Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI DRAGOS OCTAVIAN!
Sa te faci mare pui mic, daca se poate aviator asa cum isi doreste mami al tau, sa ai sanatate, belsug in casa, noroc in viata!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Dragos Octavian !
Sa cresti mare, sa-ti cumpere tati mobil, asta ca sa mai dai si tu cite un telefon in tari .
Cuscra sa va traiasca baietelul, sa-i treaca repede urechiusele si conjunctivita, sa fie sanatos si norocos, ca asta-i cel mai important.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI, DRAGOS OCTAVIAN!
Sa cresti mare, sa fii sanatos, frumos, destept, norocos, fericit si iubit iar parintilor sa le aduci numai bucurii!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

poze noi

Mergi la inceput

Pengunica eu acum v-am descoperit, habar n-aveam cum aratati cu atat mai putin nu-mi imaginam ca ai un baietel japonez get beget. Mai mult presupuneri am facut. Sunteti tare frumosi, tare-mi place poza asta, iar Benica al tau are niste buze tare dragute, carnoase, mici, rosii. Io sunt atat de curioasa cum ai ajuns tu pe meleagurile cutremurelor incat as da orice sa aflu , nu ma lua in seama

Nelia dar pe tine te-a vazut un medic sa-si dea cu parrerea, ca prea e inuman cat te tine, o fi voie sa iei totusi ceva, sa puna in balanta beneficiu/cost si sati dea ceva. Felicitari pentru reusitele scolare, studentesti, pardon. Agata cum reactioneaza vazandu-te toata ziua cu dureri de cap? Poate se sperie mititica ca ceva nu e in regula cu tine.

Simiena vazut flacau balai si frumusel, tortul masinuta arata grozav, iar imi ploua in gura de pofta, baietii sunt verisorii lui?

Florentina am vazut si pozele voastre...Maya e incredibil de frumoasa, are un par minunat, in copilarie eram innebunita dupa un astfel de par si rochita e foarte frumoasa, ai o domnisorica pe cinste, si Patrick a crescut, pare sa fie "fata tatii" si "baiatul mamii"?! Tu arati la fel de bine printre copii ca intotdeauna, ai un zambet fermecator...dar imi pari trista, cineva lipseste, dar a fost numai cu gandul la voi, cum spuneai si tu. Tortul si el foarte prezentabil, cred ca si gustos cu atatea fructe, yami.
Tare haiosi si inocenti mai sunt, cred ca a destins atmosfera cu lumanrile si colivele.
Ma bucur ca a ajuns felicitarea just on time, asa si trebuia.

Daniela , am pus filmuletul de cateva ori sa vad exact gestul, doamne cat e de naturala, parca toata ziua sta la o barfa de cafea si-o tigara cu prietenele, e mortala!!!

Beatrice ce prezentabil e domn pifos, a suflat lumanarea sigur pe el de parca a exersat cu o zi inainte...super tortul, cred ca si foarte gustos.

Apoi chiar mi s-a facut pofta de ceva dulce cu atatea vizionari de torturi.

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Mercedes sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa contribui si eu cu 3 voturi pentru ingerasul tau, m-am prins de ce nu imi apareau voturile...nu intrasem sa-mi verific mailurile si nu confirmasem. Yupi, am reusit.

Pot pleca linistita la nani.

Raluca ! Stiu ca nu ajuta mare lucru, dar sa stii ca ma gandesc la tine...putin mai altfel decat pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, MATEI!!!

La multi ani, ALEX!!!

La multi ani, DRAGOS OCTAVIAN!!!

Felicitari pentru fetita, CRISSU!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mercedes, am votat si confirmat si eu de 2 ori!

Florentina, superba fetita si rochita!!! De unde ai cumparat-o? Ca dupa asa ceva ma uit si eu pt ziua Evei. Ce mare s-a facut Patrick!!! Foarte frumosi copilasi

Daniela, m-a apucat risul de una singura cind am vazut cit de natural imita Isabella fumatul

Bea, maaaaiiiii, ce flacau mare si frumos ai!!! Si cite masinute si tractorase are. Imi place si peisajul calm si curat din fata ferestrei voastre!!!

Pengunica, am vazut si eu pozele cu frumosul tau Ce scump este el cind se da in balansoar sau in costumatia de ploaie(?), cea galbena. Voi in ce limba vorbiti acasa? Engleza? sau tu ai invatat japoneza? Ma bate si pe mine gindul sa o dau pe Eva la niste limbi straine de-astea (ca Nelia cu Agata), sa mai stie si altceva in afara de cele obisnuite.

Elisor, felicitari pentru batelelul tau destept si perseverent! E bine ca a inceput de acum cu olimpiadele. Imi amintesc ce drag imi era si mie (pe bune!) sa merg la olimpiade.

Ioana, am vazut multe episoade din prima serie, dar dupa aceea au inceput sa o lalaie, asa ca am trecut la urmarit altceva. Tipul e ok, mie cel mai mult imi place Scott Foley, fostul sot al lui Jennifer Garner. Acum il vad in fiecare saptamina, in serialul The Unit Da' intre amorezul tau si barbat-tau, eu cred ca sotiorul arata cel mai bine!

Nelia, felicitari pentru note!!!! Maiiii, cind mai ai timp si de invatat? 2 copii si insarcinata pe deasupra Mie mi-e lene sa citesc ceva doar asa, cu o bucata ...

Laura, draga, multa sanatate sotului tau!!!! Sa se faca bine, ca sa poata fi linga tine si papusile voastre pina la adinci batrineti!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Crissu-felicitari mamico, sa fie sanatoasa printzesa mica si sa va bucurati de ea.
LA MULTI ANI ALEX PIFOS si DRAGOS ! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi !

Ieri a fost Paul cu Iepu' la audiograma, eu nu mi-am putut lua concediu. Dupa circul facut de dr. ca trimiterea e de la medicover-"si cine naiba sunt astia de ii trimit lui pacienti ?"-precizez ca o intrebasem pe asistenta lui cu o zi inainte de trimitere si a zis ca nu conteaza de unde e, totul e sa fie stampila de medic pediatru pe ea-dupa ce a primit plicul totul a fost ok...Au sedat-o cu clorhidrat sirop-pe care nu l-a baut tot si i-au trimis pe hol cica sa adoarma copilu..he, he...la faza asta m-au sunat pe mine dupa o ora ca nici gand de somn...eu le-am sugerat o plimbare cu masina si doar ca nu mi-au inchis tel in nas-ca abia au gasit loc de parcare pe langa spital...in fine dupa ce s-a agitat ca naiba a adormit plimbata pe afara in bratze...in timp ce-i faceau audiograma s-a mai trezit odata...ca sa nu ma mai lungesc-totul e ok, aude in proportie de 98% ceea ce e normal. I-au verficat nu's ce nerv(auditiv?) si legatura intre ce aude si ce se transmite la creier...asta din ce mi-a povestit Paul, rezultatele nu le-am vazut ca erau la uscat-au reusit sa sparga un bibe (avent) in agitatia de dinainte de somn si apoi a curs apa peste rezultate.
Cum ziceam totul e ok si dr. zicea ca nu crede ca ceara sa aiba asa influentza incat sa ii intarzie limbajul. Mai zicea ca dupa parerea lui nu are nici autism ca a facut audiograme la multi copii autisti si au alt comportament...
Una peste alta o sa avem acum o perioada mai linistita ca am jurat ca daca nu se imbolnaveste juma' de an nu mai calc pe la doctori.
A, si a inceput sa zica cuvinte in engleza-cow (credeam ca zice cal-dar se pare ca totusi la vaca zice asa), back-back (backpack), six,red, nine, cat...asta de la filme i se trage
Ieri seara parca era beat-asa ca am bagat somn de la 9,30-acu' sunt fresh sa vad cat ma tine
Va pup pe toate si va multumesc ca va ganditi la noi, uneori mai citesc cate ceva dar stau prost de tot cu timpul...
Elisor-am vazut ca fetele il felicitau pe Andreas dar nu m-am prins de ceAsa ca va felicit si eu si incerc sa citesc din urma...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Ioana ma uit in fiecare seara de intepenesc in fatza televizorului la Prison Brake. Este bestial !!!! Si cand ma gandesc ca abea pe 26 august este premiera la seria 3.
Iar actorul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

fran- sper eu sa te linistesti acum si vezi ca merge bine fata ta,nu o mai stresa si pe ea inutil.

elisor- bine ca ati scapat si iti doresc sa scapati odata pentru totdeauna de bubitele alea.

oanaC- m am tot gandit la eva si bineinteles la voi prin cate ati trecut, sa fiti sanatosi si sa fie ultima ultima interventie asta prin care ati trecut recent.

pengunica- am vazut poza data de elisor cu baietelul tau, e frumos.

nelia- felicitari pentru notele primiteiar pt. durerea ta de cap nu stiu sa ti spun nimic-poate ar fi bine sa mergi la medic sau la vreo asistenta sa ti spuna ceva sa iei, nu poti sta asa la infinit.

danelutza- incearca sa confirmi pe mailul primit in casuta ta, inca o data nu te lasa sa votezi cu acelasi mail

Mergi la inceput