Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mercedes - votat!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor e leu ...ar vrea el sa mai fie taur...la naiba ca nici acuma nu m-a sunat

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Pifosu'! Sa ai viata frumoasa si sa-ti bucuri parintii!

Ioana, chiar vroiam sa te rog sa-mi trimiti numarul tipului. Imi arde ca situatia este disperata, nu mai am loc sa pun hainutele copiilor si in plus biroul meu e sufoact de carti si cursuri, ne trebuie un dulap si niste rafturi.
Vezi ca Mogo e contagioasa pana ii cade si ultima coaja de la buba. Cu semnele se mai estopmeaza in timp.

Elisor, felicitari mami pentru asa baiat destept! Si bafta la medic cu Bia!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor, felicitari pentru Andreas.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Alex zis si Pifosul !
Sa cresti mare, fericit, norocos si baiat frumos.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Andoix - daca e asa, inseamna ca am mai contaminat 100 de oameni. Totusi nu s-a mai plans nimeni din anturaj ca a contractat boala, asa ca nu cred ca a mai facut victime. Nu mai zic ca barbatul s-a intors si el la munca de 2 saptmani si nu s-a mai intamplat nimic (si a trebuit sa aduca si adeverinta de la medic ca nu mai e contagios, la cerera nebunei de sefe).
Iti trimit nr de telefon diseara ca barbatul il are.

Elisor - bravo lui Andreas! Sa ne spui ce ai facut cu Bianca la dr.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Andreea sinteti o familie foarte frumoasa. Felicitari si sa va traiasca Georgia si Filipete.

Teddy deja am inceput sa sufar ca trebuie s-o intarc si cind imi aduc aminte ca-n primele zile plingeam, imi era frica, ca n-o sa am lapte suficient.

Ella bun venit in rindul nostru, dar sa stii ca tot trebuie sa pui poze cu motata ta sa o vedem. Acum pricep cum de ai vazut mesajul Pengunicai.

Cuscra sanatate lui Dragos. Deci, curentul e de la geamuri si usi deschise. Am si eu o durere de urechi, ca soata daca lasa o usa deschisa si un geam si trece curentul pe linga urechile mele, sigur intra in ele si sta cuminte acolo, la curent ma refer.

Mercedes si eu o las fara pampers, dar acasa, in public inca n-am indraznit, problema e ca-i mai smechera ca mine, chiloteii sint uscati permanent, pentru ca nu-i tine pe ea, umbla in pielea goala prin toata gradina.

Denisa nu ma pricep la tratamente naturiste, pot doar sa-ti transmit sanatate multa si sa scapi repede de ele.

Elisor deocamdata sintem cuminti, mai vedem pe la toamna, facem bebe doi sau nu. Vad ca merge cu intarcarea, acum doar dimineata suge, a avut si asta noapte o tentativa pe la 3 jumate, dar i-am dat apa si i-am explicat ca trebuie sa faca nani, ceea ce spre mirarea mea a inteles.
Felicitari lui Andreas pentru locul doi.

Trimit mesajul si revin cu cetitul, ca prea mult ati scris.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Ioana eu sint mai norocoasa, a mea face crize doar acasa, in afara casei e un inger, toti se mira cind le spun cite e in stare sa faca.

Laura tu cu doctorul, Ioana cu actorul.

Mercedes votat de pe amindoua adresele mele de mail, astept cica sa-mi trimita ei un mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani ALEX PIFOS!

Mercedes, votat dar inca nu mi-a ajuns mailul de confirmare...daca functioneaza votez si de pe alte adrese.
Florentina, si la tine votez zilnic, ciudat ca azi m-au lasat de 2 ori, hi hi!
Cine mai vrea sa voteze situl Florentinei, www.e-mariage.ro/agentii_nunti/bucuresti/agentia_nunta_delux-f15-1-1731.html" target="_blank">aici, puneti 10!
Elisor, astept cu nerabdare vesti de la doctor si ma rog sa va rezolve problema, sa nu mai chinuie mititica! Bravo ptr. Andreas, io zic ca-i musai sa-l recompensezi cumva, sa nu se simta demotivat!
Loreen, ! face parte din natura umana sa mai scapi okiu in gradina vecinului...ma mai uit si io in stanga-dreapta ca are nevoie neuronu sa vaza, dar corasonul (si altceva) sunt iremediabil ale husbandului.
Pengunica, spor la relaxare! noi inca suntem la faza cu 'nu pot respira' fara sotz si abia astept sa ajunga acasa dar suntem impreuna doar de 4 ani, mai vedem cum o fi la anul! si apropo varsta, celor care s-au aratat socati de diferenta dintre noi le-am raspuns "las ca bun e, ce are daca-i mai batran ca doar nu fac supa din el!?". sotul tau cred ca e de-o seama cu al Danielei, confirmi Danelutza?
Asa zici Danelutzo draga...mai la toamna cu bb2? bag seama vrei sa fie taurash ca tine. hai ca poate ma mobilizez si eu si ne incuscrim cumva!
Monu, profita de prezenta soacrei si odihneste-te cat poti! pacat ca sta asa putzin...

Am uitat sa va zic ieri, la intoarcerea din parc impiedicata de fii-mea a cazut de 4 ori pe ciment, fiind si in pantaloni scurti franjuri si-a facut genunchiutzii! imi vine s-o bat si pe ea si pe tac-su ca de la el a mostenit umblatul cu capul in nori (nu de la mine, care si la faculta aveam inca genunchii belitzi).

Aici a venit vara italiana...adica umiditatea...doar de ieri a inceput si deja nu mai pot, parca respir apa calda si se lipesc hainele de piele. mai e si soare full si sunt 30 de grade.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

referitor la votul pentru Bianca lui Mercedes...mailul intra direct in "bulk-folder", io acolo l-am gasit ca tot asteptam...

Album Alyssa

Mergi la inceput