Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 15
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, ALEX PIFOS!
Sa cresti mare si frumos si norocos!
Hai, mai, ca v-am omorat cu idila mea. Nici macar de Ana nu v-am scris, care e totusi obiectul acestui site
. Si daca nu m-ati fi intrebat de 1000 de ori (multumesc mult ca va pasa).
Vasazica e bine, afara iesim deja de 2 saptamani. Bublele nu i-au trecut de tot (nici barbatului nu i-au trecut de tot vreo 2 care au fost mai adanci), asa ca nu stiu daca e rost de cicatrice sau nu (am o vaga banuiala ca vreo 2-3 ii vor ramane si inca pe fata pentru ca au fost prea gaunoase; dar nu cred ca vor fi prea deranjante - una pe o arcada, una pe frunte mai sus si una pe nas). In rest a inceput sa indruge mai multe cuvinte, tot ciuntite, dar se cheama ca zice si ea ceva. SI chiar zice o propozitie: "e brr"
(asa ii zicem noi dimneata ca sa nu mearga cu picioarele goale si sa o incaltam cu sosete), dar cred ca in capul ei este un singur cuvant
.
La capitolul crize nu stam chiar rau, in sensul ca le face mai mult pe afara, in casa e destul de cuminte desi ne capiaza ca vrea atentia noastra tot timpul (iar eu zilele astea numai asta n-am putut sa-i dau
). De mancat mananca de sparge, ca de obicei, asa ca per ansamblu suntem multumiti.
Ma gandeam ca de ziua ei nu am luat nici o decizie ce sa facem; noi cu o sapmanana inainte facem cincinalul de cand ne-am luat, asa ca am putea sa transformam toata treaba in ceva festiv. Pe de alta parte, n-am chef de mare tambalau asa ca pana la urma om trai si-o vedea.
Daniela - succes la intarcat!
Denisa - nici eu nu ma pricep la chisturi, dar nici nu cred ca exista tratamente naturiste sa scapi de ele, ca altfel de ce s-ar opera toata lumea.
Lili - te-ai intors acasa? Cat stai in convalescenta?
Androix - am vazut si eu filmuletele, chiar ca e super cel in care dorm ca bebelusii. Tu cum te mai simti? Te ajuta socrella?
Veni si omul sa puna debaralele, a lucrat frumos sa stii; daca vrei iti dau nr desi nu cred ca-ti arde de asta acum (apropo, cum a ramas cu ideea cu mutatul?). Azi trebuia sa mai vina o data sa termine si diseara cu putin noroc (si chef) umplu si eu rafturile mult asteptate).
Ell@ - bine ai venit!
Nelia - felicitari pentru intarcat! EU te inteleg prea bine ce inseamna. Multa sanatate sa nu te mai doara capul.
Lucas - si Ana are trici tot de la Baby Care, cu copertina, n-am avut probleme cu stabilitatea. Pe de alta parte n-am mai scos-o cu ea de cand stateam dincolo, asa ca nu stiu daca prezinta interes.
Loreen - si mie mi-a placut Meet Joe Black de numa (culmea e ca mie imi placea si de Claire Forlani - ea
). In general nu suport sa vad un film de 2 ori, dar la ala cred ca m-am uitat de vreo 4 (sau bucati din el, daca il prindeam pe la TV). La filmul asta mi-a placut si muzica.
Elisor - de Jag asta n-auzii, e mai vechi cumva?
Gabi - pai iti dai seama ca figura asta de pusti ma atrage cel mai tare (de fapt ochii si buzele)
. Am avut un soc sa constat ca are 35 de ani. In orice caz, actiunea e mortala, te tine cu sufletul la gura la fiecare episod, iar modul cum joaca e de-a dreptul beton (ca din poze, static asa, nu prea ai cum sa-ti dai seama). Tot ce pot sa spun e ca daca inainte mi se parea ca Lost (nu stiu daca l-ai urmarit) e bestial, Prison Break mi se pare de 100 de ori mai bun.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Ralwuca ALprazolanul are aceeasi substanta activa ca si xanax-ul...
Elisor cirese mama cat incape...si capsuni la greu...azi m-am intalnit cu dr unitatii mele dupa care balesc eu in secret( sa nu mai ziceti la nimeni
)...omu nu ma vazuse de ceva vreme...a avut o reactie care mi-a dovedit clar ca am slabit...cantarul nu este pe placul meu...dar am tras concluzia ca-mi atarna ciolanele mai mult decat inainte pentru ca vad si io ca m-am subtiat...
Cu tzatzele sunt eu dezamagita ca dupa ce ca erau scamosate si flausate s-au facut vai mama lor...in hamuri arata bine
...fara cam greu...
Pe Bibi am tuns-o tot asa dar mai scurt pentru ca-si nenorocise parul cu prinsul in elastice...ii sta atata de bine dar este ea prea fraiera sa recunoasca asta...
FELICITARI pentru Andreas... sa persiste in participare la competitii...ii va folosi pe parcurs...
Gabi cum mama naibii sa ma descurc...ma fac ca nu stiu,mai fac misto de ea cand si cand...evident ca avenit acasa cu poza lui in dinti...arata ca un copil...este inalt pentru un baiat,grasunel si cu tepi in cap...mai multe nu pot spune...nici nu stiu cum sa vorbesc cu ea,fiind o persoana introvertita...dar in schimb lu' tac-su i se rupe-n paispe...aparent
Si Bianca pleaca pe 25 la Bucuresti in excursie...io m-am obisnuit cu asta,desi nu au mai fost plecati...are mobilul la ea, vorbim si este cu paza dupa ea,directoarea si invatatoarea...
Azi barbate-miu este la examen cardiologic... la testul de efort si echo cardiac cu ekg...imi tataie curu ca am avut un unchi sanatos tun care a murit la 10minute dupa test de infarct... inghit in sec si astept sa ma sune...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
elisor- felicitari pentru andreas!io sper ca sa nu fie atat de grav, vad cum va fi azi dupa ce ajung acasa.
loreen- bafta pt. sotul tau si nu te gandi la prostii din astea.
Mai fetelor pana la urma cred ca voi avea nevoie de voturile voastre, eu credeam ca , concursul va fi ok dar vad ca astia baga la greu voturi si cand ma gandesc ca au inceput doar de la ora 9....
http://apps.bihon.ro/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=239 aici o gasiti pe bianca daca vreti sa o votati si daca bineinteles considerati ca merita
gabitzam spune:
Gabi, bagat vot.
Se poate vota in fiecare zi? Ca-ti trag voturi de pe toate adresele de mail pe care le am ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
GAbi eu am votat...acasa o sa votez din nou de alta adresa de mail...ca daca-i bal ,bal sa fie pana la capat
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Mercedes nu se poate!!! Am scris tot ce cerea formularul si cand i-am dat send mi-a dat mesaj intr-un patratel "out of memory line" si nu mi-a inregistrat votul, iar a doua oara nu m-a lasat sa mai votez. Io deja sunt suparata pe ei. Imi pare rau ca nu mi-a iesit, probabil ma saboteaza...cineva 
Ioana, Judge Advocate General, exact in domeniul tau doar ca e vorba de marina, in fine, nu conteaza...tipul cu pricina este David James Elliot 
Laura nu gandi negativ ca n-ai motive, suntem diferiti unii de altii...curaj, tin pumnii da' o sa vezi ca ai un taur sanatos sau ce-o fi?!
Va multumesc de felicitari dar cum spuneam se putea si mai bine, asa ca eu inca nu l-am felicitat ca ma tot gandesc cum sa-i spun nici sa-i creasca penajul nici sa il demoralizez, dar acuma fug la dermato cu Bianca...sa-mi tineti pumnii sa nu faca circ si sa avem un tratament reusit.
mai vorbim cand ma intorc...daca ma intorc ![]()
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Elisor, intr-adevar, un berbant bine dupa care mi s-au scurs si mie ochii, tipul din JAG
Am avut eu oricum mereu o slabiciune pentru tipii in uniforma.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mickyyy spune:
La multi ani ALEX

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!