Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 17
pengunica spune:
Fetelor e a treaia oara cand scriu acest mesaj...era mult mai pompos acum doua mesaje ...daca nu s-0ar fi
sters
.
LA MULTI ANI ALEX!
Va spuneam cumva ca maine ma relaxez
.....m-am razgandit
....va spuneam cumva ca deabia astept sa raman singura?.......m-am razgandit
parca nu suportam ideea de a-l lasa pe pinguin singur la golf intr-o statiune de bai termale...mai ales ca lui Benica ii place apa fie calda sau rece...deci prin urmare sunt cu geamantanul pe masa cu o mana tastez cu una mai strang de pe aici si cu ochii sunt in sifonier dupa eventualele haine folositoare excursiei.....
E unu noaptea iar pengu si Ben dorm...si eu tineam neaparat sa va scriu..![]()
.
TDI-si in Japonia verile sunt insuportabile daca nu ar fi aerele conditionate am muri axfisiati pe strada....e foarte cald mai ales din cauza umezelii iar senzatia de ,,respir apa calda,,imi este tare cunoscuta
La mine merge zicala aia ,,gaina batrana face ciorba buna...numai ca gaina este langa oala si nu in ea![]()
Una bucata vot si din partea mea pentru site-ul Florentinei!![]()
Vorbim poimaine cand ma intorc...asta daca eventual nu ma mai razgandesc....poate iar
cu gaina![]()
crissu spune:
Fetele mele dragi,
Daca cumva nu ne-ati uitat si daca v-ati gandit la noi sa stiti ca am o veste pentru voi:am nascut sambata o fetitza de 3.600 kg si 50 cm si deja suntem amandoua acasa.
Suntem sanatoase si am trecut cu bine zic eu de ce a fost mai greu.
Nu am citit nimic va dati seama dar o sa incerc.............daca cumva gravidutele noastre au nascut (Androix, Andutzy ) sa va traiasca daca nu, va tin pumnii stransi sa fie cu noroc si cat mai putina durere.
Incerc sa descarc si niste poze pentru voi.
Androix spune:
Ohooo, felicitari Crissu! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi! Refacere rapida si laptic la sursa! Te asteptam cu vesti! SI eu am nascut marti si de vineri suntem acasa. Andutzy mai are.
Andreea, mama de Filip si Georgia
patriciaRO spune:
Crissu, felicitari pentru bebe mic. Sa fie sanatoasa, norocoasa si sa-i dea Dumnezeu mult bine! Si tie refacere usoara!
Multumim fetelor de urari!
Beatrice, mami de
Alex pifos
onixone spune:
Crisu felicitari tie si fetitei.Bravo tie, fetele chiar se intrebau daca ai nascut sau nu.Multa sanatate celei mici sa creasca mare si frumoasa si tie refacere rapida.Nu ne-ai spus numele fetei(sau nu il stiu eu)FELICITARI!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
gabitzam spune:
Bravo Crissu!!!! 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
fetelor eu votat Bianca(mercedes) si am primit mail pt confirmare vot , dar nu stiu ce sa fac ca ma duce tot la pagina de copilas .Mai votez inca o data?
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
simiena spune:
La multi ani! Alex cel pifos
La multi ani! tuturor celor pe care i-am ratat dar am fost in delegatie , apoi ziua lui Elian , apoi un examen , dar acum m-am mai eliberat si promit sa mai scriu si eu.
Felicitari pentru Androix si Crissu si numai bine pentru bebei si mamici.
Promit sa pun si ceva poze de la ziua lui Elian dar ceva mai tarziu.
Androix-ai doi copii frumosi si o scumpete de fetita .
Mamicul lui Elian