Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 12
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI ALEX,alias PIFOSUL ... 
... sa fii sanatos strengar mic, sa cresti armonios si sa urmezi pe mami la miscarea sportiva...
Beatriced sa-ti traiasca puiu' mic ,mare de-acuma...sa-mi spui ce faci bun pentru ziua de azi si poate mai dai niste idei la fata ca nu mai stiu ce sa le gatesc la mandre...
Petrecere frumoasa!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
sa incepem cu inceputul
LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA SI EMA ELENA (frumoase ca si numele pe care il poarta)
LA MULTI ANI SOTIILOR SI SOTILOR DE SF. CONSTANTIN SI ELENA
LA MULTI ANI MATEI (baietel de Lucas)!!!
Sa cresti mare, sanatos, voinic, cuminte si dragastos. Sa ia o viata minunata.
LA MULTI ANI FLORENTINA!!! MAMI DE DOUA COMORI. SA TE BUCURI DE COPILASI, SOT, FAMILIE SI SA AI NUMAI BUCURII.
LA MULTI ANI ALEX zis Pifosul
!!! SA RAMAI ACELASI COPIL DULCE, CUMINTE, PUS PE SHOTII SI SA ITI BUCURI PARINTII CA SI PANA ACUM.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
simona_filipas spune:

MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIIIIIII

LA MULTI ANI ALEX!SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE.
BEA sa-ti traiasca Pifosul si sa va aduca numai fericire si bucurii.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
monu spune:
Androix, bine ai revenit home. ma bucur ca ai nascut usor si ca totul e bine. sanatate si nervi de otel.![]()
Raluca, ma bucur sa aud de tine. Daca ai timp trimite-mi te rog nr tau de tel ca nu am apucat sa il salvez atunci. un pupic mare de la noi sa nu mai ai suparari.
Cornelia, multa sanatate Mariei.
Tdi, sanatate multa. Ai grija si de tine.
Ell@ bine ai venit.
Elisor, ma bucur ca Bianca e mai bine.
Bafta la cangur pt Andreas
Simona, multa sanatate si lui Dragos. Adica sotul tau se face pilot?
Fran, ce ati facut la dr? cum e Iepu? Sa ne spui si noua mai pe seara ce si cum. va tinem pumnii.
Mickyyy, ce ai patit?
Ioana, ce faci cu dragostea
Un pupic mare
pentru Eva (oanac) pentru ca este o fetitza curajoasa.
Loreen sa ii porti sanatoasa (ochelarii) poze ceva? Sper sa ii treaca Biancai repede faza cu indragosteala.
O saptamana soacra e la noi si profit de timp sa mai fac curat sau sa ies cu fetele. sau ceva nani!!! Alexia e bine. Antonia e si ea ok desi cam stranuta si totusi am un ghimpe in inima ca am senzatia ca haraie in piept. acum am o durere de cap pt ca iar m-am trezit cu noaptea in cap sa ii dau drei apa (Alexia) si s-a dus toata odihna.
pup
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Alex, zis Pifosul!!!! Sa iti traiasca Bea!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
patriciaRO spune:
Oauuuu fetelor.. Multumim frumos de urari... Foarte faine!
Loreen, am facut un tort Pifosului din visine, capsuni, kiwi, i-am pus o lumanarica cu 2 ani si gata!
Sper sa le placa musafirilor!
Iar ca mancare am facut poienita cu ciuperci, vinete, snitele de pui cu un piure o sa fie si o salatica...
Pentru Pifos saptamana trecuta am luat niste spaghete din alea ca de fidea, insa mai grosute le-am fiert si am facut o compozitie separat dintr-o ceapa la calit, legume congelate, morcov, albitura, telina, na ce ai congelat, delikat,patrunjel verde, rosii din sucul lor si le-am adaugat peste spaghetele fierte, am ras cascaval si am dat la cuptor... Moama ce s-a mancat!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by ella@
Si ca tot am intrat la subiectul mamaicilor de mai-iune2005 poate ma primit si pe mine cu fetita mea nascuta pe 25-06-2005
cum sa nu te primim. Bine ai venit!

Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Ella@ bine ai venit pe la noi...si tu si pruncul tau...si introdu-te in subiect ...si uite asa o dai si la pace cu Andra...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simona_filipas spune:
Ella@ bine ai venit
Monu basca pilot nu mai are cum sa se faca acum dar ramane la tehnician radio electronica de bord.As vrea eu pilot![]()
Cuscra aer conditionat la gradi?
Da, dar din ala natural format din curentul de la usi si geamuri deschise
Androix ce scumpa e Georgia
dar nici Filip nu-i mai prejos
Elisor cu gradi ai mai rezolvat ceva?Furunculii au trecut?
Tdi multumesc pentru mesaj
A venit doctorita si l-a vazut pe Dragos.Gatul e curat, la urechi un inceput de otita si la ochi a fost putin puroi(probabil conjunctivita) care a trecut ca prin minune(acum nu mai are decat foarte putin).Cu toate astea am luat o tona de medicamente. Asa ca dimineata am plecat la gradi cu plasa de medicamente dupa noi.Offff viata mea
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
gabitzam spune:
Ella, bine ai venit
Sa ne zici cum o cheama pe fetita ta, sa te trecem pe lista noastra.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla