Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 11
Danelutza spune:
Oana pupam micuta eroina. E bine ca a inteles ca nu trebuie sa puna mina unde e buba si mai ales ca-i vioaie si mincacioasa. Refacere rapida si usoara 
Ioana asa vra sa zica, pentru o noapte 

si sotul stie ce fluturasi ai in creieras sau mai bine zis in stomacel ? ![]()
Laura am pacalit-o si in seara asta cu tita, sper macar sa ma lase sa dorm la noapte, ca-i mamoasa rau, ca sa nu zic titoasa. Sigur miine o sa fie linistita pentru ca e marti. Astept sa povestesti ce impresie a facut Bianca in fata iubitului cu noua tunsoare. Isabella cit e de mica si cu greu bag pieptenele in parul ei, iar dupa ce termin, se duce la oglinda si-si baga ea minutele sa-l aseze mai bine
. Apropo de indragosteala, eu am cazut la treapta a doua la liceu din pricina dragostei
. Asa ca, mai bine sa iubeasca acum Bianca, poate pina la examen ii trece. 
Acum pun si eu o intrebare de 100 de puncte, pe 25 se opereaza Gusta, sau am incurcat eu datele-

loreen spune:
Daniela ai retinut bine pe 25 e ziua operatiei...si eu ma tot intreb ce-o fi oare cu ea de nu mai zice nimic...ma gandesc ca stresul o impiedica ...
Cat priveste dragostea lu fii-mea care treapta ca nu se mai da...in rest ce sa-ti zic...raman socata in fatza generatiilor actuale...incep sa ma felicit ca am asteptat pana pe la 18 ani sa vad si eu ce si cum...cu generalia pro doar surprize...
Elisor asa dupa tine ce zici cat slabesc daca laora asta crap cirese...si nu una doua si un kil...
Monu pe ziua de azi nu v-am auzit glasciorul...sper ca nu-i nimic legat de sanatate...doar lipsa timpului...
A...azi astia de la sindicat ne-au oferit consulatii moca oftalmologice...ei bine mi-am tras ochelari de inteligenta ca doar nu era sa plec cu mana goala de-acolo...si ieftiniiiii...864 ron...macar in doua rate ...barbate-miu s-a socat
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Va pup
Uitati doua filmulete cu copilasii mei, de vineri cand am venit acasa. Nu prea am vreme sa descarc si sa aranjez pozele. Sper sa ma eliberez cumva, ca inca nu am intrat in ritm. www.dropshots.com/Georgia_Filip" target="_blank">Bun venit acasa!
PS Cu sanii sunt mai bine, laptele de mult astept cu nerabdare sa se stabilizeze o data productia.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Tdi spune:
am uitat sa transmit sanatate si la puiutzii Corneliei,
sa le treaca tusea, hidrocelul si ce mai e.
Loreen, imi faci pofta cu ciresele desi tocmai le-am terminat. tare faza cu tunsul indragostitei
, imi imaginez ce te-ai enervat. sa stapanesti sanatoasa ochelarii!
Ioana, chiar asa, cum e Mogo? sper ca n-a ramas cu urme de la bubosenii! si mie mi-a placut filmul ala, l-am contagiat si pe sotz de-a devenit fan!
e misto actorul iar rolul lui era foarte interesant...
OanaC, ma bucur ca Eva e bine in sfarsit!
Onixone, nu mai zici nimic?
Monu?...sper ca piticutele sunt bine!
Daniela, te admir ca ai reusit s-o alaptezi pe Isa pana acum, eu nu cred ca as fi fost in stare...sau daca am fi ajuns pana aici sigur n-as fi capabila s-o intzarc
.
Pengunica, imi place stilul tau amuzant de povestit. a iesit ceva din tigaile lui pengu pana la urma?
...poate ne dai ceva retete japo. ma facusi curioasa...cati ani are omul? ca din poze pare barbat bine si-n floarea varstei. al meu face 48 anu asta.![]()
Ca tot vorbeati de limbajul la volan...cand conduce altcineva sunt cam gura sparta la comentarii, "ia uite la fraieru asta", "dobitocu" sau "cretina" sunt omniprezente.
dar daca conduc eu is asa de concentrata ca nu-mi iese nici o injuratura.
Apropo de condus, o sa iau o pauza pana luna viitoare cand isi plateste sotul asigurarea la a lui, luna asta a gresit calculele si in loc de + euroi avem suma aia cu minus
(Elisor, bine zici, n-ar fi rau sa mai punem un minus si iese plusu!
)
Elisor, mi-am amintit de o chestie, m-a sunat una sa-mi multumeasca ptr "crema miraculoasa" (i-am dotat pe toti prietenii si neamurile de aici cu crema de galbenele de la fares
), cica i-a vindecat rapid un furuncul sub brat la fii-sa. 
Ma duc la nani, doarme Alyssa si profit ca nu se stie maine la ce ora ne da desteptarea!
Album Alyssa
Cornelia spune:
Androix, ce bine iti sta cu o fetita in brate
! Iar filmuletul cu amandoi dormind este extraordinar si ...lacrimogen
.
Va multumesc mult pentru urarile de sanatate. Sunt data rau peste cap. La Maria e clar de natura alergica tusea, pt. ca in rest nu are nimic! Nici macar nasul nu ii curge de data asta. Si tuseste numai noaptea, f. rar ziua.
Elisor,
! Nu pot sa imi iau concediu acum. Lucrez la stat si nu ca as fi indispensabila ca persoana, dar am un post care implica ceva raspundere si unde nu prea am de ales decat intre a merge mai departe asa sau a renunta
. Am intrat de bunavoie in joc, asa ca ... in momentul asta nu am alternative. Tot sper sa vina si perioade mai relaxate.
Pengunica, scuza-ma, ca nu am reusit sa iti adresez inca o vorba de la reintoarcerea ta in forta
. Imi place cat de activa esti. SI am vrut s aspun si eu, dar mi-a luat Nelia vorba din gura: super citatul de la semnatura.
OanaC, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie si ca Eva este neschimbata.
Parca mai vroiam sa spun una alta, dar e f. tarziu si maine am zi grea la birou.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nelia spune:
Loreen, rau stau cu capul! Nu stiu ce sa mai fac, pur si simplu timpesc de durere!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
ralwka spune:

LA MULTI ANI, ALEX!
Sa cresti mare si sanatos, sa fii fericit si iubit iar viata sa-ti ofere numai bucurii!
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)
poze noi
ella@ spune:
quote:
Originally posted by pengunica
ELLA@-imi cer inca o data scuze pentru ca te-am acuzat pe nedrept dar se putea intampla oricuiNu cred ca este cazul sa fii rautacioasa...s-au asa am simtit eu mesajele tale......daca vrei cu prima ocazie cand vin in Kyoto ne intalnim
si poate devenim prietene
MIKYYY-si eu am avut astazi o zi cam tensionata ....dar toate s-au rezolvat ...noroc de tigai
LOREEN-super limbajul tau de la volan....cateodata il folosesc si eu doar ca pe mine nu ma intelege nimeniil pot adresa inculpatului fatza in fatza fara probleme....e misto in Japo...poti barfi cu persoana de fatza...
E o afirmatie destul de rautacioasa dar daca stau sa ma gandesc as putea face asta fara sa ma inteleaga nimeni....cred ca pana la urma urmei pot avea si eu parte de micile mele escapade ..asata ca sa ma racoresc......
,,Incearca sa obsevi doar calitatile unui om,defecte avem cu totii,,
ANDRA si BEN STEFAN
15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100
Accept scuzele
,am sters si albumul de poze ca sa nu ma mai "acuze" careva
ella@ spune:
Si ca tot am intrat la subiectul mamaicilor de mai-iune2005 poate ma primit si pe mine cu fetita mea nascuta pe 25-06-2005
Androix spune:
Nelia, am tot vrut sa-ti spun dar stau tare prost cu timpul: si eu am avut dureri cumplite de cap si la prima si la a doua sarcina. Medicul meu mi-a zis ca am voie fara nici o problema paracetamol, simplu fara alte ingrediente, ca mai sunt cu efedrina pentru raceli. Si sa stii ca-mi trecea asa. Ai voie sa iei cate o pastila cand te doare fara sa depasesti una pe zi.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia