Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, Constantinilor si Elenelor!!!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Aoleeeeeuuuuuu, vecina-mea, asta, iar zbiara la copchii Nu mi-e de odraslele ei, ci de faptul ca mereu o trezeste pe Eva Si abia a adormit, in masina, cu capul atirnat de atita oboseala.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea; seara se culca dupa 9:30pm, dimineata la 6am e in picioare. Se freaca la ochi de somn, e ametita de oboseala, dar nici nu vrea sa auda sa mai doarma dupa 6am!!!

Tdi, dupa cum vezi, mai sint don'soare care nu vor sa doarma. Sotul zice ca le merge mintea prea mult si prea repede. In ritmul asta, ce mai, genii se fac!!! ... dar nici noi nu mai apucam sa le vedem

Cornelia, sanatate multa si pupicei Mariei.

Ioana, care serial si cum il cheama pe tip? Meeeiiiii, uita-te la tipul de linga tine! Nu degeaba te-ai maritat cu el.

Laura, ala-i limbaj indecent??? Sa ma vezi pe mine la volan!!! Cum zicea si Pengunica, pacat ca nu ma intelege nimeni, ca ma strafoc degeaba.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana cum se mai simte Eva ?

Gusta mai ai un pic si te operezi. Sa dea DD sa fie bine. Te asteptam sa ne dai vesti bune.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

La multi ani, FLORENTINA!!!

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Daniela, multumesc mult de intrebare. Eva e foarte bine. Alearga, vorbeste, se catara, se apleaca, se joaca ... Tot ce facea si inainte! Operatia de bine, i-a cazut folia aceea transparenta cu care era acoperita (asa trebuia)
Azi a fost foarte cuminte la cumparaturi. Ii place f mult sa picteze cu pensula sau cu bureteii.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A inceput sa manince solide Eva? Sau tot mai subtire? O mai doare?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Daniela, chiar mai inainte am vazut 3 filmulete cu Isabella. Ultimele 3. Am ris o gramada cind am vazut cum inchide ea portita, sa se asigure ca nu se misca, apoi iar si iar calare pe ea Si cum se urca ea pe barele acelea de metal, ca sa se dea pe tobogan!!! Eu nici nu o las pe Eva sa se catere la asa inaltime. Isabella se misca de zici ca are 5 ani, nu 2

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Gabita, nu o mai doare de duminica trecuta, cind eram in spital. De atunci nu i-am mai dat medicament pt durere. Si tot de atunci maninca solide. Duminica trecuta a inceput cu bagel cu cream cheese si cartofi prajiti, ca la asta poftea printesa, asa ca i-am facut pe plac. Noi am incercat sa ii dam mai moale in primele zile, dar daca ne cere ceva ce vrea ea, ii dam. Asa ca acum este total refacuta. Vineri si simbata am fost la un restaurant chinezesc (vineri cu soacra, iar simbata cu sotul, ca i s-a facut si lui pofta) si Eva a mincat ce am mincat si noi (este un restaurant foarte bun, nu pun MSG, E-uri in mincare).
Chiar acum am la cuptor snitele de pui cu broccoli
Ea spune ca are bubu in tummy cind ii vine sa faca kk, cind are gaze, cind ii e foame, cind e satula ... Stie ca nu trebuie sa atinga operatia si nu o mai doare, cred ca nici nu o simte.

Gata, s-a trezit! O ora si jumatate ... asta de la 6am pina la 9:30pm

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ce sa ma indragostesc, mai fetelor, ca doar nu mai am 15 ani! Atata minte am si eu sa imi dau seama ca nu se poate. Dar adevarul e ca daca ar face un singur gest catre mine as lasa si casa si familie si m-as duce. Hai poate nu de tot, dar pentru o noapte precis

OanaC - serialul e Prison Brake (la voi a rulat precis), iar tipul e Wentworth Miller. Are niste ochi si niste buze. Ma rog, in poze se vede mai mult samai putin, dar cand joaca paralizez, nu alta. Brad Pitt e mic copil
Ma bucur sa aud ca Eva e bine.

Daniela - pupai si sotul, ba chiar mai bine. dar nu-mi trece, soro.

Chiar asa, Gusta, unde ai disparut? Iti faci curaj pentru operatie?

Elisor - ce-a facut Andreas la Cangur? Nici pe mine nu ma lasa sa votez pe site pentru Florentina (doar daca nu e cum zici tu, zice ca nu se poate, dar de fapt se voteaza).

Pupici si noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Acusi se face de 11 noaptea si asta isi etaleaza cracii-n gura mea ...adevarul ca si io-s de vina ca am lalait-o in chiloti pana la 22 ...acuma ce-oi vrea...

Am fost sa o tund pe indragostita ...vai va plang de mila celor care aveti fete ... coafeza tundea si ea jelea.aia taia si asta plangea...n-am vazut asa ceva de cand mama m-a facut...parca vad ca maine vine lesina de complimente de la umflatul ala de preten al ei si sa sa-mi zica ca de cand vroia sa se tunda asa...iar azi imi venea sa matur cu ea prin coafor...

Pengunica,Oana C nu am putut exemplifica verbal ce traducere libera am la volan...m-ar pauzi moderatori in draci...boala am cand dau de taximetristi...dar ma bucur intens pentru voi ca va puteti exprima liber consimtit...

Oana C asa tare ma bucur pentru Eva ca nici nu-mi gasesc cuvintele...stii acuma ma gandeam la tot zbuciumul tau cand ai aflat diagnsticul...parca mai ieri a fost si acuma nu-ti vine a crede ca-i recuperata...sa dea Dumnezeu sa nu mai fie nimic de-aici incolo...

Daniela ce a-ti doresc...o intarcare usoara si foarte acceptabila pentru Isa nu pare sa accepte asa usor...si maine spunei ca-i marti si sa fie cuminte

Nelia azi cu capul cum stai?!

Elisor vorbeam cu Oana azi ca i vrea ceva de-aici...pai io pe 8 iunie vin la Sinaia ca are barbate-miu intalnirea de 10 de ani de la terminarea scolii de gabori si se rezolva... unde vin 350 de km inca 30 nu se vad...

Andra nu mai zici nimic?!Alergia?!

Ioana asa si io facusem o pasiune pentru Brad Pitt in rolul din Meet Joe Black...rupere frate...sufeream ca un caine la filmul ala...
Moga cum a trecut varsatu'?!Semne ceva?!

Simona, Beatriced,Cornelia va doresc sanatate puisorilor mici...

MA duc sa culc copilu ca-i deja culmea

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput