Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
Pengunica multumesc ca ai scris, chiar daca eu am sarit postarea cum povesteai de intilnirea mamici-pitici, deh virsta
.
La multi ani ! sotiorului Constantin.
Gabita, sa-ti traiasca sotul, mama si sora si un "La multi ani ! de ziua numelui.
Laura multumesc de intrebare, ziua s-a terminat cu bine, doar ca a urlat toata noaptea din jumate in jumate de ora
. Am inceput numaratoarea inversa, trecem cu pasi rapizi la intarcare, iar cum aseara era a treia cind nu i-am mai dat, a urlat, iar pe la ora 4 n-a rezistat si mi-a zis: "mami, titi", a trebuit sa calc pe inimioara mea si sa-i dau, ca altfel nu mai dormeam.
Cornelia sanatate multa Mariei. 
Elisor sa-ti traiasca sotul. "La multi ani !" Cum se mai simte Bianca, ma refer la furunculi, caci cu slagarele am priceput cum a fost. Vezi ca se poate, noi avem mai bine de un an de cind a interpretat ultima romanta inainte de a adormi, acum adoarme instantaneu, pune capul pe perna, ia "ciuciu" (suzeta) intre dinti, si face nanita in patutul ei.
Raluca multumesc pentru mesaj. Sper ca sinteti bine, pupici
scumpei Iulia. "La multi ani, sotului !
Teddy si la mine a fost scurta rau, cred ca s-a molipsit Isabella de la Alyssa.

pengunica spune:
ELLA@-imi cer inca o data scuze pentru ca te-am acuzat pe nedrept dar se putea intampla oricui
Nu cred ca este cazul sa fii rautacioasa...s-au asa am simtit eu mesajele tale......daca vrei cu prima ocazie cand vin in Kyoto ne intalnim
si poate devenim prietene![]()
MIKYYY-si eu am avut astazi o zi cam tensionata ....dar toate s-au rezolvat ...noroc de tigai![]()
LOREEN-super limbajul tau de la volan....cateodata il folosesc si eu doar ca pe mine nu ma intelege nimeni
il pot adresa inculpatului fatza in fatza fara probleme....e misto in Japo...poti barfi cu persoana de fatza...

E o afirmatie destul de rautacioasa dar daca stau sa ma gandesc as putea face asta fara sa ma inteleaga nimeni....cred ca pana la urma urmei pot avea si eu parte de micile mele escapade ..asata ca sa ma racoresc......![]()
pengunica spune:
DANELUTZA-
multumesc pentru urari
iti povestesc cu placere orice oricand .....numai sa ai timp sa ma asculti![]()
Danelutza spune:
Cuscra 

-ici lui ginerica. Cred ca la gradinita, ori lasa geamurile deschise, ori au aer conditionat, doar de la asta pot sa-l doara dintii si urechile. Sa ne spui cum e, ce ti-a spus doctorita, vezi sa nu faca vreo otita de la AC. Sanatate multa
.
Beatrice sa-ti traiasca mamica ta. "La multi ani !".
Sanatate multa pifosului, sa se simta bine miine
.
Elisor succes lui Andreas la Cangur. Sa ne spui cum a fost.
Mikkky 

Pengunica, Ella@ sper sa deveniti prietene.
Raluca abia acum am vazut ca ai scris. 

pengunica spune:
DANELUTZA-sunt super prietenoasa din fire....poate devenim prietene in final...imi place Kyoto-ul la nebunie mai ales toamna![]()
pengunica spune:
Danelutza -am uitat sa-ti precizez ca si eu sunt din IASI..poate ne cunoastem sau avem prieteni comuni
si uite asa devenim si noi prietene![]()
ioanailincam spune:
La multi ani, MATEI!
Sa cresti mare si destept si sa nu mai dai emotii mamei tale cu sanatatea!
LA MULTI ANI TUTUROR CONSTANTINILOR SI ELENELOR!
Eu am o stare de toata jena: dupa ce saptamana trecuta m-am uitat la serialul acela cu care v-am innebunit acum sunt deprimata total ca s-a terminat (primele 2 serii, cel putin). Imi place de mor de actorul principal, zici ca am innebunit, parca nu am barbat si copil pe deasupra
. Asa ca zac intr-o lancezeala, mai caut informatii pe net despre serial/actor (parca sunt adolescenta
)si astept sa-mi treaca nebunia. Ma scuzati ca va deranjez cu asa problema aberanta, lumea are pe aici probleme mai mari.
Multa sanatate la copilasii bolnaviori si un strop de veselie la mamicile deprimate!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, FLORENTINA!
Sa fii mereu o mamica iubitoare si calda si o femeie implinita!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by pengunica
Danelutza -am uitat sa-ti precizez ca si eu sunt din IASI..poate ne cunoastem sau avem prieteni comunisi uite asa devenim si noi prietene
,,Incearca sa obsevi doar calitatile unui om,defecte avem cu totii,,
ANDRA si BEN STEFAN
15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100
Sintem deja prietene

Danelutza spune:
Ioana te indragostisi lulea, dupa cum vaz eu 

. Ia treci la pupat sotul, poate faci pereche Anei.