Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

tdi: nu a mai zis nimic dar am citit increzator in fiecare zi.In w-end am fost pe al petreci, incepan cu vineri si terminand cu duminica.Alex s-a culcat tarziu in fiecare seara desi sarqcul de el pe la ora 9:30 el mergea la usa alora si srtiga:" AAAA ACAsaaaaa". dar erau 2 copii acolo si s-au jucat de au rupt.

In plus Alex de aproape o saptamana e un cifut si jumatate de imi vine sa dau cu el de pamanat.Nu vrea nimic, se enerveaza repede....urla.Dau doua exemple:
1.Eram la un magazin unde mergi si comanzi din catalog si astia iti aduc produsul din spate pe tejghea.Alex in carut.Urla de cand am intrat in magazin, ii dau cascaval ca cere, ii dau banana ca vrea numai ca atunci cand am desfacut-o am scapat banana pe fata lui,....urla de nu puteau vorbii astia la telefoane...plus ca striga intr-una FAC, FAC adica sa desfac(ce vedea el pe acolo in cutii)...si va dati seama un magazin plin cu toate natiile cum se uitau la mine...plus ca a plans 1/2 de ora dupa ce am iesit din magazin.

2. eram la casa casatoriilor sa imi scot un certificat de casatorie ca l-a pierdut sotul.S-a jucat el frums cat s-a jucat(adica alearga ca nu sta niciodata langa mine) dupa care vroia sa isi urce caruciorul pe scari.Evident nu putea si a inceput scandalul.I-am explicat copilului ca nu poate sa urce cu carutul pe scari, si pune-te in fund si pe jos si urlaaaaaaaaaaaa.L-am luat frumos, putin de ureche e drept si l-am tinut strans in brate si nu i-am mai dat drumul pe jos, urlaaaaaaaaa de mama focului.I-am spus : eu sunt parintele si tu copilul indiferent de situatie.NU imi pasa ca suntem intr-o institutie poyi urla cat vrei dar tu stai aici cu mine.Si urlaaaaaaaaaaaaa.....
Noroc ca ne-a chemat aia sa ne dea ceritficatul si cu el in brate m-am dus la receptie ca sa-l ridic, si fii-miu si amuzant pe de alta parte ca prin suspine ii zice lui aia bye, si "senc" adica thanks, dupa care am plecat si a plans inca 1/2 de ora in masina...am urlat la el cand mi-a aruncat din spate o masinuta de fier care aproape a lovit parbrizul.m-am intors si, nu va suparti ca va zic dar l-am articulat peste manutza in momentul ala asa conducand.L-am rugat sa se potoleasca ca trebuie sa ii fac poza pt pasaport nou, si doar nu vrea sa iasa umflat si cu ochii rosii.Ei bine fii-miu are poza de pasaport cu sprancenele rosii, nasul rosu si ochii plansi si rosii.

Concluzie,: he is driving me crazyyyyyyyyyy!!!!
Cred ca ii ies ultimele masele.Nu stiu ce sa mai cred, ori o fi alintat din cale afara.Dar pana acum era foarte intelegator, puteai comunica cu el...acum vax albina.

VINE MAMA PE 04 IUNIE SI STA 2 SAPTAMANI.

OANA C: Ma bucur sa aud ca Eva e bine...

nu am apucat ca ii spun LA MULTI ANI MATEI DE LUCAS.SA FI SANATOS, CUMINTE SI LA MAI MULTE JUCARII

PATRICAIA RO: SA TRAIASCA PIFOSUL SI LA CAT MAI MULTE TUMBE!!!E GENIAL.CHAIR MA GANDEAM CEGATESTI DE ZIUA LUI!!!

aNDREEA: Pot sa spun ca dupa ce am citit povestea nasterii, in noaptea aceea am visat ca eu terbuia sa nasc, si era rapid ca si la tine si cum eram in spital gata sa nasc sotul refuza sa mearga sa cumpere haine de copil(in realitate nu vrea un al doilea).Si m-a marcat profund visul poate de asta nici nu am mai scris nimic pe dc. Sunteit niste dulci toti patru, am vazut filmuletele.Georgia e o scumpete si frumusica foc.

nelia: eu tzin minte ca am ajus la urgentze cu capul si mi-au dat niste medicamente dar sincer nu mai stiu cum se cheama.Nu mai stiu ce am citit in urma cu 4 minute, dar de acum 2 ani si ceva...imi pare rau ca nu merge varianta cu plansul

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani alex! sa cresti frumos si sanatos alaturi de familia ta.

Ella- bine ai venit!

loreen- cum te descurci cu Bianca?

Cristi al meu a cazut ieri la scoala intr o pauza super fain si din cauza asta nu va merge la inot si nici la karate, ieri mi a stat toata dupa masa in pat intins.
Am fost ieri pe afara cu bia si i am scos pampersul, a rezistat eroic o jumate de ora dar in drum spre casa a facut un pisu. Bineinteles nu i a convenit ca era uda si am revenit acasa. Ah imi tot arata pe afara ca ea nu are scutec si zic eu ca ii convenea iar acasa nu prea a mai vrut sa i pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Onixone io nu cred asta cu dintii...ca aceeasi scuza io tot gasesc si eu lui Delia ca-i si asta mofluza cat curpinde...incepe sa-i faca mutre si femeii si deja ma scoate din draci...mai nou ma striga "mamia" si imi vine sa-i frig una peste limba ca ma zgarie pe neuron numele asta...
Asa nici eu nu am stresuri prea mari ca sun afara si urla copilu'... e problema cui nu suporta nu a mea...

Mercedes ce fata mare ai tu... sa mergeti fara pampersi ...wow...io una stiu ca nu ma incumet decat cand o stiu scapata definitiv...
La ce te referi cand ma intrebi de Bianca?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen- ma refeream cu indragosteala ei, cum gestionezi...ma gandesc cu groaza la cristi al meu. Deocamdata la noi nu e cazul, umbla fetele dupa el in sensul sa fie observate dar el n are treaba si sper so tina asa cat mai mult.
Va merge in excursie de o zi sambata,e prima unde va merge fara noi.Cred eu ca voi tampi uitandu ma la ceas toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamicilor dragute! Eu sunt suparata rau,m-am dus ieri la dr pt ca, sa incep tratamentul pt transferul de embrioni si m-am trezit ca am 2 chisturi si nu a putut sa-mi mai faca luna asta.Zice ca luna viitoare daca nu imi trece imi face punctie si mii absoarbe pe viu.As vrea sa incerc ceva naturist poate scap de chisturi fara punctie sau operatie,caci azi vad ce imi face in functie de rezultatul la analizele de ieri.Daca stiti ceva sau pe cineva care a scapat fara operatie de chisturi si cu ce anume,va rog mult sa-mi spune-ti si mie! Pupic dulce mamicile si copilutii frumosi!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

lloreen: pai da, scuze cat mai multe,dar eu cred ca e perioada aia fierbinte cand ii apuca dracii din orice...de aceea ma mentzin pe pozitzii ca sa nu priceapa gresit ca daca urla ii se da si gata(cu dinti sau fara dintzi).Alex zice"mamia" la mamma mia.il zice cand strica ceva sau ceva iese de la locul lui.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, si Andrei e cam ciufut zilele astea, si eu bag vina tot pe maselutele alea.Dar e si rasfatul de vina, azi mi-a trantit pe jos castronul cu cereale, intentionat, cand i-am zis sa stringa ceva de pe jos ce varsase. A luat-o peste pampers si cearta, s-a dus urgent la el in camera si tacea malc, stia ca a comis-o.
A inceput iar cursele nocturne prin casa, chestie care s-a mai intamplat la primele maselute. Se trezeste plangand si se duce la ta-su.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

4 pagini??? V-am lasat tacute si v-am gasit limbute , da'mi place.

Vad ca e deschis clubul copiilor ciufuti si plini de dracusori, as fi vrut sa fim noi exceptia dar cred ca noi vom inchide clubul, adicatelea plecam ultimii ca ne tin si pe noi niste dracusori, nervi, pandalii, istericale si cum s-or mai numi crizele varstei.
De dimineata am fost pan'la "doto" sa iau trimitere pentru dermato, mai frate cand ne-am apropiat de cladire a inceput sa urle si sa ma ciupeasca. I-am explicat ca merg sa-mi dea o hartie, ca nici nu se va uita la ea, tot felul de prostioare doar doar s-o linistesc. Am lasat-o in curte cu intentia sa vad cata lume e si sa-i spun cand are timp sa-mi croseteze si mie trimiterea, dar a auzit-o urland si a iesit doto afara. Uimita, ma intreaba daca e tot asa, a dat din cap negativ, dezaprobandu-ne nu stiu daca pe mine sau pe fiica-mea. dar s-a executat rapid si mi-a facut hartia.
Sa vedem dupamasa cum va fi cand va pune mana pe ea doto dermato. Apropos, am schimbat-o si a plesnit buboiul in toata splendoarea lui, si a iesit, si a iesit (nu va imaginati ca am stors, doamne fereste, doar am sters-o cu tampon cu apa oxigenata), cred ca s-a detensionat zona, sa speram ca vom primi un tratament super bun sa scapam odata pentru totdeauna de porcaria asta, vorba aia "toate bubele in curul babii mele"

Inainte sa merg sa citesc ce-ati parlat, Onixone am ras cu lacrimi de faza din magazin cu fac, fac, e mortal in toata regula .

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

Multumesc fetelor de primire
Pe fetita mea o cheama NAOMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Mai fetelor, copiii nostrii cred ca s-au vorbit intre ei sa ne manance nervii si la propriu si la figurat.Nici Dragos nu face exceptie de la regula.Crize in toata splendoarea de ieri imi venea sa-l arunc in strada si sa se descurce frate ca eu una capitulam.Si cel mai rau e ca face crize oriunde, oricand si oricum.Asta nu tine contAseara a reusit sa-l scoata pe Vasi din sarite de credeam ca-l mananca cu fulgi cu tot.Si Vasi se enerveaza odata la 5 ani...ca l-a facut mama ardelean din tata-n fiu.Pur si simplu nu vroia nici sa manance, nici sa doarma, nici sa-si ia medicamentele(cu care vad ca avem show tot mai mare in fiecare zi), nici sa se joace....nimic.Credeam ca nu se mai termina ziua si-mi doream sa ma duc dracu la munca si sa nu mai vin acasa. Azi dimineata... again.So, sunt exact ca un butoi cu pulbere gata gata sa explodeze.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput