*** LA REDOUTE (26)***
Raspunsuri - Pagina 19
aissa spune:
Sa faca altul, intreaba la asteptand un ingeras, acolo fetele sunt experte. Eu folosisem altul care avea instructiunile astea, nu mai stiu care, din cele mai scumpe (speram eu sa vad o sarcina unde nu era
).
Poze
felicia74 spune:
clau nu stiu ce sa zic, Ilinca a fost tare hotarata, mi-a aparut a doua liniuta la doar 5 saptamani
Ce inseamna sa "umpli cosul la maxim"? Se poate asa ceva?![]()
aissa lasa, mama, punem de-un club
jasmine stiu cazul si voi intra si eu la bazar cat de repede pot, ca am ceva lucrusoare...
Tu nu mai ai nicio restanta la LR, nu?
Edit: sau mai bine zis ei la tine.
karfe spune:
cu 4 zile inainte de CM,dimineata testul negativ clar,il uit pe birou,seara dau de el,a 2a dunga f.f. vaga,chiar am crezut ca mi se pare ca o vad,dupa 8luni apare omuletul.(
a 2a dunga chiar daca nu e f.vizibila = inmultire
daca nu apare prima dunga care este dunga de control atunci este gresit testul
fab
felicia74 spune:
Mi s-a inregistrat cererea privind pierderea coletului din 4. Ma simt ca in comunism - am primit un bon si stau la coada
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
M-a sunat verisoara-mea..au venit acasa...ma duc s-o vad pe piticania mica si sa-i fac si baitza...ineti-mi pumnii sa ma descurc onorabil![]()

Claudia io zic ca e negativ, daca nu s-a pozitivat imediat. Macar o a 2a liniuta vaga si tot ar fi trebuit sa se vada
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
vlada spune:
Buna ! io am primit azi coletul din 10 cu cadou setul roz de genti si e intr-adevar cel de pe prima pagina
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Tu nu mai ai nicio restanta la LR, nu?
Edit: sau mai bine zis ei la tine.
ba daaa,inca mai astept comanda din 4 aprilie!!!!
cin spune:
eu sunt happy...organizeaza cei de barbatu-meu de la job ceva party pt copii de 1 iunie. abia astept. mai ales ca al meu puradel e innebunit dupa copii ...si-acolo-s atat de multi..
Mada...te descurci tu...desi eu, acum cateva luni nu mai eram in stare sa iau in brate un bebe de 3 luni...habar n-aveam sa-l mai tin
. si cand a facut bebe respectiv 6 luni tot eram stangace cu el...si mititelul era atat de usurel fata de bolovanul meu ![]()
vlada spune:
Hihihi...imi aduc aminte ce ciudat mi s-a parut la al doilea bebe, desi nu e diferenta mare intre ei, parca nu mai vazusem niciodata, imi tremurau mainile...
A primit cineva cadou ceasul barbatesc ? merita ? sau " service melamine Bubble pop " ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea