*** LA REDOUTE (26)***
Raspunsuri - Pagina 20
aissa spune:
Cin cum stai cu comenzile, esti pe zero, fara datorii, din partea lor adica?
Eu ma tot gandesc sa scriu si eu Sabinei mai ales ca vad ca apare coletul pe 2 mai in suivi....
Jasmine eu ma tot gandesc daca nu cumva ti-a zis Sabine eronat ca a trimis dupa o luna coletul... Cand zicea ea ca e trimis?
Poze
vlada spune:
Cica serviciu de masa transparent....o fi cu buline, dar habar n-am ce contine...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
cin spune:
Aissa, cu comenzile restante, am patit ca tine...adica pe 17 aprilie mi-a retrimis un colet in contul celor 2 din februarie pe care nu le-am primit...ei bine, s-a ratacit si retrimisa
...si mi-a zis sabine ca vb la sfarsitul saptamanii asteia...
felicia74 spune:
Deci in clubul celor cu restante LR suntem asa: eu, Aissa, Jasmine, Cin. Mai e cineva?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
[
Jasmine eu ma tot gandesc daca nu cumva ti-a zis Sabine eronat ca a trimis dupa o luna coletul... Cand zicea ea ca e trimis?
Dadusem comanda pe 4 aprilie si Sabine zice ca mi-a trimis coletul abia pe 3 mai.Evident fara sa-mi spuna si de ce a durat o luna pana sa-l trimita.
Oricum ar fi trebuit sa ajunga pana acum,nu?
Incep sa cred ca e vrajeala.
cin spune:
Jasmine, comanda mea din 3 mai a ajuns pe 15 sau 16...nu ami stiu exact...dar a ajuns de aproape o saptamana
aissa spune:
Am scris si eu acum un mail lung, in care i-am zis si de faptul ca trimit coletele usoare ca si scrisori neinregistrate, i-am atasat si poza cu numarul ala minune cu care le putem urmari, i-am zis si ca eu cred ca cei 10% platiti acopera trimiterea ca si colet inregistrat. Am rugat-o din start sa citeasca tot chiar daca e mult. Si sa vedem ce raspunde...
Poze
aissa spune:
Da Jasmine, chiar daca a trimis pe 3 tot trebuiau sa vina ca deja au sosit coletele din 9, desi ma indoiesc sincer ca a trimis asa tarziu. Si spun asta pt ca la un moment dat cand eu vorbeam sa zicem de coletul din 7 feb ea spunea ca l-a trimis pe 6, mai si greseste.
Poze
amarantina spune:
Buna fetelor
Am facut si eu o comanda pe 19 mai si am bagat un cod de aici, noroc cu voi ca altfel habar n-aveam de cadouri.
Ieri v-am tot citit si nu va spun ca am mai facut o comanda, desi nu-mi trebuia nimic in mod deosebit. Dar se pare ca nu ma simteam bine daca nu cheltuiam si ultimii bani din cont.
Azi iar am deschis LR si as mai fi comandat ceva, noroc ca nu mai sunt bani.
In alta ordine de idei vreau sa multumesc fetelor care au facut prima pagina. E super! In caz ca primesc si eu pe mail diverse coduri sa le spun aici?