*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Multumesc, Jasmine! Acum intru si eu la subiectul cu Gabriel-Alexandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am primit gentile roz, sunt haioase.

Jasmine am citit si eu subiectul, am tot zis ca ma apuc sa sortez si eu din hainutele Mirunei si sa dau si eu ceva la vanzare...la mine e tare complicata treaba cu transferul de bani, nu-l pot face direct de acasa iar la banca nu pot merge cu Miruna...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia...glumeam , de la papanasi mi se trage (adica lipsa lor )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

cin,

Eu am umplut cosul pana la maxim, fara intentia de a comanda si vad ca in fiecare zi cand intru cate un produs devine indisponibil, ori disponibil peste x saptamani...Le scade stocul vertiginos...

Edit: vreau ca pana la reducerile masive sa nu mai comand nimic. Am pus ochii pe niste genti f scumpe, nu ma astept sa ajunga 5 euro...dar oricat...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Am o prietena care si-a facut un test de sracina care a iesit negativ dar dupa cateva ore dupa ce s-a dus in baie, l-a gasit transformat in ...pozitiv (destul de vag dar aparuse si a doua liniuta). Ce parere aveti? Eu nu am stiut ce sa-i raspund...

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare fetelor. Am bifat alta zi fara sa primesc coletul...deja nu mai sper deloc sa apara. Ata ete. Deocamdata nu mai comand nimic din lipsa de fonduri dar si pt ca multe chestii pe care le am la preferate nu sunt disponibile. Costum de baie am bagat ieri in comanda, dar ma intreb de ce atat de multe sunt disponibile peste 4-5 saptamani, pai pana ajung, pana te decizi, pana vine coletul a trecut vara.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Clau scrie pe unele: daca se "pozitiveaza" mai tarziu de termenul dat pe ele (zice sa il citesti la X minute) e fals pozitiv. Am avut si eu unul asa, seara era negativ dar a doua zi am rascolit in cos dupa el si era o vaga liniuta a 2-a, dar nu era sarcina. E negativ, parerea mea.

Poze

Mergi la inceput

Claudia, nu stiu ce sa zic...e posibil sa fie gravida, dar pe de alta parte, nu stiu daca dupa cateva ore se mai poate interpreta ca fiind un rezultat corect. mie mi-a aparut vaaaag de tot a doua liniuta cam dupa 15 min, in Z24 din 28...si chiar eram gravida..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Clau scrie pe unele: daca se "pozitiveaza" mai tarziu de termenul dat pe ele (zice sa il citesti la X minute) e fals pozitiv. Am avut si eu unul asa, seara era negativ dar a doua zi am rascolit in cos dupa el si era o vaga liniuta a 2-a, dar nu era sarcina. E negativ, parerea mea.

Poze

Multumesc, aissa. Eu nu am putut s-o ajut, la mine s-au pozitivat in amandoua datile (adik sarcini) imediat nu dupa cateva ore. Zice ca Femina a folosit. Unde sa mai intreb, aici la Femina sau la Astepatnd un ingeras?

Multumesc, cin!

poze noi

Mergi la inceput

Dar nu mai bine mai incearca un test?

Mergi la inceput