*** LA REDOUTE (26)***
Raspunsuri - Pagina 17
cin spune:
Fetele, aveti idee despre ce cadou e vb: "vaisselle - culoare orchidee"??
o fi vb de setul de masa lila??
claujro spune:
quote:
Originally posted by cin
Fetele, aveti idee despre ce cadou e vb: "vaisselle - culoare orchidee"??
o fi vb de setul de masa lila??
Nu. Cred ca e un cadou nou. La setul de masa lila/roz scria altceva...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
Catusha spune:
Claudia, mi se pare FOARTE bine cit ai platit pe doua costume. Sa le porti cu placere!
Am omis sa va spun ca azi ma duc sa ridic comanda din 7 mai, 2 perechi de blugi pentru fetita mea cea mare, care creste parca prea repede si nu-i mai vin hainele, spre norocul celei mici care le ia la purtat. Cadou prosopul si geanta fuchsia.
Nu-mi spune si mie cineva care a primit cadou gentile roz daca apareau sub denumirea lot bagages vieux rose? Eu am crezut ca o sa fie gentile rosii de voyages, dar m-am trezit ca sint vieux rose dupa ce comanda era facuta.
claujro spune:
Catusha, multumesc!
Nu am auzit sa fi primit cineva genti roz...pana acum.
poze noi
cin spune:
Chiar asa, Claudia, sa le porti sanatoasa, si las-o mai usor cu papanasii
ca n-o sa mai intri in costume
Jasmine spune:
Fetelor,as vrea sa va rog sa aruncati un ochi aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90570
Eu am citit ieri tot subiectul,am facut un transfer de bani si n-am mai fost in stare sa ma gandesc la altceva.
Exista si un bazar aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100302
unde se incearca strangerea unor banuti pt copilas.Poate aveti si voi hainute care nu va mai trebuiesc si le puteti pune la bazar.
Daca nu aveti timp sa cautati hainutele,sa le sortati,sa le fotografiati,poate faceti un transfer de pe cardurile cu care platiti pt LR direct in conturile de pe prima pagina a subiectului cu Gabriel-Alexandru.Orice suma,oricat de mica,e importanta.Daca 10-15 persoane pun cate 10-15 euro (sau echivalent in lei),se strange o suma.
Copilasul are sansa unei operatii in China in iulie,are nevoie de 20000 euro si pana acum s-a strans cam jumatate din suma.
Va rog sa nu va suparati pe mine ca am scris aici despre povestea asta trista,m-am gandit ca suntem mame si putem face un mic gest care ar putea insemna enorm pt baietel.
Catusha spune:
La lista cu codurile de pe prima pagina sint poze cu niste genti roz cu minere maro. Dar nu mai stiu cine le-a primit.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Catusha
La lista cu codurile de pe prima pagina sint poze cu niste genti roz cu minere maro. Dar nu mai stiu cine le-a primit.
Catusha, in curind de 3 X mamica
Alea sunt!De la inceput au aparut sub denumirea "lot bagages vieux rose".
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by Catusha
Catusha, in curind de 3 X mamica
Alea sunt!De la inceput au aparut sub denumirea "lot bagages vieux rose".
Mada a pus pozele alea, ea le-a primit!
poze noi
claujro spune:
quote:
Originally posted by cin
Chiar asa, Claudia, sa le porti sanatoasa, si las-o mai usor cu papanasiica n-o sa mai intri in costume
![]()
Multumesc!
Offf, cata dreptate ai!!!!Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi