*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi exact, sa-l tina mai deoparte, nu in grupul de copii. Si erau din aceia mici, sub 1 an (noi le zicem grupa mica, noi fiind cea mijlocie).

Cu mailul m-a lamurit cin - multumesc!

PS: eu vad ca primesc mailuri de la JUlie Areski.... Tipa asta cum o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tipa asta e trecuta ca autoare la mailurile care se trimit automat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Fetele, sint clienta La Redoute de vreo 2 ani de zile, dar de-abia cu voi am dat in boala codurilor si cadourilor, m-am stricat la cap complet , nu exista sa dau vreo comanda sa nu bag un cod ceva... Eu care faceam cind si cind cite o comanda serioasa, acuma nu stiu cum sa le mai sparg in bucatele, sa nu-mi scape vreun cadou. Tocmai am facut o comanda si am bagat un cod pe care l-am gasit pe ma-reduc (cred ca de acolo l-am luat, ca tot imi scriu pe postituri coduri peste coduri, si asta parca nu e pe lista de la inceputul topicului LR). Codul este 43974 si cadoul e lot bagages, dar nu cel rosu, ci unul vieux rose. Aveti cumva idee daca se refera la setul ala roz de genti care s-a mai dat cu un alt cod?

Mergi la inceput

Faza tare: m-am uitat acum la comenzi (ca sa caut nr comenzii) si surpriza! Nici pilota Winnie, nici sacul de dormit nu fac parte din comand ca cica "nu fac obiectul acestei oferte" NU puteau sa ma anunte?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Felicia, adica nu ti-a luat comanda? sau nu-ti dau cadoul? dar ti-a scazut cei 15 eur? (parca era si o reducere de 15eur)

Mergi la inceput

mi-a scazut 15 euro, dar cadoruile nu mi le da, chiar daca apar la "suivi... Asa ceva n-am vazut pana acum!

Mergi la inceput

scuze, m-am uitat aiurea, apar cadourile! Sunt cam de la atata redoutism...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu de afara, am fost pana la piata si acum bag si eu un oki rapid pe aici, cat mai doarme piticania

Catusha io ti-am zis ca e boala grea asta cu cadourile...incet incet ne atinge pe toate

Feli ce mama zapacita..ca sa nu zic mai urat...cum sa scoti copilul din casa cu febra, mai ales daca nu stii de la ce e. daca era de la vaccin mai treaca mearga, dar asa...... Tinem pumnii sa nu pateasca Chitzulina nimic

Tocmai mi-a zis Addya ca au bagat niste tricouri noi la barbati..ma duc sa le reperez

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mai, parca erau fel de fel de tavi, tigai si tigaite......nu le mai gasesc...sau nu stiu unde sa caut
vreu si eu forme de tarta (d-alea mititele) ati vazut pe LR sau prin alte parti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna! M-am adunat si eu de pe drumuri...Am fost cu o prietena la o cafea si la ceva dulce (nu va zic ce ca stiti voi ) si ce ne-am gandit noi, hai si pana la Naf-Naf.

Nu era cine stie ce, oricum noutati destule...eu nu mai fusesem de mult. Mi-am luat costumul de raiat cu sacou si pantalon 3/4...nu l-au redus nici acum...dar asta e, mi-a ramas gandul de atunci la el si am zis ca daca mai astept mult nu mai gasesc masuri mici (de-abia am gasit si asa...) Si inca un costum superb, elegant, negru, sacoul ala fara guler si pantalon (care tb scurtat) dar sunt indragostita de el...e superb ca si croiala si material. Pe amadoua costumele am dat 270 roni. E mult?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput