Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai fetelor daca dati atatea "cadorui" si bani de pe akuma , pregatiti-va pt cand veti naste sa decartati k lumea......

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

16+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Mai burtici, pe mine m-a apucat asa o nostalgie........mie mi se pare ca trece timpul f repede, parca nici nu imi vine sa cred ca sunt in sapt 17. Parca mai ieri mergeam la monitorizare la dr si parca mai ieri faceam testul de sarcina si iesea pozitiv. Deja mie mi se pare ca dc ajungem la 20 de sapt va fi f aproape momentul nasterii.

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am fost la doctor,nu e nimic grav,mi-a dat un spirt cu mentol sa ma dau.Nu stie de ce mi s-au facut.La soare a zis ca n-am voie sa stau deloc,sasa in general,nu pt ca am petele rosii.Acuma nici de pe la 6 incolo,cu factor 30????Nu ma rabd...

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

bb merci de raspuns tie ti-a zis doctorul ce si cum sa faci? ca din ce am citit aici pe forum doar in anumite locuri se pot face TT si eco morfologica si ca la morfologica am auzit ca trebuie programare in avans. ti-a spus doctorul?

mie mi-a facut un caietel, caietelul gravidei, in care a completat o groaza de chestii si care, spre rusinea mea, nici nu stiu ce contine caci am dormitat prea mult we asta incat nu am apucat nici sa ma uit pe el

fetelor, mie nici nu mi-a trecut prin cap sa-i dau vreodata ceva doctoritei. e cabinetul ei, ce sa-i mai dau, mai ales ca platesc de ma rup de fiecre data... 170 RON minim (consultatie + eco)

apropos, voi cat platiti la doctor?

si... vin cu intrebarea aia... oare cat se da la nastere? voi sitti asa ceva?

8+

Laura

Mergi la inceput

ramonela, alcool mentolat se da de obicei la alergii, la mancarimi, si nu ai voie sa fii expusa la soare in timp ce te-ai dat cu el. eu stiu ca am folosit akuma 2 ani faceam o alergie de la soare, si ma mancau, luam claritine si am dadeam cu alcool mentolatsi eram tocmai la.....mare!!!!! dupa un timp am spalam bine si apoi de abia ieseam afara in soare!!

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura10

bb merci de raspuns tie ti-a zis doctorul ce si cum sa faci? ca din ce am citit aici pe forum doar in anumite locuri se pot face TT si eco morfologica si ca la morfologica am auzit ca trebuie programare in avans. ti-a spus doctorul?

mie mi-a facut un caietel, caietelul gravidei, in care a completat o groaza de chestii si care, spre rusinea mea, nici nu stiu ce contine caci am dormitat prea mult we asta incat nu am apucat nici sa ma uit pe el

fetelor, mie nici nu mi-a trecut prin cap sa-i dau vreodata ceva doctoritei. e cabinetul ei, ce sa-i mai dau, mai ales ca platesc de ma rup de fiecre data... 170 RON minim (consultatie + eco)

apropos, voi cat platiti la doctor?

si... vin cu intrebarea aia... oare cat se da la nastere? voi sitti asa ceva?

8+

Laura

Laura nu mi-a zis prea multe dr, mai mult m-am interesat eu. akuma ultima oara mi-a zis ne vedem in 31 mai la TT. cred ca a observat ac deja le stiam pe toate (il tot iau al intrebari cu fel si fel de chestii ce aflu de pe net ) si de aia nu imi mai explica.
eu nu stiu cume in bucuresti, eu sunt din timisoara!

fetele am si eu o intrebare, voi primiti toate , de fiecare data hartiutza sau ceva scris de la dr gineco?? mie nu mi-a dat niciodata nimik,inafara de poza de la eco. am akolo dosarul de gravi si doar atata!! plss spuneti-mi si mie!!

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pe mine nu ma mananca deloc.Habar n-am.Asta este,sper sa treaca.Oricum a zis ca nu e nimic grav.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Din ce citesc fiecare da cum crede la doctor.
Eu cred ca daca e un doctor bun (in sensul de om), si in cazul in care cotizezi mai putin, tot iti va raspunde la telefon si te va trata frumos.
Eu pana sa ajung la dr. de acum am mai fost si la altii, numai la particular, unde tarifele erau destul de mari, dar cativa m-au tratat de parca imi faceau un favor ca ma primeau.
Pai pe banii mei tu ma tratezi ca un nimeni? Nu mi se pare normal.

Apropo de eco transvaginala, chiar daca ma repet, mie pana acum mi s-a facut numai asa. Herghelegiu, care a fost ultimul care mi-a facut eco, la 14 sapt si ceva mi-a facut tot transvaginala. La mine fiind si burta cam mica, nu prea se vede nimic la eco abdominala. A incercat dr. meu, dar imaginea era un fassss total asa ca a reluat intravaginal.

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB eu primesc de fiecare data foaia de ecografie, care insoteste poza de la eco.
Totul se face in dublu exemplar, astfel incat si ei au un dosar al meu la clinica.

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

darleena, eu nimik... chiar citeam ca ar fi indicat cand plec (plec in alta tara) sa am cu mine foile de observatie, dar eu nu am nimik!!!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput