Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Yasmi, multumesc ptr rapsuns..al tau e mare si jucaus, observ...:d

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna fetele!pupici la toate!YASMINUCO AM VAZUT BURTIK...E ASA FRUMOASA!!!
eu iar vin cu o problema de a mea,de fapt mai mult o ingrijorare.noi suntem bine,burtik creste pe zi ce trece,in schimb,am cu 4 kg mai putin ca inainte sa raman insarcinata,si asta ma sperie teribil,precizez ca mananc bine nu fac efort nu am mai vomitat si totusi slabesc.stiti oare de ce se intampla asta,aaaasi analizele au iesit bune doar imunitatea putin mai scazuta au zis,in rest s/a dus si infectia urinara si e bine.va pup si sper sa ma puteti lamuri si pe mine ca am tot cautat pe net si nu prea am gasit nimic.

16+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

IRINUCA ca mai faci dragutza??? vitamine iei?? vb cu dr tau despre asta. nici eu nu am luat nici un kg (desi ai vazut ce burtoi am ) dar la tine ca ai slabit nu stiu ce sa zic. eu in schimb am o pofta de mancare, ca as "roade" si din mobila....

roxxi nu iti imagina ca se simte cine stie ce, dar dc stau linistita, intinsa in pat il simt!! (nu tot timpul!!).

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

16+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

YASMI iau vitamine si mananc mai mult ca inainte chiar si mult mai sanatos zic eu.i/am zis si medicului la care a facut o fata ca si cum nu stie de ce...cica aaa se poate se poate la gemeni e mai ciudat.deci ce as putea sa inteleg din asta?eu imi fac griji doar ptr bbi sa fie ok,ca ptr mine eu oricum nu sunt o slabuta.deci am de unde da jos,dar ma gandesc sa nu ii afecteze pe ei

16+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irinaeu am mai putin cu 2 kg. fata de ziua testului, dar si ! Sa vorbesti cu dr.! Ameteli nu ai?Ca eu si ametesc...

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

irina, la eco se poate vedea ca bebei sunt ok, bine dezvoltati!! n-ai aflat ink ce se ascunde in burtik??? tot in romania esti?

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Buan fetelor si La multi ani!

Ce burtici amri aveti voi, eu ma simt asa mica, azi am implinit 10 saptamani... am fost vienri la doctor, si a zis doamna doctro ca burtica mea e de 8 - 9 saptamani, nu spre 10 cum ziceam eu, bebe are 1,9 cm, si sincera sa fiu sunt putin speriata, oare nu se dezvolta bebe cum trebuie?

Mie mi-a facut eco intravaginala, voua cum va face cand va duceti la control? e ok asa cum mi-a facut?

m-am reprogramat pe 18 iunie, cand facrm fix 14 saptamani. credeti ca se va vedea atunci ce e bebe? voi cand ati vazut?

eu nu prea sunt familiarizata cu analizele si tipurile de ecografii care trebuei facute in sarcina si nici pe doctorita nu am intrebat-o ca tot timpul e in intarziere si cand ma ia asa repede ma pierd. si asa m-a lasat memoria de tot nu mai tin minte nici ce s-o intreb.

Aveti rabdare una dintre voi sa-mi spuenti ce si cum trebuie sa fac, unde etc? eco 3d 4d triplu test si altele?

pupici somnorosi

8+

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB si eu am nunta peste 2 saptamani si inca nu mi-am luat de imbracat.....nici nu stiu ce sa-mi iau...tu ce-ti iei??..mie imi trebuie si pt cununie si pt seara la restaurant..
intreba cineva de "spaga" de la dr..eu am 2..la care merg periodic..unuia nu i-am dat nimic inca pt ca nu am cum..e spital particular si au camere de luat vederi..si daca-l prinde il da afara..oricum s-a purtat super si fara..si celalalt are cabinet particular si de Pasti i-am dat 100 euro ca stiam ca pleaca in starinatate , de 8 Martie i-am dat un parfum scump, cateodata flori, dar imi place ca se simte super vinovat pt atatea cadouri si-mi raspunde la tel la orice ora, ar face :orice" pt mine..vorba vine..asa ca nu-mi pare rau de bani..daca devine mitocan ..i-am rupt craca

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

pussi nu am ameteli,nu am avut pana acum deloc.anemie nu am,ultima data la eco a zis ca e totul bine,insa nu stiu de ce nu ma ingras cum ar fi normal.oare papa si ei asa de mult?nici nu stiu ce sa mai cred.da yasmi sunt tot in ROMANIA plec inapoi pe la jumatatea lui iunie.

16+

-IRINA-

Mergi la inceput

Laura, cate intrebari ai...hai sa vedem pe rand: in legatura cu varsta sarcinii, bebe poate avea mai multe sapt sau mai putine decat data de la UM, de ex la mine e mai mare cu 1 saptamana si ceva, eu nu am aflat nici akuma ce surpriza am in "burtoi" dar sper sapt viitoare cand mergb sa aflu!!
eco transvaginala se face pana la 12 sapt, cel putin eu asa stiu si mie asa mi-a facut dr.
triplu test eu il fac sapt viitoare cand voi avea 17/18 sapt de la UM, iar 4D il voi face cand voi avea 20 de sapt. stiu ca se mai face o morfo fetala precoce la 12 sapt (asta nu stiu sigur ca nu am facut, dar sigur iti vor spune fetele care l-au facut).
stai linistita ca si eu cand ajung la dr uit tot ce vreau sa-l intreb, imi aduc aminte dupa ce ies din cabinet

daca mai ai nelamuriri si te pot ajuta, cu cea mai mare placere!!

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput