Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
vali_delide spune:
Anca, multumesc mult! Nu pot decat sa ma rog sa fie totul bine si sa stiu ca bb e sanatos.Pupici.
Valentina 10+
noi doi
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Anca,
scurgerile sunt de la colostru, sanii se pregatesc pentru "productie" si incep cu aceste secretii. Nu trebuie sa te ingrijorezi, e normal.
Pupici!
Valentina 10+
noi doi
Multumesc Vali! Ma gandeam eu ca asa e, dar mi se parea cam devreme. Oricum sper sa se pregateasca serios de produs, ca la cat de mari sunt cred ca m-as enerva sa nu produca mare lucru. Deja ma sperii eu ce sani am (75F si deja nici asta nu mai face fatza), eu nu pot dormi pe burta din cauza sanilor nu din cauza burtii.
Anca 16+ Elena
bb_yasmi spune:
eu nu mai pot dormi pe burta de cand am aflat ac sunt gravi.....
fetelor pe mine ma ustura deja pielea in jurul buricului, de la cum se intinde, oare uleiul de bebe o fi suficient??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
gianina spune:
Buna mamici!
La multi ani!!!! pentru sf. Constantin si Elena!
Kalosalina, bine ai venit la odisee...sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
MamitzuD2, si eu a-si reface testul in alta parte. Doamne ajuta sa fie bine!
BB-yasmi, frumoasa burtica ta...!
Dani-26, nici dr. meu nu are cabinet particular asa ca merg la consultatie numai la spital..si ii dau lui 100ron.
Pussi, tinem pumnii la dr. si te asteptam sa ne spui ce fac Titi!
Am fost dimineata la Geneticlab si am facut TT... astept cu nerabdare raspunsul!
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
roxxi spune:
Mamicile, nu imi spune nimeni cum e cu miscatul??
Cand astept sal simt pe nazdravan?
14+
bb_yasmi spune:
roxxi, eu l-am simtit ca pe un pestisor..... la 15 sapt fix de la UM sau 16 sapt dupa ultima eco.
poza eco bb si burtik
dany26 spune:
quote:
Originally posted by gianina
[Dani-26, nici dr. meu nu are cabinet particular asa ca merg la consultatie numai la spital..si ii dau lui 100ron.
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
Gianina....Mersi de raspuns!
Uau deci eu dau putiiin............hmmmm....ok.....dar fetelor mai e cineva care ne poate dezvalui cat da doctorului(cel de stat nu particular) de fiecare data....as vrea sa mai aud macar o parere sau 2 plsssssssssss.....!!!!!!!!
13+
Mersi!
bb_yasmi spune:
fetelor mie mi se pare cam mult sa dai 1 mil, ami ales in spital, e mai mult decat la cabinet particular!!
eu azi vreau sa merg sa ma uit dupa vreo rochita pt prima nunta care se apropie..... iar saptamana viitoare merg si eu sa ma vopsesc in sfarsit!! de abia astept!!!!!
poza eco bb si burtik
adalia spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata
LA MULTI ANI!!!!!! ptr Constantin si Elena
Mai voua vi se unfla mainile si picioarele?
anca 15+
Maria
poze
anca, si mie mi se umfla mai ales picioarele seara...nici nu e de mirare, dupa o zi intreaga de munca de stat la birou si vreo doua ore de teren:) si am obs ca si mainele mi se umfla atunci cand fac miscare in aer liber. de ex, ieri am facut o plimbare de vreo 2 ore si de abia daca mi-am recunoscut mainele...cred ca si tensiunea mai ridicata sau retentia de apa in organism sunt cauze pentru aceste edeme..si nu cred neaparat ca tensiunea si rententia de apa se datoreaza consumului excesiv de sare
adalia
14+