Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by darleena
..eu am observat ca mi se umfla doar picioarele...insa nu tot timpul. Doar cand sunt la birou, si stau pe scaun 8 ore, mi se umfla, dar de exemplu sambata am umblat toata ziua prin oras si nu am avut absolut nimic; nici ieri...deci la mine cred ca pozitia determina umflarea picioarelor.
Mainile sunt ok.
Aahh...si eu mananc si multa sare.
15+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Eu am un taburet sub birou si cand simt ceva la picioare, tup cu ele pe taburet! Si nu se mai umfla.
Primele doua luni am stat intr-una cu ele suspendate, sa nu-mi curga utrogestanul in cizme !
Bey Pussi lasa persiflarea, te vad eu ce poftoasa o sa fii la varsta mea (4 luni jumate) ma incomodeaza burdihanul, daca stau pe diferite parti ma doare, iar in coate si genunchi (cum recomanda astia prin eviste) nici atat, clasic mi-e frica sa nu-mi storcoseasca fetita, mi-i rusiniiiiiiiiiiii daca ma vede? Asa ca cu gandul
Shery 16+ Alesia
roxxi spune:
Buna fetelor!
Bb yasmi, da ce burtic amare....
Sa stiti ca si amea dimineata e mica de tot, si dupaia se desfasoara....Credeti ca doar d ela balonare? Eu cred ca se invioreaza bebe sisi face loc...;))
As pune si eu poze, da nush cum...
Voi il simitit pe bebe ion burtica de la 15 saptamani???
Pup
La multi ani Elenele!!!!si Constantinele ;))
14+
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by dany26
[Dar voi fetelor care nu mergeti la particular....cam cat dati dr dupa fiecare consultatie.....ca sunt curioasa daca eu dau mult sau putin....ca nu ma prea pricep....eu pana acum am dat 50 lei (dar am fost o sg data)....ma mai duc luni.....
Mersi!!
13+
Eu nu dau nimic, nici la particcular (culmea ar mai fi!!!) nici la spital, las ca dau la nastere destul! Si la fel se poarta doctorul cu mine!
Shery 16+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
kalosalina spune:
Bb Yasmi, Rge, Anca multumesc de urari!
Vreau sa va intreb ceva: la inceputul sarcinii ati simtit cumva intepaturi in uter? Pe mine m-a intepat ieri de cateva ori si parca si astazi mai usor. Sper sa nu fie de rau...
A venit Bebica!!!
4+
vali_delide spune:
Buna, burtici! "La multi ani!' tuturor sarbatoritelor de azi!
Kalosalina, felicitari, sarcina usoara si bine ai venit!
alfa_anca, "La multi ani!" si pt. bebelina ta!
Noi azi avem intalnire de gradul 0 cu tanti doctorita, sa vedem ce face bb si sa hotaram cand facem serclajul (se pare ca nu scap de el!).
Pupici la toate fetele!
Valentina 9+
noi doi
alfa_anca spune:
Alina, da sunt normale intepaturi in uter, intepaturile de ovare cateodata, durerile ca la ciclu care sunt de la contractiile uterului si marirea lui...
Fetele, haideti sa va spun ce am descoperit eu de cateva zile. Pe sfarcuri fie gasesc un lichid albicios care se intareste si eu il gasesc sub forma de cojite, dar groase......fie gasesc un lichid transparent lipicios ...... Sa fie deja scurgerile de care tot aud la gravidutze mai mari?
Anca 16+ Elena
alfa_anca spune:
Vali esti o dulce (pupici de la mine si de la Elena). Multumim frumos pt urari, abia astept ca peste 1 an sa o sarbatorim pe D-ra. Imi pare rau pt tine ca nu poti scapa de cerclaj, dar sunt convinsa ca stie tanti dr ce face si ca totul va fi bine. Multa sanatate!
Anca 16+ Elena
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Alina, da sunt normale intepaturi in uter, intepaturile de ovare cateodata, durerile ca la ciclu care sunt de la contractiile uterului si marirea lui...
Fetele, haideti sa va spun ce am descoperit eu de cateva zile. Pe sfarcuri fie gasesc un lichid albicios care se intareste si eu il gasesc sub forma de cojite, dar groase......fie gasesc un lichid transparent lipicios ...... Sa fie deja scurgerile de care tot aud la gravidutze mai mari?
Anca 16+ Elena
Multumesc din suflet!!! M-am mai linistit...
A venit Bebica!!!
4+
vali_delide spune:
Anca,
scurgerile sunt de la colostru, sanii se pregatesc pentru "productie" si incep cu aceste secretii. Nu trebuie sa te ingrijorezi, e normal.
Pupici!
Valentina 10+
noi doi
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Anca 16+ Elena
Anca, exact asa am si eu, dar de cateva saptamani.
mai fetelor nu va mai mirati de burtik mea ca o deochiati , tre sa iau ceva roshu pe mine
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png