Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Neata,

Mie maine imi ies rezultatele de la TT, m-a pus Radoi sa-l fac, sunt varza la de frica! Offff, cine m-a pus sa-l fac

Shery 16+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

m-am prins faci TT in loc de , eu sa repet un BHCG??? ca fac parte din TT

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata burtici!
pentru toate Elenele si Constantinele

BB m-ai lasat cu gura cascata ce burtica mare ai! Pai eu dimineata nici nu zici ca sunt insarcinata.

Gill odihna placuta, si sa ne "revedem" cu bine.

Ramonella cred ca cel mai avizat ar fi un doctor sa-ti spuna de la ce sunt petele. Noi nu putem decat sa ne dam cu parerea

Anca imi pare rau ca am bagat sperietii in tine cu lungimea colului, dar ai vazut ca 3.1 nu e rau.

Kalosalina felicitari pentru bebik
Sa dea DD sa fie sanatos si frumos!

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Buna fetele
Eu iau Elevit ingeneral dupa masa de pranz ,vedeti ca se da compensat de la medicul de familie.
Nu mai este nicio burtica pe aici?

anca 15+

Maria
poze

Buna anca....ce veste interesanta mi-ai dat....chiar daca nu sunt ele f scumpe....o sa ii cer dr de fam sa mi le dea compensat....ca doar d'aia platesc atatia bani din salariu pt CASS...corect?!Mersic!

Fetelor eu am programare la dr ginec luni cand fac 14 sapt.....cu eco vaginala oare poate vedea ce este bebe meu? F sau B????

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ancutz in legatura cu umflatul...eu am observat ca mi se umfla doar picioarele...insa nu tot timpul. Doar cand sunt la birou, si stau pe scaun 8 ore, mi se umfla, dar de exemplu sambata am umblat toata ziua prin oras si nu am avut absolut nimic; nici ieri...deci la mine cred ca pozitia determina umflarea picioarelor.
Mainile sunt ok.

Aahh...si eu mananc si multa sare.

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc fetelor pt urari! Sa ve dea Dumnezeu si voua sarcini usoare in continuare!

A venit Bebica!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor multumesc!! intr-adevar e mare (dimineatza nu se prea vede nici la mine), toata lumea ma intreaba dc sigur e numai un bb in burtik
hai puneti si voi poze cu burtik sa o vad!!!plssss

ALINA TE FELICIT INK O DATA SI AICI!! FELICITARI!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, fetelor
Ancuta D, sunt de acord cu Yasmi, daca platesti consultatia nu-i mai da nimic, ca asa te costa o avere. La clinicile particulare eu stiu ca nu se da spaga si cred ca nici medicii nu asteapta asa ceva. In cazul meu e diferit, ca ginecologul meu nu are cabinet particular, ma duc la el la spital si atunci ii dau lui.

Jasmin ...Pot sa te intreb si eu cam cat ii dai dr la fiecare consultatie...adica....asa in plic....personal....
Dar voi fetelor care nu mergeti la particular....cam cat dati dr dupa fiecare consultatie.....ca sunt curioasa daca eu dau mult sau putin....ca nu ma prea pricep....eu pana acum am dat 50 lei (dar am fost o sg data)....ma mai duc luni.....

Mersi!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza burtici!

In primul rand LA MULTI ANI!! Tuturor Elenelor si Constantinilor de pe aici si nu numai. Sa fie sanatosi si voiosi.

Kalosalina FELICITARI! pt sarcina, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos. Ma bucur pt tine.

AncaD mie mi se umfla , dar nu exagerat, picioarele la birou, am observat pt ca nu mai pot incalta o pereche de sandale cu bretele care erau cam fixe si seara abia le scot din picioare, asa ca am renuntat la ele, papuci nene.

mamitzuD2 imi pare rau de rezultatul de la TT, dar ai inceercat sa il refaci in alta parte, ca cei de la GeneticLab au mai dat rateuri in ultima vreme. E o fata la sept-oct tot pacienta lui Tutu care i-a iesit TT pozitiv la GeneticLab si negativ la Spitalul Ilfov, dar oricum va face amnio ca sa stea linistita pana la sfarsit. Oricum si eu sunt convinsa ca e dar o alarma falsa si ca iar au gresit cei ce la GeneticLab si amniocenteza te va linisti 100%. Iti tinem pumnii!!!

bb vai dar ce burtica mare si frumoasa ai. La mine dimineata abia se vede dar doar partea de jos umflata, dar pana seara se mareste cu totul, de la balonare probabil.

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE CELOR CE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA ONOMASTICA!!!
BB Doamne ce burtica ai....sigur e fetita la cat de mare e..sau sunt doi..
pupici la toate burticoasele

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

KALOSALINA..FELICITARI!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput