Bucurii de sept_oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 24
pufymic spune:
bucuriile!
si
toate mamicile de bucurii!....si eu care credeam ca nici nu mi-ati simtit lipsa...
Nu prea am timp de stat la calculator fiindca trecem si noi prin etapa "maimuta".....adik sta piticotul meu toata ziua atarnat de mine...(asta cand nu-l las pe jos si il mai pacaleste Alesio sa se joace cu el......dar e rar de tot)....abia astept sa trecem de faza asta "lipicioasa" ca nimic nu pot face de el!Dar totodata cand il vad asa atasat de mine ma topesc de dragul lui.....
O sa revin si cu poze noi.....cand apuc!
Eu
lilina spune:
Gety, nu cred ca va fi rece la mare in septembrie anul asta
au anuntat astia de la meteo ca va fi o vara foarte fierbinte
si oricum, periodele sunt foarte apropiate, deci nu va fi practic
mare(nicio) diferenta
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
lilina spune:
am scapat din 
si dau de baut

dau petrecere
nu mai sunt moderata
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Ignatica spune:
Buna mamici,
Am venit din vizita, dar sunt in aceeasi etapa ca si Pufy, cu copilul agatat de mine, mai ales ca a fost super rasfatat de bunici in ultimele 5 saptamani.
Ne confruntam cu mutre la masa, se plictiseste la mijlocul mesei si nu mai mananca decat daca ii dau alternativ si mar sau banana. S-a puturosit si la mestecat de la blender si acum ma chinui sa il obisnuiesc cat de cat cu legumele pasate, dar adaugandu-se si asta la toate mutritzele din timpul mesei, e un adevarat chin.
Nu avem inca nici un dinte.
Ne-am ridicat in picioare si facem deja primii pasi sustinut de cineva.
Spune "mama" constient si " pa-pa" la mancare.
Cam astea sunt ultimele noutati despre noi. Am apucat sa citesc capitolul asta, macar atat, nu sunt sigura ca voi recupera si din urma.
va pup
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
Lilina, pentru mine o apa plata cu lamaie.
As alege sfarsitul lui august pentru ca, zic eu, nu mai sunt temperaturi asa ridicate, soarele ar fi mai bland si Maria ar avea si ea vreo 10 luni.
Acum ma uit pe site-ul recomandat de MamiLili.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ignatica, gata, ati ramas singurei?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Ignatica spune:
Gata Gety suntem singurei si cu bebesuper rasfatat in ultima vreme.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
[limegreen][font=Georgia][b]
Marina, nu te-ai gandit sa-i dai Marucai niste Peritol sau Romergan o noapte-doua? Poate asa prinzi si tu un somn pana dimineata.
I-am dat Anei romergan o data cand era de vreo 9-10 luni si ne capia cu sculatul (adica se scula de 3 ori pe noapte...
) si nu a avut apropae nici un efect, adica s-a sculat de doua ori. Oricum, dr ne spusese atunci sa nu ii dam decat in caz de forta majora. Eu, sincer, as vrea sa retez CAUZA de la radaciniMarina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alexutza_26 spune:
Seara buna!!
Am adormit grasanu'...care spre surprinderea mea a reinceput vechile obiceiuri cu mancat muuulllttt!!!sper sa fie de bun augur...
Gety- eu as opta pt inceputul lui septembrie ca la ce calduri se anunta vara asta, cu siguranta vor fi mai acceptabile caldurile prin sept. in special pt Maria!!!
MamiLili - vezi ca si-a revenit Mathias???...cred ca era asa putin melancolic , poate a ramas cu gandul la ce-a vazut si pe unde a fost!!!!
![]()
Marina - tin pumnii maine sa nu fie ceva grav cu Maruca!!si poate daca ai incerca si la ea macar vreo 2-3 zile cu niste Peritol...zic si eu!!!
si bafta la noapte la cat mai putine treziri!!!
Lilina - dar de ce erai moderata???din cauza avertismentului???Maine e zi mare nu???sa ne pregatim pt fripturi, gratare si muultee dulciuri????
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Am uitat....mai era ceva ce am vrut sa zic!!!
Ignatica- bine te-ai intors "acasa" si
pt micutul mare rasfatat!!!!
Pufy - nasol cu faza asta de lipiceala - oare toti vor trece prin asa ceva????
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!