Bucurii de sept_oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 23
xandrutza_76 spune:
La multe lunite Sophie Marie Theodora, Iulia Teodora!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:

Marina, nu te-ai gandit sa-i dai Marucai niste Peritol sau Romergan o noapte-doua? Poate asa prinzi si tu un somn pana dimineata.
Gety, subscriu la ce-a zis Andra referitor la mentol. Acesta nu se da pe / langa mucoase, in special la ochi, mai ales la bebelusi. Este ffffff iritant.
Copilu' meu a mancat ieri
portie dubla
la fiecare masa. Cred ca recupereaza dupa greva foamei.
Andra, si mie mi se pare nivelul de jos al patutului PREA JOS. Pentru mine, partea nasoala e la aplecat/ luat copilul/aplecat/pus copilul, mai ales noaptea. Zici ca Vladut s-a diversificat cu Tweety?
I-o fi placand carnea de pui ![]()
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Cititi www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=179195" target="_blank">aici despre ochelarii de soare ptr copii (se face referire exclusiv la Irina Columbeanu).
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
anangel_lexi spune:
mamiLili, multumesc pentru articol. Eu chiar eram in dubii daca sa-i iau Mariei ochelari de soare ca am citit ca sunt indicati si soacra-mea mi-a spus ca mai rau ii fac daca ii pun ochelari de soare. Chiar nu stiu ce sa fac, ca noi pe Maria oricum o scoatem dupa 7 seara. Cred ca am sa-i iau numai daca ne hotaram sa mergem la mare anul asta, altfel nu.
De mobila m-am mirat si eu cand am vazut ca i-au cumparat pe negru. Ce-o fi fost in mintea lor?
Cat despre slip am ramas paf...Bietul copil! Eu fac alergie la tot ce are lycra, e un chin pentru mine sa port dres... Imi inchipui ce chin o fi pentru un bebelus care are pielea muuult mai sensibila.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Copilu' meu a mancat ieriportie dubla
la fiecare masa. Cred ca recupereaza dupa greva foamei.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)

Tinem pumnii, sa manance in continuare Mathias, la fel de bine!
poze cu noi
GETY spune:
Am dormit si eu cu Maria acum la pranz, ca azi noapte s-a cam foit si m-a trezit de nu stiu cate ori.
Susa, asa e cel mai bine, sa nu avem nici un fel de probleme. Iar aici scriem ca sa ne laudam, care mai de care, cu realizarile copilasilor nostri.
Eloise, asa mi-a zis si dr. prima oara: sa nu o dau cu nimic, mai ales cu pasta, ca poate ajunge la ochisor. Azi, a doua oara, ne-a dat un unguent si un siropel.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cat despre ochelari, nu i-ar musca, ca nu are cu ce, dar i-ar arunca peste carutz. Asta e ultima "moda" la noi. Lasam lucrurile sa cada.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ce interval vi se pare mai potrivit pentru a merge la mare?
25 august - 31 august sau
27 august - 3 septembrie?
Diferenta este ca in primul sunt 6 nopti, iar in al doilea 7 nopti.
Eu nu stiu cum e la inceputul lui septembrie la mare, de obicei merg in iulie, inceputul lui august.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, pentru Maria mi-a dat unguent Pimafucort si sirop Peritol.
Mathias trebuie sa pape, ca sa poata merge pe piciorusele lui cat mai repede in calatoriile voastre.
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by GETY
Ce interval vi se pare mai potrivit pentru a merge la mare?
25 august - 31 august sau
27 august - 3 septembrie?
Diferenta este ca in primul sunt 6 nopti, iar in al doilea 7 nopti.
Eu nu stiu cum e la inceputul lui septembrie la mare, de obicei merg in iulie, inceputul lui august.
POZE MARIA DIANA
Gety, s-ar putea sa ai surpriza ca inceputul lui septembrie sa fie mult mai frumos de petrecut la mare, decat august, de exemplu... Cunosc persoane care nu merg decat in septembrie, si nu datorita preturilor scazute...
poze cu noi