Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lilinapai asta face de cind e mica saliveaza la greu si bagat orice in gura. M-am uitat si azi in gurita si nu se vede NIMICCCCCCCMacar sa stiu motivul.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

A venit mama pe la mine sa ma ajute...Deocamdata m-a criticat ca am curatat zarzavaturile pt supa peste niste vase din chiuveta (pe care nu le spalasem fiindca nu era apa calda si nu s-ar fi curatat ca lumea). In fine, bine ca a venit ca m-am umflat de plans si jale. Am adormit-o pe Maruca acum jumatate de ora (la tzitzi, evident) si inca nu URLA.
Fetelor, sa stiti ca nu sunt o eroina, pur si simplu nu am ce face, nu am de ales, trebuie sa o scot la capat.
Aha, urla.............

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Imi pare rau ptr cele care a-ti avut noapte nasoala,eu chiar am dormit super bine,Matteo s-a trezit la 4 si a mancat si apoi ne-am trezit amnadoi la 9.Doamne ce bine mai e!
De dimineata am facut kaka si pipi la olita (l-am luat cu mine in baie si am facut amndoi deodata)
Am papat un iaurt Milli intreg cu nectarina si piersica.Ce mai schimbat total copilul meu
Pufy bine ai revenit,ne era dor de tine.
Vazut poze de Lucas,scumpel foc
Eloise si la noi la fel,dar oricum mai bine asa ca si mie imi era frica ca-l vad in cap.
Ozana intreaba si tu pediatra ce-i de facut,ca saraca nu stiu cat o sa mai rezisti asa.
Nu stiu cand o sa-i sparga dintii astia de sus dar are saracu niste gingii de te apuca mila.Nu stiu cum de rezista...
Mai vroiam sa spun ceva dar imi aduc aminte si revin.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Sephora, eu am mai avut pr cu somnul si cu Ana si cam stiu ce spune pediatra...asteapta ca o sa treaca ...asa ca...astept

Oricum, va trebui sa mergem zilele astea la dr fiindca am descoperit pe perineul Marucai o escrescenta tare. Nu o doare, dar e...in plus acoloOf, oare ce o fi?????

V-am lasat ca altfel zice mama ca stau pe net in loc sa ma odihnesc. Asa ca ma duc sa ma oihnesc bagand niste rufe la spalat

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Am si io ochelari ptr bebe,primiti de cand eram gravida,sunt de la Chicco numai ca scrie pe ei 24+ sunt tot asa cu UV.Plus ca am citit in ziar ca directoarea de la spitalul de ochi,madam nu stiu cum, o critica pe Columbica ca ai pune bebelusei ochelari,ca nu fac bine ptr ochisori.Asa ca nu stiu ce sa zic eu deocamdata nu-i pun,plus ca el nu sta un minut cu palarie si pantofi,dapai cu ochelari si pe ai nostri ai rontaie.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.

Urez tuturor Bucuriilor de 22 la multi ani!
Maria mea a facut iarasi greva foamei ieri, cred ca si din cauza caldurii...Si de la transpiratie ii ies pe piele, mai ales pe frunte si la ceafa niste bubite mici, rosii. Nu stiu, oare trebuie sa o dau cu ceva, sau sa le las sa treaca de la sine? Mai face vreo Bucurie asemenea bubite?

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Marina imi pare rau sa aud ca aveti probleme - multa sanatate.
Si noi am serbat-o luna aceasta pe Diana - a facut 5 ani- nu mi-a venit a crede ce repede a trecut timpul.

Eloise e tare dragut Vladut,iar in poza cu baticutul si ochelarii este un dulce.Mi-a placut enorm.

Susa ma bucur ca sunteti bine.Ti-am admirat piticul.

Pufy bine ai revenit.Alessio ce mai face?De el nu ne spui nimic?

Rebecca a invatat de o saptamana sa faca bravo si pa.Sunt tare bucuroasa.E asa de haioasa si scumpa.

la tot si O ZI BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Lexi si Diana cand era mica facea la fel.Rebe vad ca nu face.Eu ii dadeam cu pudra pt. copilasi si treceau.

Mergi la inceput

Ozana mai bine mai intrebi,mie una asa mi-a zis dr copii de la varsta asta ar trebui sa aiba deja un program stabilit.Ca se intampla in perioada dintilor asta e de inteles,dar o sa te termine pe tine si fizic si psihic si o sa-ti scada sist imunitar,cum s-a intamplat la mine si stiu ca nici tu n-ai dus lipsa.Sper sa nu fie nimic grav cu escrescenta de care vorbeai.Multi pupici si repauzeaza-te cat poti.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Uitasem!

La multi ani Bucurii de 22!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput