Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Multa sanatate Matteo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

'Neatza! ?

LA MULTI ANI, ELENIA!!!

La multe luni pentru Maria Cornelia si Rares Nicolas pentru ieri!!!

La multe luni si ani pentru David Stefan, Matteo, Robert Alexandru, Thomas, Andreea Narcisa, Carina Elisa!!!

Sephora - imi pare rau ca va luptati cu mucii. Eu i-am cumparat lui Vladut ceva siropel de calmare, Calma baby, e naturist si sper sa-l ajute la somn, dar pe prospect scrie ca se da de 3 ori pe zi, mie insa parca mi-i frica sa-i dau asa si-i dau 1 data, maxim 2. Daca insa o sa vad ca e neschimbaa starea lui, o sa-i dau de 3 ori.
Xandrutza - bravo pt Narcisa cea cuminte!
Roxanae - incetul cu incetul se va dezobisnui ea de brate. Si Vladut era la fel cand am iesit din spital, dar acum abia asteapta sa-l pun jos sa se duca sa exploreze casa.
Marina - LA MULTI ANI ANEI!!!

Edit: si eu i-am luat lui Vladut o olita haioasa, de la Bertoni, cu ceva atasat in fata de parca-i motocicleta olita, dar nu prea vrea sa stea pe ea. Am luat-o pe asta din considerentele ca se poate juca copilul cand sta pe ea, dar Vladut una-doua coboara de pe ea si-si cauta de treaba.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
La multi ani celor care isi sarbatorec ziua de nume si bucuriilor si mamicilor nascute intr-o zi de 21.

Cristina merci de cafea iar ai ajuns inaintea mea

Sephora pupici pt Matty sa sa faca bine repede.

Sa stiti ca si a mea se trezea f des peste noapte pina cind a implinit 8 luni. Atunci a dormit o noapte intreaga si de atunci se trezeste doar o aigura data sa isi bea laptele (pe la 2-3) si adoarme la loc. Asa ca proabil se regleaza singurei nu stiu ce sa mai zic.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Monique - sa-ti fie de bine Sa dea Dumnezeu sa se regleze si Vladic al meu cu somnul, daca nu la 8 luni, atunci macar la 9, ca eu rabdare am, mi-a facut-o Vladic cadou (rabdarea, adica).

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si de la noi

Noi suntem bine...dintisoru a iesit, a crescut deja 1 mm..cam asa
E asa de haios cand zambeste cu 1 dinte.....acum chiar ca il mananc

Merg sa pun de o gura de cafea si revin.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!Ce vreme faina se vede la orizont...

Cristina - sar'na de ...as bea vreo 2 cani....m-a trezit grasanu la 6 el care de obicei se trezea la 8 si ceva...

Elenia - LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de dudumiciul tau!!!

Xandrutza - ma bucur sa aud ca sunteti mai bine... Narci!!!
Mirabela - sa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos si cuminte!!!

Sephora - imi pare rau ca va confruntati cu o asa energie debordanta din partea lui Matti, pe de o parte e bine, dar pe de alta parte...uite ca nu-l mai poti stapani...Stiam de Peritol ca da dependenta..ce v-a zis pediatra, cat timp sa-l luati????

MamiLili- nu intra in panica cu lipsa apetitului lui Mathias..poate fi ceva trecator daca este de la dinti..si oricum si noi avem zile si zile...zile cand am rontai tot timpul si zile cand parca nu putem pune gura pe nimic!!!

Marina - LA MULTI ANI!!!pt Ana, sa va traiasca, sa fie sanatoasa, cuminte si desteapta!!! - poze cu torturile anuntate????

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

LA MULTI ANI pentru toate bucuriile, mamicile si taticii de bucurii ce isi sarbatoresc astazi numele. 'ici si cele

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
cristina sarumana de cafea vreo 3 cani cred ca ar fi de ajuns sa imi revin
fetele multumesc de urari s cand aveti voi kef s buna dispozitie va invit la
la multi ani bucuriilor de 21 s tuturor mamicilor s taticilor care astazi isi serbeaza ziua numeleui
va pupez ma duc sai dau sa pape la grasan s sa doarma cai tare marait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata si de la noi!
LA MULTE LUNITZE! Bucuriilor nascute intr-o zi de 21! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
LA MULTI ANI! Ana de Cucuoancea.
LA MULTI ANI! Elene si Constantini!
Merg sa-mi fac ccc cafeaua.
Sephora, l-am vazut si eu pe Matti, parca-i pus in priza, mititelul.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Maria mea a inceput sa doarma numai pe burta, de vreo 2 seri. Sintisori tot nu avem. Acum ne pregatim sa margem pana in piata sa cumparam niste mere, ca deja s-a incins aerul afara.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput