Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by eleņia

buna dimineata
si eu la cafea
sarumana cristina pt cafea
la multi ani bucuriilor de 20

elena mami fericita de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Curaj, curaj, Elenia! Cum mai esti la capitolul buna dispozitie?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Am mai gasit una, e pentru copilasi mai mari, dar cred ca se poate fara albus:
Sufle de legume (dupa 12 luni)
3 carote; 2 cartofi; unt; sare; 2 lingurite de lapte concentrat; 1 ou. Fierbeti cartofii si morcovii. Curatati de coaja si taiati bucatele. Le zdrobiti cu presa de pireu. Amestecati cu untul, sarea, laptele concentrat si galbenusul de ou. Bateti albusul spuma si inglobati usor in pireu. Varsati totul in forme mici, unse cu unt. Coaceti la cuptor la foc moale, aproximativ 20 minute (supravegheati coacerea).

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata! SI eu ma simt....ASA...

Ieri a fost o zi plina, am facut tortul pentru azi (o aniversam pe Ana si azi...si maine de doua ori, asa e...familie mare), am fost la o petrecere de pitaci la Balonul copiilor in Hersatrau, am VOTAT, normal. Maruca m-a cam suparat noaptea asta, intre 1 si 4 nu prea a avut chef de somn, asa ca acum sunt chiauna si trebuie sa ma apuc de pregatit inca 2 torturi, sa mergem la biserica si sa ne pregatim pentru petrecerea de azi de la ai mei (cu nasii si parintii mei). Maine urmeaza la gradi si spre seara la socri, deci inca 2 torturi. Pt azi am pregatit un diplomat cu ness, fructe exotice si capsunele, iar pt maine voi face tort cu crema de branza si frisca si capsuni. In fine, o bunatate. Cred ca o sa il "trag" si in ciocolata pentru a putea scrie deasupra cu frisca La multi ani Ana!. Asa ca va las si va urez o duminica minunata

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xandrutza_76suna mai bine a doua reteta. Mie imi spusese cineva ca iese mai bine doar cu galbenus oricum. Cind voi face va anunt.

cucuoanceaLa multi ani ! pt Ana si petreceri frumoase

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

curaj este cristina s buna disppozitie este mio da dudumiciul asta mic s pe care imi vina sal mananc
-cucoancea o bunatate tortul pe care vrei sal faci daca mai descrii mult prajiturile s torturile pe care le faciasta iti dau c eu am intrat la cura de slabire(adica fara dulciuri de moment)ca nu scad din 75 de kg
va amenint cu niste poze mai tarziu
va pupez c face scandal s ma cere sai fiu alaturi la bine s la greu
-eloise super vlad al tau precoce mai rau de tot deja vrea sa se insoare

Mergi la inceput

Bucurii de 20: Maria Cornelia si Rares Nicolas, la multe lunite!!!

Lexi, mamico, sa-ti traiasca minunea!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mexxa, e vorba de sistemul de vidare de la Zepter, care este, indiscutabil, cel mai bun (parerea mea). Costa 100 si ceva de euro aparatul de vidat si 30-40 euro un vas de vidat, dar eu zic ca merita investitia, la fel si vasele pt.gatit, pt.ca le ai toata viata

MamiLili, imi pare rau sa aud ca puiul tau nu mai papa...s-ar putea sa fie de la dinti. Nici pe Vladone nu l-a durut cand i-au aparut primii dinti, insa la urmatorii a fost destul de plangacios, se trezea noaptea, urla

am fost la vot, ne-am bucurat enorm cand am vazut estimarile

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate fetelor

La noi a venit ueckendul si beleaua.Matteo are niste muci de mama mama.Azi noapte normal ca n-am dormit de loc ca am stat cu el in brate sa poata respira,ce mai un chin,Azi am chemat iar pediatra,nu are nimic la plamani,gat, urechi,dar ne-a dat amoxicilina sa nu treaca mai departe asa ca viata e frumoasa.
Si avand timp dr i-am povestit cam ce face Matteo,ca se musca de maini de-si lasa semne,ca da din picioare si se zgarie (acum tai unghiile din carne) zici ca avem mate in casa,cand se trezeste primul lucru e sa se cocoate sus pe pat,din somn direct (ca si la Cristina observ),ca nu adoarme decat daca-si plange somnul,ca nu mi-a mai luat in greutate.
Concluzia hiper chinetic,nu asimileaza ptr ca se misca continuu si are arderile puternice si i-a dat Septilin,transpira (la cap)ptr ca pierde Ca ,vitamina D3 care i-am facut-o abia la a doua fiola se cunoaste ceva asa ca a decis sa o facem la 4 saptamani,Apoi ne-a dat sa ia Peritol 3,5ml inainte de culcare sa-l mai potolim,ptr ca nu e ok daca un copil de varsta lui nu doarme macar 6 ore neintrerupt,ptr ca m-a omorat cu maraitul asta noaptea din3 in 3 ore si pus la san.A zis ca sigur si din cauza dintilor,care cat de curand vor sparge.Doamne fetelor sa vedeti cum sunt gingiile sus nu stiu cum rezista bietul copil.
Azi am cumparat olita e haioasa foc o sa va pun poze

MamiLili mercic mult de raspuns,vezi ca si io sunt in aceasi situatie cu Matteo nu stiu daca te consoleaza.
Cristina precum scriam mai sus,si noi ne ridicam in picioare din somn (sper sa nu fie somnambul)

UsorLili bine ai revenit si sa rezolvati odata problema
Adriana sanatate
Ozana La multi ani Anei

La multi ani Bucuriilor de 19 si 20

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

La multi ani, Elenia! Sa fii fericita si sa te bucuri in fiecare zi de Darius!

Marina domnisoara Ana, sa creasca mare, inteleapta, sanatoasa si frumoasa! Mamico, sa-ti traiasca fetitele!!

Bucurii de 21: Alexandru Andrei, David Stefan, Matteo, Robert Alexandru, Thomas si Carina Elisa, la multe lunite!

mamicile Mirabelac si Sephora sa fiti fericite alaturi de cei dragi si sa va traiasca David si Matti!

Sephora sanatate multa lui Matti!

Bucuria mea, Narcisa, face nani, asa ca la 8 luni... Tortuletul l-am papat deja...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Ana de Marina sa cresti mare sanatoasa ca frumusica esti.

Rebecca este mai bine cu otita nu cred ca o mai doare- dar a devenit tare "mamoasa".Toata ziua vrea la mama si iar mama.Asta e - dar tot invatul are si dezvat.

Va pupic si va doresc O NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput