Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Prezent la
Buna dimineata!
Ma simt... portocalie

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Cristina, saru`mana pentru cafea!
MamiLili, il dadeam pe Coco, si lingurite si biberoane... nu puteai sa mergi si tu in Egipt, vedeai piramidele si Narcisa in continuare pe Coco...
Ce-o fi avand Mathias? Imi pare rau ca nu doarme si nu papa... Poate o fi o faza trecatoare... Tin pumnii si eu sa-i treaca repede!
Eloise, tare faza de la cununie! M-am distrat!
Eu fac azi gratar, asa ca o sa fiu ocupata...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mexxa - este multa. Serveste fara nici o jena
Xandrutza - cu placere!
MamiLili - sigur e ceva trecator la Mathias. Am mai auzit si de la alte mamici ca se intampla cand lle ies dintisorii sa refuze orice altceva in afara de laptic. Fa o pauza de vreo 2-3 zile si dupa aia reiei cu diversificarea.
Eloise - e precoce si Vladutzul tau la faza cu insuratoarea, cum a fost si cu dintisorii. Cred ca o sa fii o soacra foarte tinerica

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor stie cineva sa faca SUFLEU pt copii??? Pe hirtia de la pediatra mea scrie ca pot sa-i dau sufleu de diverse dar habar nu am ce inseamna.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Sufleul este o mancare care e gatita la cuptor in tava...poate fi facut din cartofi, peste, conopida...
De ex uite aici: www.pofta-mare.ro/retete_copii_sufleu_cartofi.php" target="_blank">retete unde ai si sufleu pt copii

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata si de la noi!
Sa aveti o duminica placuta, mamici!
Cecilia, sa-ti traiasca fetitzele si sa va bucuratzi de ele!
Usorlili, sa treceti cat mai usor peste faazele astea urate ale DA
Mexxa, eu ii gatesc intr-un ibric mancarea Mariei, dar acum ma gandesc sa-i fac si eu pentru 2 zile mancarica, sa nu-i fierb legume zilnic. Dar ma intreb daca pun mancarica in frigider, tine pana a doua zi?
MamiLili, multumesc pentru sugestie, am sa ma uit, ma gandeam ca INMH sa scrie despre asa ceva pe site-ul lor, dar nik, deocamdata. Poate ii ies si ceilalti dintuci lui Mathias si de asta este asa agitat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

mexxa merci. M-am prins despre ce este vb dar vad ca scrie peste 1 an jumatate

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Monique - cred ca scrie ca e peste 1, 5 ani din cauza bucatilor mari. In cazul nostru cred ca trebuie maruntit mai tare cartoful, iar in loc de un ou intreg, de pus doar galbenus.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
si eu la cafea
sarumana cristina pt cafea
la multi ani bucuriilor de 20

Mergi la inceput

Monique, m-am uitat in cartea mea, asa rapid, am gasit:
Sufleu de cartofi dulci si de caise (dupa 8 luni)
4 caise frumoase, bine coapte (sau 5 caise uscate); nectar de caise; jumatate de ceasca cu iaurt, jumatate de cartof dulce, de marime medie, fiert; 1 lingurita cu zahar pudra. Se lasa caisele uscate sa se inmoaie in nectar toata noaptea. Se strivesc caisele, se amesteca cu nectarul si cu iaurtul natural pana se obtine un pireu. Se adauga jumatatea de cartof si zaharul. Se amesteca bine pana se obtine consistenta unei budinci. Pentru ca sufleul sa fie mai moale, mai fluid se pune mai mult nectar de caise. Se serveste. La asta eu as scoate zaharul si in loc de nectar as fierbe niste caise scazut, si le-as pasa in zeama de la fiert. Sau folosesti caise de la Hipp.
Nu stiu cat de interesant suna, nu am facut, dar...
Mai caut, poate gasesc si altceva.

poze cu noi

Mergi la inceput