Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, trebuie sa-l parasc pe Mathias, poate asa si-o indrepta atitudinea. De cateva zile, aproape o saptamana, NU MAI MANANCA! Nici NU MAI DOARME! Nu mai vrea nimic sa pape in afara de lapte, nici macar alimentele lui preferate nu-i mai sunt pe plac. Am zis c-o fi in greva foamei dar de-acum chiar ma enerveaza lipsa asta de apetit. Ca o masura extrema i-am dat aseara piure (facut ptr mine), a papat un pic. Si mai inainte a papat cateva guri (molecule, vorba Marinei) de borsh de legume (tot facut ptr noi, cei mari). Noaptea se trezeste aproape din ora in ora si maraie intr-un fel de nedescris. Oare ii ies alti dinti? La primii n-a facut asa, doar a supt noaptea mai des dar ziua papa normal...si nu maraia. In rest e ok, vesel, vioi, de parca nimic nu l-ar deranja.

In alta ordine de idei, noi ne pregatim sa mergem la o nunta. Cu Mathias, of course.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare, salutareeee!

Noi am avut azi zi de shopping, au venit parintii si sora mea intr-o vizita fugitiva. Dupaamiaza dupa plecarea lor am mers si eu si votat ca o cetateana responsabila ce ma aflu .

Lili, am vazut si eu pozele cele minunate. Cred ca a fost grozava excursia. Retin ca iti doreai mult sa mergi in Dubai, fain ca ti-ai implinit visul. Deci n-a fost Manciuria. Am pierdut! (dau cu basca de pamant). Unde trimitem ce s-a pus la bataie la agentia de pariuri ?
Imi pare rau ca Mathias trece printr-o pasa mai rebela. Cu siguranta e ceva temporar. Tin pumnii sa-i revina repede apetitul si somnicul nocturn.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

In alta ordine de idei, noi ne pregatim sa mergem la o nunta. Cu Mathias, of course.

Hehe! Am fost si noi cu Vladut la o cununie civila, si in sala de ceremonii asta micu s-a apucat de glasuit "Da da da da da" (de fapt mai curand "dea dea dea") incat radea toata lumea si a stricat solemnitatea momentului... Ei si ce, daca i-a placut copilului partea cu "da"-ul?

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise
Hehe! Am fost si noi cu Vladut la o cununie civila, si in sala de ceremonii asta micu s-a apucat de glasuit "Da da da da da" (de fapt mai curand "dea dea dea") incat radea toata lumea si a stricat solemnitatea momentului... Ei si ce, daca i-a placut copilului partea cu "da"-ul?

Tareeeeeeeeeeee!!!!!! Cum le soptea el mirilor ce sa raspunda...

Despre pariu...trebuie sa-mi fac o listuta cu ce am de primit de la fiecare. Xandrutza, te faci c-ai uitat ce-ai pus la bataie? Iti spun eu: papagalul Narcisei, niste zornaitoare si biberoane (de astea nu-s 100% sigura).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

am vazut frumoase bucurii s frumoase poze din dubai
mamilili ai de la mine nota 10 si tot respectul pt cea mai curajoasa mamica de bucurie de la mine s de la darius muuuulteeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

alexutza tot ceti doresc este sa va fie bine tie si printului s sa nu te intereseze ce zice lumea tare mias dori sa nu fii in situatia mea dar daca esti sa fii tare si sa nu uiti ca cel mai imp pe lumea asta e ca ccc copilului tau sai fie bine
darius doarme cam 4-5 ore in timpul zilei,iar seara adoarme pe la 9.30-10 cu doar enspe mii de treziri pe noapte(cu maraiala s tot tacamul)
va pupez pe toate sunteti niste scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

serveste cineva cu mine? ok, astept sa va treziti

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Cristina m-am trezit eu. Mercic de cafeluta.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sa-ti fie de bine, Monique!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...hop si eu la cafelutza....sper ca mai aveti
Lili imi pare rau ca e mofturos Mathias..cu rabdare vei trece peste.Stii cum se zice ca rabdarea e cheia succesului

pupici si o duminica frumoasa

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput