Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare si o saptamana buna!

LA MULTI ANI Elenia, multa sanatate si bucurii multe, sa se rezolve problemele pe care le ai cu bine!

LA MULTI ANI celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!

Lili, ce mai faceti? Cum mai e Mathias, face nani, papa? Cum a fost la nunta? A dansat M cu toate domnisoarele de pe-acolo?

Avem cateva poze noi facute zilele astea, si ieri, la picnic.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

buna dimineata,
marina, fii pe pace,nici serena nu se rostogoleste inca
mamilili, frumoase poze din dubai, ati stat pe plaja sa vedeti jocul de lumini de la burj?
noi am implinit 7 luni si a trebuit sa ni se intample ceva deosebit : a cazut pt.prima data de pe pat! se pare ca a fost doar o sperietura si nici un cucui ;)

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Matteo a dormit pana la ora 4.30 s-a trezit sa manance si apoi s-a trezit la 9 de dimi.Doamne ce bine am mai dormit.Bine nu mai zic ca a adormit al 18.30 ca nu dormise deloc ieri.Peritolul i l-am dat pe la 20.

Xandruta,Roxane,Cristina,Monique,Alexutza,Gety multumim mult.
Cristina cred ca e vb de aceeasi olita o sa o vezi in pozele puse mai jos.
Alexutza mi-a zis sa-i dau 21 zile sa vedem daca exista vreo schimbare.
Noi azi mancam peste (pastrav am luat) si l-am pus la fiert cu cartofi,morcov,rosie

Avem pozici Cu olita si inca 9

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

La multi ani celor nascuti azi Prietenului nostru David si mai ales iubitului meu Matteo,il iubeste mama mult si sa se faca bine.

La multi ani celor care-si serbeaza onomastica

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bine v-am regasit Bucurii!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA ZIUA NUMELUI AZI!!!!

Mirabela daca mai apuci sa completezi si la noi in paginuta bucuriilor: la 7 luni 8250gr si la 8 luni 8730gr.Multumesc mult!

In rest suntem bine, mananca bine bucuria mea , doarme rezonabil......mai putin in ultimul timp.....adik de vreo 3 zile incoace , de cand e extrem de marait si urlacios si vrea numai la mine in brate...iar noaptea se trezeste fff des.....
Dinti inca nu avem.........iar de la 8 luni si 1 zi s-a ridicast singur in picioruse, iar de la 8 luni si 3 zile s-a ridicat singur in 4 labe!De-acum asteptam sa umbel!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Mamicilor, multumesc mult de tot pentru urarile adresate Anei...Eu sunt foarte emotionata, ma gandesc la cum era acum 4 ani...si cum au trecut de repede si ce fata mare am. Of, cum trece vremea. Abia astept sa vina acasa sa o pup bine de tot (e la gradi, sarbatoreste). Acum ma duc sa pregatesc tortul nr 3....poze nu va pun fiindca nu vreau sa ma biciuitzi..oricum nu am facut poze cu torturile fiindca nu am vrut sa am dovezi cu ce m-am ingrasat

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

si de la noi!

LA MULTI ANI de Constantin si Elena.
LA MULTI ANI bucuriilor de 17,18,19,20 si 21mai (noi mereu lipsim la urarile de weekend).
LA MULTI ANI Lexi, Monique si Ana de Marina .

Eloise, ce dulce e Vladut la bustul gol. Si avem carucioare la fel .

Pufy, bine ai revenit!

Lili, ce mandru e Mathias in poze. Sa va fie de bine calatorilor!
Pt ca sunteti tare plimbareti si sugur veti mai zbura si cu Tarom sau alte companii vreau sa-ti spun ceva: atat mancarica de BB cat si locul special (baby basket) le poti cere agentiei de turism de unde cumperi biletul de avion. Daca agentia nu trece in rezervare aceste servicii speciale (gratuite), la bord nu au de unde sa stie ca vine un BB mic.

Alexutza .

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Noi am papat peste si ne-a cam placut

Baietel azi foarte serios nici un zambet n-a scos,se vede ca nu-i in apele lui,dar tot in activitate,bine e si ofticat ca e incaltat (mi-a zis dr sa-l tin ca sa calce ca lumea)

Vladut super fotgenic si smecheras

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Va salut fetele mele dragi!

Am intrat repede sa va multumesc pt. urarile la implinirea celor 8 lunishoare, la multe lunitze tuturor sarbatoritilor de azi, pt. Matti un .

Noi la fel de ocupati, sper saptamana viitoare sa fiu mai libera putin si mai intru pe forum, am trecut pe site ultimele date de la voi, cine a solicitat.

Am inceput sa-l las pe D cu mama mai mult si se pare ca nu e chiar asa de usoara despartirea de mine, prima data nu a plans deloc, a doua oara vreo 10 min, azi a facut o adevarata criza, a urlat pana s-a invinetit, l-am gasit ud tot de transpiratie si umflat de plans, am inceput si eu sa plang cand am ajuns acasa, cum m-a vazut s-a luminat si a inceput sa rada si sa se bataie, nu avea stare deloc asa de bucuros era ca am venit. Nu va puteti inchipui ce e in sufletul meu, sper sa se obisnuiasca cat mai repede cu situatia, of, tare greu mai este...

N-am apucat sa citesc mare lucru, Monique si Lexi, bravo pt. curajul tau Lili si pt. turistul de Mathias.

Ana surioara de Maruca.

Va pup si sper sa mai intru cat de curand.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am vazut poze cu Vladutz si cu noul carutz (asa-i Eloise, e un carutz nou?) si ma gandesc ca, daca o sa plec si eu la drum lung o sa am si eu nevoie de unul si de ochelari de soare pentru Maria. Dar pana atunci mai este.
Mirabelac, of, parca as trece si eu prin ce treci tu acuma. Tare greu trebuie sa-ti fie si mai ales lui David care stiu cum face cand se bucura.
Pufymic, chiar ma gandeam la tine cat pregateam legumele pentru Maria. Si ai scris.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput