Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 28
monica70 spune:
Iar am tras un pui de somn cu Diana,de pe la 15 ... Acum s-a trezit ,o echipeaza mami si pleaca cu ea si tati pe malul Muresului si la unchiu-meu (fratele lui mami) ce sta in zona.
Vorbeati de carne: eu nu i-am dat niciodata copan (noi zicem tzamp cu i din a
) in mana ,cred ca si eu as face cu nervii cum s-ar unge,de Ghitza nu mai zic
Apropo de inghitzitul bucatzilor asa nemestecate ... Diana mesteca la greu orice si ce i se pare mai nemestecabil le scoate afara din gura cu mana,si ni le intinde cu o mutra scarbita
Pana acum face asta numai cu carnea seaca de la pieptul de pui,de aia pe asta i-l blenduiesc si il amestec cu legumele si azi am facut la fel.Acum mami i-a dat supa si i-a pus ceva bucatele in ea,a mancat totusi cateva,dar a si scos afara cum ziceam de vreo 2 ori,probabil erau bucati mai mari.
IOANA poate ar trebui sa ii rupi bucatzele mai mici de carne daca le inghite si nu le mesteca intai 
GIO apropo de suzeta, noi de multe ori ii bagam suzeta in gura Dianei mai ales seara ,cand devenea extrem de vorbareatza (nu numai boscorodea ci striga si canta ...lalala ... nanana
) si asta ca sa auda husbandul stirile 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Giova spune:
si eu am dormit
.
poate vad deseara filmul, sau maine, caci am vazut 5 min. de unde am ramas aseara si
.
Ioana asa face si marco cu carnea. o inghite in bucati mari.
Moni aseara ne-a innebunit marco cu cantatul. dar noi nu-i mai dam suzeta, doar seara cand doarme ii dau.
Nu avem chef sa iesim...
cred ca ma bag iar in pat si la tv.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ingrid S spune:
S-a sculat si am adus-o langa noi in pat, statea asa cuminte si se uita la tv...n-am avut treaba cu ea.
Am pus pozele, prima poza nu e de la botez, dar se vede fetitza bine. La botez nu era luata chiar in prim plan.
Ma duc sa ma joc cu Diana, mai nou isi ia toate jucariile si le imprastie prin toata camera...dezastru.
Si deseara am ultimul episod din Supernatural, cred ca se incheie de tot
, mare jale pe mine.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
maraki spune:
Hello intr-o zi de sarbatoare
Baseeee 
Acum am intrat ca l-am lasat pe Robert sa doarma, este liber astazi si bineinteles ca a venit dimineata de la disco ![]()
Ingrid despre ce e vb in serialul Supernatural? Asa in mare sa stiu daca il caut pe net 
Moni cred ca Angelo seamana cu socrosenia, asta daca se uita la salata boeuf nu se atinge de ea, nici nu gusta
ca nu-i place cum arata amestecata cu maioneza
Daca pun ou fiert in salata orientala, iar nu mananca, sant multe chestii la care isi face sila
Giorgos nu mananca o gramada, am scris eu mai demult, cand eram gravi
Problema cu bebe e ca nu vrea sa mestece, asa daca sant la blender mananca orice in afara de spanac
si am observat ca nu prea se agita dupa carnea de vita.
revin mai pe seara, vrea fii-miu sa intre pe net, si-a facut cafeaua si sta pe balcon la o tigara in asteptare ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3
T_Ioana spune:
Maraki, ma tot intreb de ce esti atat de fericita ca a ramas Basexu presedinte?!!! Sincer, chiar nu-mi explic................Fara misto! Adica nu-mi explic de unde atat bucurie ca tu oricum stai in Germania si nu te afecteaza in mod direct ce marinar sau oier conduce tara.........Si nu vreau sa crezi ca am chef de glume, pur si simplu sunt curioasa........(sau esti PD-ista dina aia convinsa
?!!)
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"
monica70 spune:
MARAKI cred ca se mostenesc un pic mofturile la mancare . Asa era si mami cu salata de boeuf,cand a venit la 15 ani in Arad de la tzara nu a vrut nici sa guste din asa ceva,multi ani dupa aia s-a apucat de a mancat
Ea mai are fixuri d-astea inca si frate-meu e mofturos ,sa nu vada frunze in ciorba de exemplu! Sau daca nu ii place cum arata ceva nici nu gusta
Eu cand eram in tabara la mare la Navodari,tin minte ca mancam numai zeama din ciorbe,restul inlaturam tot cu lingura
Intre timp mi-a trecut,dar cand eram mici eram cam mofturosi amandoi la mancare.
De exemplu baiatul nasei,care are vreo 20 de ani,nu a gustat deloc gem,dulceatza ... nu voia,pur si simplu , acum cateva luni a nimerit din greseala in ceva corn dulceatza si era foarte mirat ca ... e foarte bun 

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Ingrid S spune:
Maraki, sunt 2 frati care vaneaza diverse chestii stranii (strigoi, vampiri etc) ce fac rau la oameni (asta e conditia). Dar e bine realizat, cu exceptia ultimelor episoade, un pic mai fusarite, no, s-or fi plictisit si ei.
Diana a mancat un copan de pui intreg, nu-mi revin...
, rupt in bucatele, asta de unde ma plangeam ca nu papa maruntit nimik.
Sper ca n-a fost doar ceva pasager.
Moni, si eu am fost foarte mofturoasa de mica. Si acuma sunt. Sper ca Diana sa nu ma mosteneasca.
Acusi merg dupa ea sa o culc. Mersi de mesajele din drop. 
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Giova spune:
Si eu sunt si eram super mofturoasa la mancare. carne mananc doar pui, porc si ceva peste. testul...nu e de mine.
Nici frunzele in ciorbe nu le mananc doar cele de patrunjel.
Eu seman pe tata, asa e si el, doar ca el mananca tot ce e carne.
Clau mananca orice, sper din suflet ca Marco sa semene pe el. pana acum nu a fost pretentios.
Ingrid ai fost o nasa super, iar sacoul e foarte misto fara camasa.bine ca nu ti-ai luat.
Eu nu vreau sa ma bag in politica, caci cine stie ce discutii se mai incep iar p-aci.
sincer vroiam sa-l votez pe Basescu, dar ne-am dus tarziu si sectiile de votare au inchis la ora 8
. Nu stiu de ce tineam ca e pana la ora 24.
Admir cetatenii romani, care sunt in strainatate ca au plecat de departe sa ajunga sa voteze si au stat la cozi interminabile. Unii nici n-au reusit.
Sunt cetateni romani si au dreptul la vot.
Marco mi-a papat ciorbitza si piureul de la pranz si cateva cirese
, asta acum vreo 2 ore.
acum e cu Clau afara cu trici, caci ne-a facut capul calendar.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
J G spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95037
Sa nu va montati camere in casa, e ceva foarte urat!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Biancas spune:
Am ajuns si eu pe acasa. A fost super la Sighisoara. Dani a dormit pe masina 1 ora si la intorcere a mai dormit 30 minute. A fost cuminte, atat ca nu a vrut sa mearga iar de mana
si nu am luat caruciorul din masina ca erau o gramada de scari si ar fi fost mai greu. Ne-a prins bine o iesire tutror
Am pus poze in drop.
Anasol, stiu ca astepti replica mea
Bravo lui David ca vb asha de bine 
Ingrid, ai fost o nasa foarte frumoasa
Cred ca finutza a fost cam grea de tinut in brate...la noi copii se boteaza pana la 6 saptamani. Mai sunt si exceptii binenteles, eu personal nu le inteleg dar ma rog...
Moni, Giova, Dani nu e mofturos la mancare, are unele alimente care nu ii plac (ex albusul de ou) dar in rest nu face figuri la masa. Eu sunt mai mofturoasa, adica nu mananc orice.
Maraki, eu nu i-am dat niciodata lui Dani salata de boef sau vinete
. Si in seara asta noi am avut vinete si lui i-am dat pireul ce i-a ramas la amiaza. Eu cred ca maioneza e grea la stomac (eu pun multa maioneza
) si mi-a fost frica sa nu aibe crampe noaptea. As putea sa incerc si eu odata...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop