Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 27
anasol spune:
nus cu cel de al doilea film ,ca e mai lung,are 41.3 mb si nu0l incarca,nus cum pana mea sa fac,ca io acum ma initiez in dropul asta,habar nu am cum sa0l impart,sau stiti alt site sa0l pot pune?is varza.......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
Si Clau mi-a adus de la piatza cirese, capsuni, struguri, cartofi, ardei si rosii.
marco nu a vrut ciorbitza si nici sa doarma.
Poate papa niste friturica de pui cu cartofi piure.
Anasol ma uit mai tarziu la filmulete.
si aici e cald, dar nu e soare.
cica pana miercuri tot vreme dintr-asta naspa va fi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anasol spune:
gata,s0 incarcat in sfarsit,
http://www.dropshots.com/davidsolo,sunt 2 filmuletze cu dav chinuit de mine sau mai bine fortat sa vorbeasca la comanda.....in lipsa de timp......
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol spune:
mama,ce caled e afara,creca 30 grade,merg dupa dav la mama sa plecam undeva la racoare,pupici si multumiri pt comentariile din drop........
http://www.dropshots.com/davidsolo
monica70 spune:
ANASOL tare scump Dav cum vorbeste
Imi place in special cum zice "paputii"
Diana nu prea zice cuvinte asa lungi,la papuci ea zice "pucii". Vad ca el zice "nenea" ... ea "nene" mai scurt ![]()
Sunt convinsa ca zice mult mai multe decat ai reusit sa filmezi 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
asteryaro spune:
Giova, dar maseaua ta poate fi reconstituita, nu trebuie neaparat imbracata. Ia sa intrebi medicul. De fapt, ia-l la sigur. Sigur ca-i mai scump sa imbraci, nah.
Azi am scos finuta la biserica, aici la Buzau. Intre timp s-au mutat aici, este mai comod. Dupa biserica am luat pranzul (cu tot cu copii), apoi o plimbarica cu masina. Acum Razvan incearca sa faca nani, a dormit 30 min. in masina, dar l-a trezit tati, ca de obicei, cu o usa trantita
.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Giova spune:
Eu am observat ca de cand nu ii mai dau suzeta la marco vorbeste mult...multe nu le intelegem, sunt pe limba lui. dar oricum fata cum era inainte...
Poate daca nu-i dadeam suzeta asa des, vb. marco al meu mult mai mult.
Astery vreau sa merg la dr. mea stomatoloaga. caci e doar fisurata, nu s-a rupt nicio bucata din ea. Sper din suflet sa o poata face, daca nu...asta e, punem portelan.
Sa va traiasca finuta, sa creasca mare , sanatoasa si cuminte!!!
lui Razvanel.
merg sa ne uitam la dvd-ul de aseara, caci am adormit amandoi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Ingrid S spune:
Giova, nu am fost la nici un restaurant! Ei vroiau sa vina la noi sa dea o masa (ca la ei acasa e cam mic locul), dar a venit fratele ei din Ungaria, asa ca au renuntat. Nah, asta e. Azi dupa ce se trezeste sotul, il pun sa mearga la piata sa-mi ia si mie capsuni si struguri si mai vad eu ce fructe...copilul mai are doar o banana...bine ca mai apuca Clau sa mearga si la cumparaturi, saracul. Cam atat e o masea la dentista mea, 100 euro, mie mi s-a rupt un dinte din fata imediat dupa ce am ramas gravida, in mar!!!
Marco papa friptura fara sa o maruntesti? E super atunci, Diana daca simte niste fire de carne, rapid le scoate afara..
Bianca, stateam cu bebele in brate, asa ca in poze nu se vede decolteul, dar pt popa si acolitii lui era o imagine buna
.O sa incerc sa pun totusi niste poze, sa vedeti ce finutza frumoasa am. 
Astery, cum a iesit la voi botezul? Ati fost la restaurant? Pune si tu niste poze sa-ti vad finutza...
Anasol, e mortal Dav, sa stii ca eu credeam ca vorbeste, dar e bine si asa cu filmele, apucam sa-l vedem live
!
Nu mai stiu la cine ce vroiam sa raspund, am dormit cu ea de la 11 la 13, si m-am sculat mai nauca de cap decat la culcare...
Acum iar are ora de somn, e innorat si mereu se freaca la ochisori.
Poze pun dupa ce o culc, adik pe la 16,30.
Ma duc afara dupa ea, am lasat-o cu nepoata-mea.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Giova spune:
Ingrid am inteles.
Asteptam pozele.
Pai Clau e liber duminica, asa ca ii place sa faca piata si mai ales cu marco, au fost in 700. Cred ca mi-a luat 2 kg de struguri, albi/negri, sunt asa de mari ciorchinii!!!
Ma ajuta si marco sa le mananc, baga la struguri...cand se trezeste ii dau capsuni.
Carnea de pui i-am taiat-o si am amestecat-o cu piureul. mai mananca si direct de pe copan, dar mai mult se prosteste si prea putin inghite.
Astery ieri am scris ca s-a rupt coltul, asa credeam ca se rupe, dar se pare ca numai fisura este, oricum ma doare si nu pot manca pe partea stanga. era si cam neagra maseaua ca e fara nerv.
eu sper sa-i poata face ceva, sa nu mi-o imbrac inca.
anasol ai un copil....si frumos si vorbaret!!!
Foarte bine vorbeste si este un scump!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
T_Ioana spune:
Giova, apropo de mancat carnita de pe copanel, Razvan e mare fan. De multe ori pe la 2 papa mancarica (supa+felul 2) fara carnita iar cand se trezeste ii pun copanelul pe farfurie si papa carnea goala.E drept ca mai mult se prosteste, isi mai pune copanul pe ochi, in par
, dar daca ii desprind carnea o papa cu manuta singurel......si baga bucati babane, de 2-3 cm, doar ca le inghite nemestecate (el nu vrea in general sa mestece)
....
Mie mi-e frica sa nu se imbolnaveasca sau sa il doara stomacelul pt ca papa nemestecat!![]()
Cristina, cum s-a comportat Razvanelul la botezul micutei?
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"