Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (187)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani a mancat la ora 13 150 ml de ciorba si 130 pireu cu galbenus de ou. Am facut aseara o ciorba noua, e foarte buna si are foarte multa carne, e foarte consistenta.
http://forum.desprecopii.com/forum/portal.asp?ContentID=133&CategoryID=18 Moni, tu poti sari peste
Pt maine i-am facut tocanitza de dovlecel cu carne de pui si are ciorba dinasta.
La Sighisoara am incercat sa ii dau sa manance un borcanel dar nu a vrut. Cred ca era satul, + ca mancase cam tarziu pt el. A baut laptele la ora 8 si apoi i-am dat si niste pireu.
Moni, am oprit si noi pe marginea drumului si am cules soc. Maine fac si eu socata , sper sa nu uit sa cumpar lamai.
Giova, eu nu mi-am trimis sotul in piatza, a mers el singur dupa ce a fost la socrii. Vizavi de mine este un aprozar si la 2 blocuri inca unul. Asha ca eu nu mai merg in piatza, mai ales ca e la 10-15 min de mers cu caruciorul.
Voi ce le dati seara sa manance la copii? Eu ii dau 250 ml lapte la ora 20, si pe la 20.30 ii dau un pic de paine cu ceva (ii plac foarte mult rosiile), sau pufuleti sau...depinde

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Eu imi aduc acum de pe Dc+ filmele Winsor Pilates. Sunt filme cu exrcitii fizice la care le face reclama la Tv si costa o gramada de bani
Vad ca sunt 7 filme.
La noi ploua cu galeata

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina am citit subiectul. Doamne fereste de asa bona. Cand auzi atatea chestii si normal ca-ti pui camere de supravegheat.
Bianca ma bucur ca a fost ok la Sighisoara.
Marco azi la ora 19 si-a mancat ciorbita de vita cu orez si piureul ramas de la amiaz.
Imediat ii dau lapticul.
Nici eu nu l-am botezat pe marco la 6 sapt., asta iar e o traditie din mosi stramosi, eu nu cred in toata babismele care se spun legat de nunti, botezuri si alte chestii.
Marco a fost botezat la 4 luni si a fost totul ok.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ioana, botezul a fost duminica trecuta, la Bucuresti, si Razvan a ramas acasa cu bona. Azi, la inchinarea la icoane a finutei mele, care a avut loc la Buzau (la aceeasi biserica unde a fost botezat si Razvan), a fost un cumintel. Ii plac la nebunie icoanele, de mic le fixa pe pereti... s-o face vreun Boticelli, hihihi!
Poze NU AM deloc de la botez.
Ingrid, sa-ti traiasca finuta cea frumoasa! Mi se pare sau aceea este o biserica catolica?
Sa ma laud: am o finuta taaaare frumoasa.
Eu deja am inceput sa primesc daruri, de azi.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Despre camere... eu sunt DE ACORD cu montatul. Am avut si noi intentia, era ceva extrem de simplu, dupa care... m-am mai gandit eu si am renuntat. Si asta pentru ca m-am bazat exclusiv pe reactia lui Razvan atunci cand o vede pe bona: SE LUMINEAZA tot la fata si baga un zambeeeeet, ceva de speriat. Credeti-ma, pe noi NU ne baga in seama cand este ea cu el. O avem de cand Razvan avea 6 saptamani, v-am mai spus, face si menaj, calca si sta cu el atunci cand este nevoie.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Giova, eu pe amandoi i-am botezat inainte de a implini 6 sapt. Nu tin nici eu cu babismele, dar asha stiam ca se face si nu avea rost sa aman evenimentul, chiar mai mult, vroiam sa scap de o grija si un stres in plus.
L-am botezat pe 4 martie. Joia seara in data de 2 i-am facut baie lui Dani si a fost mai rece si mi-a racit in ultimul hal. Saracul..prima raceala din viata lui. Vineri umblam de nebuna cu el la medic si ne-a dat sumetrolim si nurofen. Avea niste secretii galbene ca deabia sufla. Noroc ca imi cumparasem pompa de aspirator ca altfel nu stiu ce faceam. Si cu popa am avut noroc, nu l-a bagat de tot in apa, doar i-a pus apa pe par, nici nu l-a dezbracat de tot. Pe finul meu in iunie l-a bagat dezbracat in apa si dupa 3 zile a facut otita
Merg si eu la nani ca maine merg la munca
Noapte buna

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si la noi in familie si printre cunostinte botezul se facea devreme asa am vazut,eu l-am facut fix la 6 saptamani,ca abia asteptam sa scap de o grija in plus
Asta stiu ca se zicea ca pana la botez sa nu iesi din casa,sa nu faci aia sau ailalta etc. Eu n-am iesit afara de frig si ca n-aveam nevoie,nu de traditii.Stiu ca am fost de vreo 2-3 ori cate 2 h la Selgros,dar nu mai tin minte exact daca si inainte de cele 6 saptamani Pai cum alaptam din 3 in 3 h pe vremea aia, unde sa mai merg? Si era un friiig ...
JANINA si eu am citit subiectul,cred ca daca nu o aveam pe mami,apelam la matusi,verisoare ceva ... daca nu le aveam nici pe ele,ramaneam acasa eu.Vedeti de ce apreciez eu o familie mare?
Nu cred ca as putea-o lasa cu straine ,cel putin nu asa mica,pai imi imaginez la ce nivel de nervi ar aduce pe careva cand o apuca si cum ar reactiona respectivele

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by T_Ioana

Maraki, ma tot intreb de ce esti atat de fericita ca a ramas Basexu presedinte?!!! Sincer, chiar nu-mi explic................Fara misto! Adica nu-mi explic de unde atat bucurie ca tu oricum stai in Germania si nu te afecteaza in mod direct ce marinar sau oier conduce tara.........Si nu vreau sa crezi ca am chef de glume, pur si simplu sunt curioasa........(sau esti PD-ista dina aia convinsa?!!)

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Sant pt. distrugerea hotilor politicieni, astept sa-i judece pe nemernicii care au furat in toti anii cat au fost la putere Mi se pare un om corect Basescu, chiar daca nu stau in Ro, am parintii si fata acolo si ma intereseaza oricum viitorul tarii.Cu PD-ul nu tin in mod special, imi place Videanu, Monica Macovei si Base Cel mai nesuferit om, cretinitate absoluta este Geoana bineinteles dupa Nastase care e cap de serie

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery ce daruri ai inceput sa primesti? ca ai botezat? sau ce?
Bianca pe marco m-i l-a bagat cu totul in apa, de 3 ori. a urlat putin copilul meu, dar cum l-a bagat in prosop nu a mai zis nimic.
Ingrid unde e biserica asta? ce curte frumoasa are!!!

de 1 iunie se deschide si la noi gradina zoologica . abia astept sa-l ducem pe marco.

ma duc si eu la tv
Marco s-a trezit la 5.30 si la ora 10 mi-a adormit. Nu stiu cum, dar bine face.

o sapt. buna sa aveti.
pe maine

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Dupe ce am nascut-o pe Sandra la 3 sapt mi-am facut molidva. A venit un preot acasa si ne-a facut la amandoua si apoi am iesit afara. La Dani mi-am facut-o la 1 sapt tot acasa caci eram in plina sesiune si trebuia sa merg la examene
In ziua cand am venit acasa de la spital aveam examen dar nu m-a lasat sotul si medicul sa merg. Dupa capul meu m-as fi dus si as fi facut de-un 5 poate

Craciun 2006

Mergi la inceput