Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (187)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A adormit si Diana, aci la noi,in bouncer.O mutam cand mergem si noi dincolo ca Ghitza se uita pe DVD la un film,eu mai bantui ...
Ca sa ii raspund Biancai,Diana face si kk si pisu la olitza daca o pune cineva si cum in afara de mami,pauza ... cam rar Evident ca nu face de fiecare data:daca nu face in cca 3 minute nu o mai tine nici mami.Se pare ca nici ea nu mai are rabdarre.Dar si noi se pare am scapat de scutece inainte de doi ani,dupa cum zice mami.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, finul meu sta si 30 min pe olitza. In momentul in care a facut se ridica.
Dani a stat pe olitza la 8-9 luni. Dar am observat ca il pun degeaba si nu l-am mai pus (acum imi pare rau). Acum nu mai sta. Dupa sesiune ma voi ocupa exclusiv de problema asta. Daca nu va sta, am sa il dezbrac si il las in chilotzi sa vad ce face. Tactica asta am aplicat-o la Sandra si a functionat. Voi vedea daca si la el va avea succes. Alta strategie nu am oricum

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Bianca nu generaliza cu olitza, sa sti ca depinde foarte mult de copil. Nu da vina pe parinti, eu cred ca multe din noi am incercat sa ii punem la olitza dar nu toti copii vor sa stea ... si eu n-am de gand sa imi oblig copilul sa o faca si pe aste doar pentru ca exista o limita de varsta pana la care el trebuie sa scape de pampers. Incerc inca in fiecare zi si ma straduiesc sa fac activitatea asta cat mai interesanta, dar nu tine la Filip ...
Si eu am o nepotica care statea cate o ora pe olitza si nu comenta nimic, chiar ii placea sa stea acolo inconjurata de jucarii.

ma duc la nani
noapte buna

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu n-o vad pe Diana sa stea nici 10 minute pe olitza,d-apai cu jumatatile de ora Nu sta ea nici asa in general in loc,de ce ar sta pe olitza mai mult ??? Daca nu-i vine in cateva minute,basta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

Buna dimineatza,e jale cu un " titiu",aseara i-a adus nanasa o masina mai mare decat el, si e fascinat,am avut de tras aseara cu el,am urcat masina in pat ca sa doarma cu ea,sa nu cumva sa i-o ia careva.Acum ce credetzi e treaz de la 7 ,el care se trezeste la 9-9 juma si e jos la joaca cu "titiul"...............bata-l vina de titiu.
Eu ma pregatesc ca la 9 juma am masaj,apoi plecam la mama la Vaslui,asa ca nu cred ca mai intru azi si de aceea va doresc weekend placut,chiar daca p-afara e cam urat,cel putin la iasi......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Originally posted by anasol

ma bag la somn,langa baietii mei,care dorm deja,noapte buna.....
moni si dav al meu, cam de vreo luna spune: MAMI NU PAPA(CA NU VREA SA PAPE)SAU MAMI NU NANI(NU VREA SA DOARMA)........
deci vad ca am mai scris de dav ca vb,dar dak unii nu citesc,decat ce le convine..........

Mergi la inceput

as putea sa mai caut,ca si asa nu am ce face,dar nu-mi bat capul.........v-am pupacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..eu iau pauza de Dc ca m-au enervat tare discutiile din ultimile zile...se pare ca numai la noi exista atita ...las ca ne auzim noi!Sanatate!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si noi hop prin zona cu doua vorbe.
Ieri nu am facut mare lucru la munca ca nu era nimeni si nu stiam exact ce luam in primire deci s-a decis sa plecam acasa sis a profitam de sansa ca a doua oara nu se mai pupa. Cica e groasa cu munca se munceste pe rupte, ore suplimentare cam neplatite si ...grele oricum.O sa vedem si va explic mai tarziu.
In alta ordine de idei Mario a fost aseara in niste toane...s-a trezit de la interfon pe la 19 si a plans frate o ora ...cum nu am reusit sa il fac sa taca nicidecum l-am dus la cumnatamea crezand ca ia aer si ii trece...nop...acolo vine vecina ei care zice ca e deochiat si sa vezi faza de mi se scoala parul pe mine cand imi aduc aminte...a inceput aia sa bolboroseasca ce zicea ea acolo , s-a facut rosie da rosie de nu am vazut in viata mea dupa care i s-a facut rau si a vomitat taman pe terasa lui cumnatamea...a zis ca era tare deochiat si nu mai stiu ce...cert e ca fiumiu s-a linistit instant si de calm ce era i-am dat o farfurie cu branza si smantana pe care a mancat-o singur.Crede cineva in de astea sau a fost o coincidenta?
La olita si eu consider ca nu e timpul si ca nu isi are rostul...timp este.Si in nici un caz nu este o scuza
.Dc il puneam de la 8 luni ce rezolvam ? Avea 9 luni de stat pe oala si nu facea inca? Rasul curcilor.Sunt ferm convinsa ca ii vine randul si invata repede si fara chinuiala si stres.
Va pup mai intru mai incolo ca azi sunt libera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Nu am mai intrat aseara, caci am plecat sa mancam in oras si pe urma la chef.
Marco a facut pe acolo ravagii, eram tot dupa el.
Punctul culminant a fost cand a aruncat torutl pe el. Noroc ca era in cartonul ala de transport, dar oricum l-a distrus pe tot. Am facut haz de necaz, sarbatorita l-a pupat si a zis ca a fost cel mai tare.
Au mancat pe urma din tort cu linguritele si mainile, asta copii, caci noua adultilor nu ne-a trebuit.
Pe la 11 mi-a adormit si am mai stat pana la ora 2 noaptea.
La 8.30 azi dim. ne-a dat trezirea .

Ioana site-ul e numai in franceza. si eu inteleg putin. vreau ca inscrierea sa mi-o faca prietenul din Franta sa nu gresesc ceva, caci pe urma sunt probleme cu cumparaturile.
Irina sper sa fie bine la munca. Imi pare rau de mario, probabil a fost deochiat copilul. Noi am patit asa in Turcia si m-a ajutat Lili cu rugaciunile ei si a scapat copilul.
Moni, Bianca mersi. sa fie o alegere buna. Sefii i-au zis ca macar pana la sf. lui aug. sa ramana, acum Clau vrea mai putin, sa vedem cum termina. E bine ca pleaca pe cale amicala si ca nu trebuie sa luam imprumut pt. a plati restul ap. Conditiile raman ca si pana acum, lunar o suma de bani. sper doar sa castige atat incat sa plateasca suma respectiva si sa ne mai si ramana.
Olita: eu acasa nu-l pun, nu sta. La gradi sta. asa ca eu nu ma stresez. are timp sa se invete si la olita si fara pampers. Sunt o mama moderna si comoda, sa zicem.
Nu e bine ca bebele sa stea de mic pe olita si foarte mult, deoarece coloana nu e formata inca si o afecteaza. asa ca eu nu l-am pus de la 6 luni cum se obisnuia pe vremuri si cum zic acum toate babele.
Cata imi pare rau ca nu mai scri, dar sincer te inteleg.
Alina incet incet vb. si Marco. azi dim. mi-a zis :Mena. asa ii zicem la sora-mea. va fi super bucuroasa cand ii zic.
Maraki spor la adunat.
Anasol ce fain ca David vb. asa de mult!!! Felicitari!!!

merg sa fac si eu cafeluta, si sa pun la foc papica pt. marco.
la ora 14 merg la conferinta herbalife, si n-am chef defel.
Pe urma la vot.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput