Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 17
anasol spune:
cristina-multumim frumos,uite tocmai am vb cu un prieten la vaslui,ca maine plecam la mama la vs si mi-a promis ca-mi fasce un filmuletz cu dav,pt bianca special
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Anasol, fa pt tine draga sa ai amintire, nu te gandi tu la mine. Nu trebuie sa ma convingi cu nimic.![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
anasol spune:
io am "draga" pe casete,nu risc sa pierd aceste momente unice........![]()
Biancas spune:
Care dintre copii face kk si pipi la olitza ?
Finul meu (repet ca e mai mic la Dani cu 3 luni) in fiecare dimineata dupa ce bea laptele are "ora" de stat pe olitza si face kk si pisu. In caz ca nu face kk atunci, cand face ii spune la maica-sa sau "aaaa" sau caca.
Seara acelasi ritual, dupa lapte face la olitza.
Anasol, eu vorbesc cu draga si nu pun ghilimele![]()
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
anasol spune:
dav ma anuntza de fiecare data cand face caca,zice: mama caca si incepe sa se screme,dar dak il pun pe olitza e jale,plange si nici numai face nik,nus de ce ii e frica de olitza,asa ca noi facem la pampers si caca si pipi....
asteryaro spune:
Bianca, lasa deoparte samantza de scandal, ca nu face bine nimanui. Si mai lasa-ne cu CIUDAT-UL tau. La orice ti se pare tie, bagi un ciudat. care-i faza?
Si dupa ce incingi spiritele, faci pe victima si te intrebi "de ce
?"
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
asteryaro spune:
apropos de facutul la olitza. am citit ca ei (micutii) sunt atat de captivati de mers, vorbit, sarit, catzarat etc, incat ([pentru unii) oala este un chin inutil. cel putin nu in faza asta. spune acolo sa-i lasam sa exploreze, sa se bucure cat mai mult de sarit, vorbit etc. simtul curateniei se va dezvolta pe parcurs. si cica nici pe asta nu-l au toti copiii...
cartea se cheama "cresterea copilului de la o zi la sase ani - manualul parintilor" de Anne Bacus (frantuzoaica). am cumparat-o intr-o doara, gandindu-ma ca nu se potriveste franta cu Ro. dar zau e faina. este de la editura Teora.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
canda_h spune:
seara buna
Alina trebuie sa iti faci cont ... incerc sa iti trimit un PM cu pasii pentru creerea contului. Taxele sunt cam asa: 6 euro + 10 la suta din valoarea produselor. Eu am cam scapat de taxe pentru ca sunt tot felul de coduri pe care daca le aplici nu mai platesti. Daca te uiti la Femina intim pe subiectul La redoute gasesti cateva din coduri.
Anasol super David vorbaretul!
pupici
Angi
de motanel
(5.02.2006)
anasol spune:
offf,mi-a adormit ff greu,cu tipete,era fff obosit....
Biancas spune:
Asteryceea ce ai citit e o scuza buna pt ai nu le cere copiilor sa stea la olitza. Cand eram noi mici nu cred ca erau copii ca in ziua de azi care la 2-3 ani sa nu faca pe olitza.
Sandra la 1.7 luni a scapat de olitza si in maxim 2 am scapat definitiv de scutec si noaptea.
Recunosc ca nu am rabdare sa stau de capul lui Dani. El mai mult de 1 min nu sta 
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006