Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 19
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Anasol, bravo, bravo pt micutul Dav! 
Pai in curand il ajunge pe Einstein al meu din zona, avand in vedere ca ala are 1 an si 7 luni...in fiecare zi mai invata ceva. Trebuie sa fii foarte bucuroasa ca vb atatea, eu mi-as dori sa ma inteleg asa cu Diana mea. Acum 2 luni ea spunea cuvinte pe care nu le-am mai auzit de atunci, de ex. aida...si ar mai fi. Asta e, o vorbi ea mai incolo. In schimb eu sunt fericita ca se da jos din pat de 2 sapt..mai stiti ca avea o problema si ii era frica? A depasit teama si acum se catara peste tot si coboara cum trebuie din pat.
Cu olita: face kka seara mai nou, si odata o vad cu ochii umezi, fuge si se ascunde parca ar scoate oul de aur
, asa ca de unde olitza?
Daca apuc iar sa imprumut un aparat, o sa fac si eu un filmuletz cu ce am invatat-o...nu spun, ca e secret
.
Giova, am citit ieri pe net ca ploua..of Doamne, ca n-am chef de nimik. Si noroc ca am un sg costum care imi vine bine, daca era soare si cald ma batea gandul sa-mi iau o rochitza neagra cumparata anul trecut si nepurtata inca. Poate nu era potrivita culoarea..
Irina, naspa faza cu deocheatul, eu o cred. Si fratele meu a patit-o cu fetitza lui, urla si urla si nu se mai oprea, pana nu i-a descantat bunica-sa cu nu stiu ce chibrituri stinse in apa, nu s-a calmat. Da-i ceva rosu la el..
Cata, termina cu asta, intra si zi-ne de Bia, lasa pauzele. Pe mine ma intereseaza mai mult ce face micutza Bia decat certurile dintre noi.
Cum am mai spus eu citesc toate postarile si ma informez de la voi in multe chestii.
Bianca, ma bucur ca iti merge bine la servici si ca te-ai acomodat. Iar cu lumea virtuala, stii proverbul: vorba dulce, mult aduce?? Suntem multe mamici si desi e unitate in diversitate (adik copiii), sa nu neglijam faptul ca totusi nu ne cunoastem atat de bine incat sa ne permitem mereu sa ne jignim.
Diana sta ca o maimuta atarnata de portita care duce la dormitoare, i-o fi somn? Deabia s-a sculat..dar e si o vreme naspa afara. Ma duc sa ma joc cu ea.
Va
fetelor!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Buna dimineatza !
Hop si eu,p-aci. Diana s-a trezit pe la 7 si ceva si Ghitza mi-a pasat-o mie,ca cica trebuiau sa vina mesterii la 7,30 si el se duce in apartament sa ii astepte ... Asa ca am stat vreo ora si ceva cu Diana in pat,calarita pe mine,cu degetele prin,nas,urechi etc.
De dormit azinoapte am pus-o pe coltzar la picioarele mele (e luuuung) si Ghitza s-a culcat pe saltea pe jos.Avea el loc si langa mine dar e mai fain asa.Spre dimineatza am auzit prin somn
ca vine si o ia pe Diana,a plans un pic asa ca a luat-o, a pus-o iar in bouncer si a dus-o cu el.
Ce m-a enervat e ca vin la ora 9 in apartament si Ghitza se uita bine mersi la film pe DVD ... mesterii nici vorba sa fi venit,au venit dupa ora 9
,dar el a profitat bine mersi 
Pe urma mi-a adus dincolo cafeaua,micul dejun si i-a dat Dianei sa pape,plus schimbat de kk
Acu s-a dus jos sa ia laptele si sa mai scoata bani de pe card ,numai ieri am dat vreo 2 mil pe rigips,adeziv si alte porcarii,iar azi 1 mil. trebuie pe materialele pentru instalator
Cred ca ies pe la 1200 de euro cu renovat baia,zugravit dormitorul,gresie pe balcon si aerul conditionat.Cica nici nu-i scump
Dar daca m-am bagat in hora, acum trebuie sa joc
ANASOL fain cu masinutza aia,te cred ca ii place,daca si Diana ca fetitza era lesinata dupa ele!
IRINA ore suplimentare ? Sau nu acolo unde era vorba te-ai angajat?
Fug sa imbrac strumfa ca o scoate Ghitza un pic la plimbare ,desi e racoare bine ...
Revin ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
monica70 spune:
Gata am echipat scufitza rosie si s-au dus.
Am uitat sa va zic ca in sfarsit se vede un coltz iesit de la un canin,in partea de jos,la ceilalti trei sunt doar gingii umflate.
Am reusit sa vad azi dimineatza cand am prostit-o sa ne jucam de-a strigat amandoua "aaaaaaaa" ![]()
![]()
CATA ia o pauza de WE,e suficient! Si eu vreau sa iau pauza definitiv,dar cred ca ar trebui sa ma reapuc sa scriu un jurnal atunci
,ca pe vremuri,pur si simplu imi place sa scriu ,de citit nu mai vorbesc. Mai rumeg inca la problema.
Citesc si am si scris putin la "aradence" ,sunt dragutze si de gasca,dar nu ma simt legata de ele deloc , asa ca pur si simplu nu imi vine sa scriu.Probabil din aceeasi cauza nu scriu multe nici aici,desi mai citesc uneori.Eu aici am gasit o trupa pe gustul meu si m-am atasat de multe in perioada de
,de
si nu numai. Dar multe s-au schimbat intre timp,din pacate.Asta e,ma duc sa vad de ce ma apuc,cred ca de conta,daca tot e iesita Diana. Ma enerveaza doar ca simt miros de tigara,fumeaza baietii si desi e inchisa usa tot simt 
asteryaro spune:
Bianca, uite cum nu ma lasi tu in pace
... uite cum, din nou, incerci SA-TI IMPUI CU FORTA parerile. "Cand eram noi mici" (adica eu) se intampla acum 35 de ani!!! Pai doar nu crezi ca-mi voi teroriza copilul cu oala? Crezi ca ai putea sa incerci (macar) sa fii mai maleabila si mai intelegatoare cu noi, cele aflate la prima experienta cu primul copil?
Moni, spor la renovari. Si stai calma. Rezultatul va fi incantator, ia sa vezi.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
asteryaro spune:
Irina, si io cred faza cu deochiul, din pacate. Prea sunt multe dovezile...
Moni, si pe mine ma enerveaza rau de tot mirosul de tigara. Nu le mai suport efectiv. Nene, si ce fumatoare eram, 2 pachete/zi!!! Hai fata, ca daca iei si tu pauza, moare subectul
!
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
asteryaro spune:
Razvan s-a trezit azi noapte plangand, fapt foarte rar la el. L-am luat in brate si s-a linistit greu, mi s-a parut o eternitate, mai ales in linistea noptii... si are un plans sfasietor... poate or fi ceva canini? Vedem noi.
Catalina, ia lasa fata pauzele, pai ce? Stai acilea cu noi.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
monica70 spune:
N-am raspuns la faza cu deochiul,pentru ca nu am un raspuns.O fi,n-o fi ... nu stiu, dar daca o fi,atunci Diana a fost foarte des deochiata, pentru ca plansete d-astea sfasietoare si inexplicabile a avut de multe ori.Eu le atribui oboselii sau cum erau inainte colicii,acum dintii,nervii etc. Probabil ca la cele a caror copii nu prea au plans sau nu plang mai deloc,li se pare ceva extra super asa un plans exagerat.Repet,eu sunt obisnuita.Si ar putea-o deochia o multime,ca pe strada atrage toate privirile,desi sunt obiectiva si nu o consider frumoasa ( e dragutzica ) ,numai "vai ce frumoasa e,vai ce dragutza,vai ce scumpa etc." aud (asta pe langa "ce mica e" , "uite ce fuge" si altele
) Foarte multi o privesc fara sa zica nimic,dar intorc capul dupa ea.Asta inseamna ca o deoachie toata ziua careva [,de are reprize de plans mai des ca altii? 
Dar promit ca o sa fiu atenta de acum sa vad in ce zile are reprize d-astea,nu cumva in zilele cand nu e imbracata in rosu cand iese afara?
Ca norocul totusi ca o imbrac mai des in rosu
,apoi in roz si abia dupa aia urmeaza alte culori ...
alin@ spune:
Am mai citit si eu din urma, daca tot stam in casa cu vremea asta
. Si zic sa imi spun si eu parerea.
Mama mea nu ne-a batut NICIODATA, nici cu un deget, ba mai mult, nu-mi amintesc sa fi ridicat macar vocea la noi. Si uite ca nu am luat-o razna, nu ne-am urcat in capul ei, o respectam si o iubim f mult si nu am facut tampenii mai mari decat fac copiii in general. Cred ca te poti impune si altfel ca parinte decat cu datul la fund, asta e parerea mea. Mi se pare ingrozitor sa ii fie frica copilului tau de tine.
Astery
, vroiam sa iti mai zic ca eu am fost un copil grasut bine, aveam numai colacei pe picioare si mancam f mult. Asta cu mancatul mi-am pastrat-o si acum
Asta ca sa nu te mai iei dupa gura lumii de pe strada. Fiecare copil se dezvolta diferit, creste mai repede sau mai incet, e mai grasut sau mai slabut, asta nu inseamna nimic rau.
Canda
, merci mult de PM, sper sa ma descurc.
Anasol, felicitari pt Dav cel vorbaret! Vorbeste f multe, super!!!
Gio, lasa ca vorbesc ei si ai nostri, incet-incet, cum zici tu. In general baietei putini sunt care sa vorbeasca deja la varsta asta.
Ingrid S spune:
Iaca va stresez din nou cu pisica mea..cik nu arata nici un semn de boala (a fost sotul la spital sa-i duca de papa), papa de rupe si e activ. Zice medicul ca e aproape sigur ca ar fi facut o depresie psihica, se autoinfometa ca sa atraga atentia, deci tot eu sunt vinovata
..si ar fi murit cu siguranta, daca nu interveneam in ultimul ceas.
Astery, ce-ti faci griji cu greutatea lui Razvanel..e frumos de pica
si lung, eu zic ca arata foarte bine. Pana mai incolo se inalta si atunci o sa zici ca e prea slabutz. Nu te mai lua dupa gura lumii, lasa-i sa vb, ce altceva pot face?
Alina, pe mine si pe fratii mei ne-a caftit mama, cand eram mai mari si rai. Nu foarte rai
, dar asa era trendul pe atunci. Eu stiu ca de vb buna ascultam mereu, cand ma batea eram rea ca focul, n-o mai scotea la capat cu mine. Asa ca n-am sa-mi bat fetitza.
Moni, eu nu i-am dat rosu pe ea, si n-am observat crize de isterie, dar nu inseamna ca altii n-au patit-o.Acum 2 zile eram la Selgros si o tipa de vreo 30 de ani nu-si lua privirea de la ea, bai frate se holba non-stop, imi venea sa o intreb ce a patit...vad ca totusi nu s-a intamplat nimik. Poate o fi deocheat-o Diana pe ea..![]()
Diana doarme, a papat relativ bine, i-a iesit o masea de jos si un dinte tot jos. Curios ca unde era umflata nu i-a iesit, dar jos unde nu se vedea nimik, poc un dinte. Naiba mai stie unde sa se uite...
Ii fac mancarea acum, ma duc sa ma aranjez putin la freza si sa vad cu ce ma imbrac, inca nu sunt decisa. N-am chef sa ies azi, of, of.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo