Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

un articol despre arsurile solare la bebelusi www.babycenter.com/refcap/baby/babyills/babyrash/11276.html" target="_blank"> aici

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumim tuturor pt. urari.

anca- felicitari pt dintisor.

Astazi iubita noastra face 6 luni...mai ce a mai trecut timpul!... la multi ani! ei si tuturor sarbatoritilor de astazi ... bebei si Constantini si Elene.
Iar acum va invitam la tortsi la petrecere.Ieri am facut o mica petrecere la padure cu o gramada de copii.Poze punem mai tarziu.

Va urez o zi minunata si distractie placuta!

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

Mai fetelor cu Milumil in dotare...la ce va referiti cand spuneti ca bb-ii regurgiteaza des???? Eu ieri am trecut pe Milumil 2, da' direct, fara vreo introducere de la Milumil 1 la 2......L-a acceptat usor, de fapt mie mi s-a parut ca nici n-a sesizat diferenta...De regurgitat intr-adevar regurgiteaza dupa laptele praf (dar doar o data, imediat dupa ce ragaie ), dar nu mi-am facut griji...Ar trebui???...Mentionez ca la laptele de la san nu mai regurgiteaza, decat raaaar de tot!

FlorentinaG!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de impliniri in viata alaturi de familia ta minunata!!!
Elena si Constantin!!! Aniversare Fericita!!!

A_deju, Dia, marinela, multumesc pentru lamuriri! Ma duc azi sa vad ce gasesc, dar oare se vor potrivi pe sticlutza noastra de laptic...e de la Chicco, d-aia anticolici, cu gatul sucit!...bai, ce complicate treburi! ...V-am pupat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Octavian regurgiteaza aproape la fiecare masa si in special seara..uneori mananca lacom si varsa aproape tot dupa aceea...pediatra ne-a zis ca e normal sa regurgiteze, pana va trece pe fainoase...deci nu e cazul sa iti faci griji...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Fetelor, gata m-am mai linistit! Deci nu sunt singura care NU i-a decalotat putzulica lui bebe. La externare dr mi-a recomandat decalotarea si alti 2 doctori mi-au spus sa nu ma ating de ea pt ca trebuie curatata bine si atat. Stiu ca in afara tarii nu se recomanda si asa am si facut. Multumesc mult de raspunsuri!

Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

ANTONIA

ANCA-ALEXANDRA
FLORENTINA G
ELENA si CONSTANTIN

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Yagmur, pot sa-ti spun ca si eu am avut edeme destul de serioase insa doctora chiar mi-a atras atentia sa diminuez cantitatea de sare dar sa nu o elimin. Nasa ta ar trebui sa vb si cu doctorul care o urmareste si sa faca niste analize mai amanuntite - eu am stat internata in spital aproape 3 saptamani inainte de nastere pt a face nu stiu cate seturi de analize sa se vada cauza edemelor (renale, endocrinologice sau cardiace). Aratam groaznic dar asta e, edemele erau induse de sarcina ca si tensiunea mare si din fericire a trebuit sa stau la pat doar ultima perioada.
Ah, si eu eram convinsa ca voi naste normal (vorbisem cu anestezist pt peridurala) si nu a fost sa fie - am nascut prin cezariana.

pe toate si mai ales bebeii!!!

Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi avem 2 fete cucuiete de sarbatorit!!! implinesc cate 6 lunisoare fiecare!

pt

anca-alexandra de auras si antonia de saryta!!!

sa creasca mari si frumoase si cuminti, si mai ales sanatoase!!!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

d e supermarait azi iar si inundatia mica din baie de sapt trecuta nu a fost suficient... sambata au chemat instalatorul asa ca acum curge in 3 locuri in baie plus o pata in dormitor la d plus curge din intrerupatorul de la el din camera astept sa vad ce se mai intampla azi

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

deschid eu cap nou!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Dia1609

admirat poze cu motanu' si Elisa... le sta tare bine impreuna, si da, se vede ca motanu-i shefu'

avem si noi poze proaspete aici

si ia uitati ce inseamna sa ai fetitza aici

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

he heeee.. ia uite aici ce-nseamna sa ai motan.. incaltat :))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

He he, si eu care ma ingrijoram ca am o pasiune pentru incaltari....si nu are decat vreo 6 perechi.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput