Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Am si eu o problema, daca pot sa-i spun asa, e mai mult curiozitate. De o saptamana, in fiecare noapte, Alexia plange in somn, dar fara sa se trezeasca si fara sa deschida gurita. Geme ca si cum ar plange cu suspine. Daca ma duc si o mangai putin pe capsor, ii trece. Mai fac si alti bebei asa?

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Dap, noi la inceput suspinam in somn...apoi cu timpul am trecut la plans usor, si acum pur si simplu urla-n somn... nu deschide ochii, dar urla Eu dau vina pe gaze...tu ?

Jucariile Lui Dani ii plac jucariile din parc, niscaiva muskitze colorate, si jucariile de la premergator. In general, se simte foarte atras de papuceii rosii, si orice fel de ceas de mana... ma prinde de mana si-mi intoarce mana pana ajunge la ceas si-l studiaza atent... deh, il fac ceasornicar in ritmul asta. Dani nu se plictiseste de aceleasi jucarii, din contra...are jucaria de dormit(o inimioara moale albastra), jucaria de baie(clabucel de plastic) si jucaria de calatorit(un balon). N-am de gand sa dau banii pe nika de la fisher price nici alte cele. Am multi cumnati care o sa-i ia de ziua lui sau de Craciun, dar atat. Vreau sa stie sa aprecieze fiecare dar, nu sa se plictiseasca repede si se le arunce prin pod ca toti verisorii lui(are 6 veri directi si inca 7 de-a 2-a).Leaganul, caruselul si altele le avem primite de la verisori(nu noi). Pup

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

la multi ani si sanatate de ziua numelui,tuturor Elenelor si Constantinilor !!

Ely (de nusicasiely)

Calin Constantin (Roxana.c)

elenalove24

Erica ELENA Nicoleta (ank999)

Alessandra Elena (Cristina_L)

LA MULTI ANI !! pt MAYA (de FlorentinaG) cu intarziere..a fost ziua ei pe 18.Si pt mamica ei,FLORENTINA.G,LA MULTI ANI !!!PT azi,implineste ani !!!

SA CREASCA MARI !!!! pt ca implinesc si ei lunisoare!!!:

Eduard Stefan
Adrian
Bogdan Cristian
Lisa
Ana Mihaela
David Mihai
Antonio
Anca-Alexandra
Antonia
Denis Cristian
Luca
Maria Cristina
Rares Bogdan

FETELOR,INCA NU E PUSA PE PAGINA PRINCIPALA CRISTINA-L LA VOTARI PT PITICI.Nu am avut nici eu timp,banuiesc ca nici voi,Cristina te rog sa nu TE superi,nu e intentionat,poate reusesc eu sa mai intru .trebuie sa fug sa mananc si eu ceva.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

'seara! Va rugam sa ne inscrieti si pe noi in club, pentru ca AVEM UN DINTZISOR! Asa de mic si neregulat ca un fierastrau, da muscacios, manca-l-ar mama!
Ia sa vedem! JUCARIILE noastre sunt de plastic, de alea care tipa, de toate culorile. De pasla, la fel, avem ratusca, ursuleti, tigru, crocodil, fiecare in culorile specifice. Cel mai mult ii place o stea de mare roz, pt ca poate sa bage bratele in gura si sa le suga. Mai nou ne plac pungile, ambalajul de la servetele, tot ce e de plastic si fosneste, pliantele publicitare colorate, si TELECOMANDA!
NU DECALOTAM decat pentru spalat cat vrea surubelul, fara sa fortam. O sa vad ce zice pediatra. Si da, ni se ridica "nivelul" cand il atingem.
La fontanela nu m-am uitat, da doctorita nu a zis nik de cate ori l-a verificat, si eu chiar daca ma uit, habar nu am cum trebe sa fie asa ca....
La baita si noi facem plici, mai nou sta in fundulet si se uita asa mirat la picioare, "parca se vad altfel in apa, oare sunt tot alea din care deapan eu toata ziua, ia sa vad!", si dupa aia, incepe o bataie de picioare, de umple totul de apa!
Laura 13,mabucur ca a inceput piticul sa pape legumele, voiam sa iti spun ca si al meu refuza pureul daca are prea mult morcov.Azi i-am bagat dovlecel, si pare sa fie bine.
Ei, cam asta e, ma duc la somnic pana nu se trezeste titirezul.Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

anca-felicitari pt dintisorul lui Dani!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Yagmur, eu zic sa mergi la un ecograf neaparat. Eu zic ca mai bine intrerupi vigantolul, noi deja l-am intrerupt de 3 sapt si mai vedem apoi. Nu se intampla absolut nimic daca intrerupi o perioada mai ales daca nu ti s-a spus ca ar avea semne de rahitism.

Eu as sti unde sa te trimit la eco aici in Bucuresti deci nu e valabil.

quote:
Originally posted by Yagmur

Salutare,
E ceva in aer oare? Azi m-am trezit cu fatza la perna si fundul la tavan.... sper sa imi treaca starea asta pentru ca si Luchitza a fost tare agitat, a plans mult.... si ma doare sufletul cand il vad asa.....
Multumesc inca o data pentru urarile primite... chiar m-am bucurat.... avand in vedere starea in care ma aflu... haideti... mai sariti cu ceva pupici pentru mine...
In fine, imi revin eu repede... cred ca uneori ma simt singura, am nevoie sa vorbesc cu cineva, lipsa de afectiune etc, etc....
A_deju, wow.... ce de incaltari... eu astept sa cumpar sandale.. momentan avem doar o pereche de incaltari... astept sa imi revin financiar si sa merg si eu la shopping (desi e clar ca o sa tin la talpile goale ca asa ii place)... iar de idila... nu mai zic nimica.... decat ca sint atat de frumosi...
Flisa, bine ai venit; eu nu pot spune ca decalotez, il curat cat pot de bine, dar nu mai mult de atata
Dia, nu ma satur sa ma uit la pozele Oanei.... Luca o pupaaaaaaaaaa.... (dmic sa nu se supere pe noi)
Pe langa nebuniile din capul meu, acuma ma stresez ca fontanela lui Luca e aproape inchisa... ii dau doar o picatura de Vigantol/zi, dar sint super stresata.... ceva sfaturi? Eu m-as duce sa-i fac un eco dar nu stiu unde..
Am si eu o intrebare la voi din partea nasei lui Luchitza; ea este gravida in luna a 6-a si retine f. mult lichid.... eu nu am avut aceasta problema in sarcina... daca cineva s-a confruntat cu aceasta problema imi poate spune ce a facut sau care sint riscurile?
La Multi Ani:
Ana Mihaela de Panaa
Maria Cristina de Aka
David Mihai de Roxanica
Antonio de Crykett
Rares Bogdan de Marinelaf
Sper ca nu am transmis starea mea.... e de la vreme
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by marinelaf

Azi afara i-au iesit pe palme in interior niste buburuze rosii care si-au mai schimbat culoarea cind am venit in casa. Amindoua palmutele sint pline. Ati intilnit vreuna din voi asa ceva?
Daca cumva stiti despre ce e vorba va rog mult de tot sa-mi scrieti.

Am vazut ca au venit fete noi, va uram si noi bun venit.

Va pupam si va dorim noapte buna.

marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006

stiu de o boala la copii care se numeste "maini, palme, gurita" care se manifesta cu bubite dar in toate cele 3 locurile. trece de la sine, se ia din aer, parc, etc. vezi daca are si pe picioruse si in gurita. altceva nu stiu. si sanatate

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Am si eu o problema, daca pot sa-i spun asa, e mai mult curiozitate. De o saptamana, in fiecare noapte, Alexia plange in somn, dar fara sa se trezeasca si fara sa deschida gurita. Geme ca si cum ar plange cu suspine. Daca ma duc si o mangai putin pe capsor, ii trece. Mai fac si alti bebei asa?

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

exact asa face si dani cateodata, suspina in somn, parca ar visa urat. am intrebat-o pe pediatra, a spus ca inca nu s-a demontrat ca copii de varsta asta ar visa... asa ca poate e de la dintii si il doare

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mai fetelor cu Milumil in dotare...la ce va referiti cand spuneti ca bb-ii regurgiteaza des???? Eu ieri am trecut pe Milumil 2, da' direct, fara vreo introducere de la Milumil 1 la 2......L-a acceptat usor, de fapt mie mi s-a parut ca nici n-a sesizat diferenta...De regurgitat intr-adevar regurgiteaza dupa laptele praf (dar doar o data, imediat dupa ce ragaie ), dar nu mi-am facut griji...Ar trebui???...Mentionez ca la laptele de la san nu mai regurgiteaza, decat raaaar de tot!

FlorentinaG!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de impliniri in viata alaturi de familia ta minunata!!!
Elena si Constantin!!! Aniversare Fericita!!!

A_deju, Dia, marinela, multumesc pentru lamuriri! Ma duc azi sa vad ce gasesc, dar oare se vor potrivi pe sticlutza noastra de laptic...e de la Chicco, d-aia anticolici, cu gatul sucit!...bai, ce complicate treburi! ...V-am pupat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by asiza

Mai fetelor cu Milumil in dotare...la ce va referiti cand spuneti ca bb-ii regurgiteaza des???? Eu ieri am trecut pe Milumil 2, da' direct, fara vreo introducere de la Milumil 1 la 2......L-a acceptat usor, de fapt mie mi s-a parut ca nici n-a sesizat diferenta...De regurgitat intr-adevar regurgiteaza dupa laptele praf (dar doar o data, imediat dupa ce ragaie ), dar nu mi-am facut griji...Ar trebui???...Mentionez ca la laptele de la san nu mai regurgiteaza, decat raaaar de tot!

FlorentinaG!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de impliniri in viata alaturi de familia ta minunata!!!
Elena si Constantin!!! Aniversare Fericita!!!

A_deju, Dia, marinela, multumesc pentru lamuriri! Ma duc azi sa vad ce gasesc, dar oare se vor potrivi pe sticlutza noastra de laptic...e de la Chicco, d-aia anticolici, cu gatul sucit!...bai, ce complicate treburi! ...V-am pupat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

pai asa regurgita si Oana de la el, desi nu a mai regurgitat de fel de la 1 luna... si la laptele de la san e clar ca nu regurgiteaza, pt ca e mult mai subtire, nu e dens... cica stomacelul nu e obisnuit cu consistenta noua a laptelui si pana se obisnuieste reactioneaza asa .. la noi a durat faza cu regurgitatul dupa fiecare masa cam 2-3 zile si apoi din ce in ce mai rar, iar dupa vreo 10 zile nu a mai regurgitat deloc.

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Question: At what age is it safe to start putting sunscreen on my baby?

Answer: Until August 1999, the American Academy of Pediatrics recommended against using any type of sunscreen on babies younger than 6 months because the products hadn't been tested on children that young. But since then the advice has slightly changed. The AAP still says the best way to protect a baby this age from the sun is to keep him in the shade of a tree, umbrella, or stroller and dress him in long sleeves and a hat. But if that's not possible, it's fine to use a small amount of sunscreen on his face and hands.

I recommend choosing a "physical" sunscreen — one made with zinc oxide or titanium dioxide. Unlike the stuff in chemical sunscreens that the skin absorbs, which may cause irritation or allergic reactions, these ingredients merely sit on top of the skin, forming a barrier against the sun's rays. There's no evidence chemical sunscreens are dangerous or toxic, but we just don't know enough yet about how their ingredients affect babies.

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput