Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

tema jucariile.
lui andrei i-am cumparat de la fisher price niste jucarii pt. varsta lui. sunt din plastic moale. are o omiduta verde care ii place foarte mult. cand mergem la plimbare nu plecam fara ea.
in casa ii mai dau si jucarii din material textil. cel mai mult ii plac cele de culoare rosie.
totusi de jucarii se plictiseste repede.
ii schimb il fascineaza ziarele, pe care le "citeste" foarte incantat. ca sa nu puna mana pe ziare si sa le bage in gura, ii dau celofane de flori. e foarte incantat.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by asiza
A_deju, te intreb direct pe tine ca stiu ca tu ai avut o problema cu asta: tetina de la bibul de seara in care bagi cereale...de care e pana la urma ca nu mai retin...ca in curand trebuie sa achizitionez si eu una si sa nu m-apuc sa fac colectie...! Daca-mi amintesc bine era ceva in "y"????? Ce, cum, de unde si cand???

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

tetina cu care ii dau acuma este tot cea de la avent cu flux reglabil, pt ca doar cu aceasta servim. cea in "y" este de la chicco (la cutiuta), dar...se ineaca copilu', pt ca mixu' din bibe nu e nici lichid, dar nici gros... un shake de seara :) deci cea in "y" este excelenta daca faci amestecul mai grosut, si se potriveste pe biberoanele cu gat larg ( adica, ma rog, pe avent cu siguranta, si-i mai multumesc pe aceasta cale inca o data lu' ralumat, ca ea m-a luminat :) ). daca consistenta e ..asa si-asa, merge si tetina cu flux reglabil de la avent, cu III sub nasu' sugatorului :)
... mai e de mentionat si ca: laptele humana 2 este el in sine mai gros, si combinatia ideala ca sa decurga tot procesul normal (adica sa nu se infunde tetina, sau sa nu adoarma motanu' tot sugand..) este de 2 masuri de cereale (orez de la nestle) la 230 ml de lapte... a durat cam 2 saptamani in care-am tot testat, si-am ramas la varianta asta :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

Propun o tema a zilei...de maine: Jucariile!!!...Ce le cumparati conform varstei, de care ati observat ca sunt foarte interesati???? (eventual sa punem poze?...cine are timp bineinteles)...ca sa nu dam banii pe toate prostiile strict comerciale!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

nu cred ca este o regula a cresterii interesului fata de o jucarie sau alta pe masura ce creste si el..eu pur si simplu i le alternez zilnic..niciodata nu se joaca cu aceleasi jucarii ca si ieri..preferatele lui sunt o ursoaoca ce canta ( e din puf si materiale textil)... e cea din concurs... un peste de plastic careia ii roade cocoasa toata ziua, o ratusca galbena cu par care face mac mac...in general am observat ca e atras de tot ce e mai zgomotos...cu cat cresc decibelii cu atata e mai atractiva jucaria...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare pentru sarbatoritii zilei!

Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de Roxanica2006
Antonio de Crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf

Yagmur
Dia, A_deju, ce colectii de incaltari aveti! Sunt foarte frumoase toate! Alexia are doar o pereche. A mai avut o pereche, dar a pierdut un pantofior prin parc si l-am aruncat si pe celalalt cand am ajuns acasa. Cand se va mai raci vremea o sa-i mai cumpar, dar pana atunci va sta in piciorusele goale sau cu sosetute.
Dia, Oana e o scumpa! Ce freza super i-ati facut la baie!
Saryta, felicitari pentru dintisor!
Dianocica, cred ca va distrati de minune la baita! Tu ai pe scara un singur cretin care fumeaza in lift? Eu am mai multi, fir-ar mama lor de nesimtiti nenorociti! Le-am pus si afis in lift, in care ii rugam sa nu mai fumeze acolo pentru ca merg cu liftul si nefumatori, femei gravide, copii. Bineinteles ca pana seara a disparut afisul si idiotii fumeaza in continuare in lift.
Dbunny, ce frumosi si gatiti sunteti toti trei, meeey! pe Daniel cel blondut si dulce!
Adinazot, si Alexia tuseste de vreo trei zile, dar mi se pare ca se intampla chestia asta pentru ca saliveaza mai mult. Nu are balute, dar vad ca inghite mai des saliva. O mai las si maine si, daca nu-i trece tusea, marti dam o fuga pana la dr.

Referitor la tema zilei, jucariile, noi avem vreo patru jucarii de plastic care zornaie si pe care le zdrangane fii-mea toata ziua si doua inele de dentitie pe care le tot roade, desi nu se vede nici urma de dintisori. Vreau sa-i mai cumpar saptamana asta niste jucarii din cauciuc, de-alea care chitaie, si din alea din material textil. Jucarii de plus am o gramada, dar nu i le dau sa se joace cu ele, pentru ca nu sunt pentru varsta ei. Le admira de la distanta sau ii fac eu teatru de papusi.

Am si eu o problema, daca pot sa-i spun asa, e mai mult curiozitate. De o saptamana, in fiecare noapte, Alexia plange in somn, dar fara sa se trezeasca si fara sa deschida gurita. Geme ca si cum ar plange cu suspine. Daca ma duc si o mangai putin pe capsor, ii trece. Mai fac si alti bebei asa?

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna seara mamici
Multumim ca nu ne-ati uitat si ne-ati felicitat prntru implinirea celor 5 luni,-ici dulci de la Rares pentru toate mamicile si toti fulguletii.
Timp am din ce in ce mai putin asa ca nu pot sa scriu dar mai citesc pe apucate. Chiar am reusit sa votam si fulguletii din concurs.
Am inceput diversificarea si noi, cu o masura de cereale (orez) in biberonul de la 10 si una seara, apoi zeama de mar si mar.
Am schimbat si laptele am trecut pe milumil 2 pe care il accepta mai rau ca pe milumil 1. Regurgiteaza dupa fiecare masa asa ca mami speriata a revenit cu milumil 1.
De vreo 3 zile refuza si cerealele si marul asa ca am intrerupt diversificarea.
E normal sa regurgiteze asa des? Sotul meu imi spune ca asa era si la Andreea dar mie mi se pare ca parca nu era asa rau.

Azi afara i-au iesit pe palme in interior niste buburuze rosii care si-au mai schimbat culoarea cind am venit in casa. Amindoua palmutele sint pline. Ati intilnit vreuna din voi asa ceva?
Daca cumva stiti despre ce e vorba va rog mult de tot sa-mi scrieti.

Am vazut ca au venit fete noi, va uram si noi bun venit.

Va pupam si va dorim noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxmax, imi pare rau, va tinem pumnii la analize

teutz, multumim

asiza, tetina in y e pt cereale... gasesti la avent si la bfree... de astea stiu eu

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

iasmi ne mai citesti? facem o vizita prin slatina. ne vedem?
oanacat cand internetul, cand republica...ne mai vizitezi?
teutz si d face asa. neregulat. habar n am da' ma enerveaza..ca nu stiu ce e, adica. nu altceva....

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by marinelaf

Buna seara mamici
Multumim ca nu ne-ati uitat si ne-ati felicitat prntru implinirea celor 5 luni,-ici dulci de la Rares pentru toate mamicile si toti fulguletii.
Timp am din ce in ce mai putin asa ca nu pot sa scriu dar mai citesc pe apucate. Chiar am reusit sa votam si fulguletii din concurs.
Am inceput diversificarea si noi, cu o masura de cereale (orez) in biberonul de la 10 si una seara, apoi zeama de mar si mar.
Am schimbat si laptele am trecut pe milumil 2 pe care il accepta mai rau ca pe milumil 1. Regurgiteaza dupa fiecare masa asa ca mami speriata a revenit cu milumil 1.
De vreo 3 zile refuza si cerealele si marul asa ca am intrerupt diversificarea.
E normal sa regurgiteze asa des? Sotul meu imi spune ca asa era si la Andreea dar mie mi se pare ca parca nu era asa rau.

Azi afara i-au iesit pe palme in interior niste buburuze rosii care si-au mai schimbat culoarea cind am venit in casa. Amindoua palmutele sint pline. Ati intilnit vreuna din voi asa ceva?
Daca cumva stiti despre ce e vorba va rog mult de tot sa-mi scrieti.

Am vazut ca au venit fete noi, va uram si noi bun venit.

Va pupam si va dorim noapte buna.

marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006

si Oana a regurgitat vreo 3-4 zile f des dupa ce am facut trecerea la milumil 2, desi ea nu a mai regurgitat de la o luna ... explicatia: milumil 2 e mult mai dens, mai gros ca milumil 1 si stomacelul ei nu era obisnuit... eu n-am stiut, dar trebuia sa fac trecerea inlocuind in prima zi o masura din ficare bibe de milumil 1 cu milumil 2, a doua zi cate 2 masuri la fiecare bibe si tot asa... npana il inlocuiam complet... am aflat ,mult prea tarziu, cand deja se obisnuise

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Multumesc mult Dia pentru raspunsul fulger.
I-am introdus milumil 2 cam in 3 saptamini dar tot nu s-a obisnuit cu el.
Asiza are si Nuk tetina in y pt cereale. Eu cu din aia i-am dat si e ok.
Yagmur si rares are fontanela destul de inchisa iar pediatra la 4 luni i-a marit doza de vigantol de la 2 picaturi la 3. Mi-a zis ca fiul sau s-a nascut cu fontanela aproape inchisa si sa nu-mi fac griji.
-ici multi ca nu stiu cind mai intru (poate cind face Andreea 18 ani) ca nu ma lasa nici sa respir. Nu ma lasa sa ies din camera ei, nu pot sa fac nimic decit noaptea cind doarme ea. Iar de partea cealalta Rares ma tot ameninta ca-i ies dintii si face un scandal monstru. (se vad intradevar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am aparut si noi

Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de Roxanica2006
Antonio de Crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf

Azi m-am trezit cu socrosenia la usa cica nu era programat sa vina la mine dar daca tot avea drum a trecut
si nu va ma spun ca socrosenia a votat "DA" pt base imi venea sa o
Spre seara am fost la iarba verde la un gratar am jucat si sunt moarta de oboseala

ma bucur ca va place tunsoarea mea

Saryta-felicitari pt dintisor bine ati venit in clubul dintosilor

Ruxmax-ti-am trimis PM acum am citit tot ca aveti si febra tinem pumnii maine la analize sa fie ok

Yagmur-multi din "targul iesilor"

Laura- au inflorit trandafirii in botanica?trebuie sa ma duc si eu neaparat imi place f mult in botanica la trandafiri

Dbunny-f faine pozele

Dianocica-

Teutz-si Antonia plange asa uneori prin somn,la fel daca o mangai ii trece si adorme,face asa numai spre dimineata

Tema zilei-in general ii cumpar jucarii pt varsta ei dar mai cumpar si cele care imi plac f mult si sunt pt varsta mai mare

gata fug la somn ca nu mai pot
n buna si somnic usor

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput