Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 26
dianocica spune:
uf, vad ca au mai fost sarbatoriti...
pt toti fulguletii nostri, si un
special pr david de roxanica
dolores care i treaba cu operatia la un an? era ceva special? ca doar pt ca nu e decalotarea gata nu e nici o problema. de abia pe la 2-3 ani sunt probleme sau daca face pipi cu probleme. gresesc eu?
laura ni ser scoala de fiecare data cand dormim pe burta
. si cand ne maseaza inga pe burta...
(pe ea , saraca, o cheama tina, da' tati ii zice inga
)
roxanac?
hai sa va spun repede ce am patit azi...am uitat, evident
ca azi e botezul unui mare con, persoana importanta, nu spunem cine....si cu o ora inainte de abia reusisem sa mut intalnirile cu rubedeniile planificate azi, mai putin una incapatanata...in fine, imi dau seama ca nu i chip sa ajung, ma resemnez. cu vreo 10 min inainte de eveniment, suna si unchiu' ma-sii...ca nu mai vine...
si da-i diano si tule o...hai ca tre sa prind io un 300 din ala nou sa incap cu carucioru'...toate bune. ajung in statia de langa mine dupa ce am asteptat vreo 5 minute luuungi la o trecere de pietoni nesemaforizata...
in fine, ajung in statie, vine 300, imi dau seama ca nu am bilet. ca doar n am mai pus picioru' in autobuz de juma de an. bun. fuga in statia cealalta...sa iau bilet. ajung la bilet, cand sa prestez realizez ca nu aveam nici un leu la mine...
bun, nu i nimic, ma intorc acasa sa iau bani...si ma opresc la alex la birou ca era cu un minut mai aproape de casa....si ...pana sa iau cadou de care nu mai aveau acolo, aveau 2 statii mai incolo...
cert e ca am ratat cu brio...
scuze, sefa, promit ca revansez la majorat...![]()
sa mi aduceti aminte sa va spun stuff de la gimnastica.cu inga ![]()
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Dbunny spune:
Buna seara doamnelor.
vad ca nu numai Dani e ratzoit; de 3 nopti maraie intr-una si nu lasa pe nimeni sa doarme...eu am okii cat cepele.
In ultimul timp facem caca de 3-4 ori pe zi, oare e bine? cate odata e moale moale, dar nu diaree; si nu-i dau nimic nou, pireu de legume si fructe...
E adevarat ca pruncu face caca moale(sau diaree) in zilele cand ii ies dintii sau e un mit ? saryta, Bambosi celalate purtatoare de pruncuti cu dinti...e adevarat ?
Avem poze noi:
Asortat cu tati ,
In costumas , In leagan , si o poza recenta(de azi) cu Mami . Suntem imbracati de Doamne ajuta ca azi iarasi am avut o petrecere-n familie...alti bani alta distractie...
Pup..ma duc la cetit
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Laura13 spune:
salutari mamici!
spun si eu
pt sarbatoritii zilei!
yagmur 

cat despre prietena ta... nasa mea a patit-o la primul copil... de la varza cruda... manca salata in disperare si nu e voie pt ca retine apa la greu. asa ca cel mai bine sa reduca sarea si sa evite anumite alimente.. eu nu stiu decat de varza, dar mai bine se intereseaza la gineco.
saryta felicitari pt dintisor!
noi am fost in gradina botanica, au inflorit trandafirii si miroase demential, dani a fost un scump, o gramada de copii in parc, unul mai frumos ca altul, da' parca tot al meu era cel mai frumusel![]()
pup mamicile, fug si eu la baita
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
saryta spune:
Dbunny - ieri Antonia intradevar a facut mai moale ca de obicei si cam verde(si eu am pus chestia asta pe seama dintilor)... si a fost destul de nervoasa ... s-a foit, a plans,baga totul in gura nervoasa, cred ca a fost si un pic mai fierbinte , dar a trecut ...aku il asteptam pe urmatorul.
Va pup
pe toate.
Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,
RUXMAX spune:
multumesc Dia
fac de 1 luna ce spui tu si nimic. In plus azi mi-a facut si febra 38 asa ca am chemat Salvarea si mi-a dat un set de analize- le fac miine la IOMC. Fontanela e cam mare, in rest nu are nimic vizibil.
Azi a fost ff somnoros si nu a mincat mai nimic-vreo 200ml lapte si 100 ml suc
pozele mele
pisicile lui tata
Ruxmax cu bebe Tudor
- 08.12.06
dolores spune:
dianocica, pe david l-a vazut medicul chirurg ortoped...si mi-a zis sa-i trag de putzica zilnic..sa-l curatz bine acolo ca daca se strange smegma, se [ppoate infecta si ajung cu el la operatie. la david era lipit lipit....nu puteam trage deloc..si mi-a zis ca daca pana la 1 an nu reusesc sa-i dasfac..atunci intervine chirurgical
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
dianocica spune:
noul program: la 9 baitza + masaj + tz si dupa....vocalize si scuipici pana la 12...
temperatura apei la baitza e acum cu 1-1,5 grade mai joasa. in functie de cat de cald e in ziua cu pricina. si se simte excelent. poate de aia si vocalizele? 
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
aka spune:
multumim pentru urari.
Ana, David, Antonio, Rares
m-a necajit ploaia de azi. tocmai cand e tati acasa sa ne plimbam si noi toti trei, ploua...
Yagmur, Dianarus si Cristina are fontanela cam mica. i-am spus pediatrei dar a zis ca e ok. de la 4 luni mi s-a parut mie. la sfarsitul lunii as vrea sa o mai vada un pediatru, sa vedem ce zice si celalalt. mergem marti la control la doctorita noastra si va mai spun ce ne-a zis.
sa fie intr-un ceas bun crestinarea conului Grigore (daca am inteles bine)
Dianocica si voi va pregatiti de un eveniment important...nu-i asa?
o pupacim pe Yagmur 
una bucata copil marait am si eu. dar la noi numai noaptea. azi noapte m-a trezit de vreo 4 ori. si nu din cauza de dinti. doar vroia sa suga un pic...acum a adormit, sper sa fie macar pana la 12.
ma duc sa mai citesc...
avem 5 luni
poza concurs
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
asiza spune:
Multumim frumos pentru urarile adresate ieri lui Denis...Pupam...

Yagmur, trimis mesaj pe mess! 
Saryta, felicitari pentru primul dintisor...
...
Dianocica, 
Dbunny, e un dulce Daniel!!! 
Alex, cum a fost azi prin vizite????
Admirat colectii de papuci la Oana si motanu'!!!
...Denis are vreo 3 perechi doar si alea-s pe cale de a-i ramane mici! ![]()
A_deju, te intreb direct pe tine ca stiu ca tu ai avut o problema cu asta: tetina de la bibul de seara in care bagi cereale...de care e pana la urma ca nu mai retin...ca in curand trebuie sa achizitionez si eu una si sa nu m-apuc sa fac colectie...! Daca-mi amintesc bine era ceva in "y"????? Ce, cum, de unde si cand??? ![]()
La munte a fost super! Denis a stat numai afara mereu...s-a comportat exemplar!!!! Oi pune si poze cand oi avea timp!
Eu decalotez zilnic cat permite!
Cocoselul...batos...mai ales la decalotare la baitza!
V-am pupacit!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
asiza spune:
Propun o tema a zilei...de maine: Jucariile!!!...Ce le cumparati conform varstei, de care ati observat ca sunt foarte interesati???? (eventual sa punem poze?...cine are timp bineinteles)...ca sa nu dam banii pe toate prostiile strict comerciale!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.