Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
E ceva in aer oare? Azi m-am trezit cu fatza la perna si fundul la tavan.... sper sa imi treaca starea asta pentru ca si Luchitza a fost tare agitat, a plans mult.... si ma doare sufletul cand il vad asa.....
Multumesc inca o data pentru urarile primite... chiar m-am bucurat.... avand in vedere starea in care ma aflu... haideti... mai sariti cu ceva pupici pentru mine...
In fine, imi revin eu repede... cred ca uneori ma simt singura, am nevoie sa vorbesc cu cineva, lipsa de afectiune etc, etc....
A_deju, wow.... ce de incaltari... eu astept sa cumpar sandale.. momentan avem doar o pereche de incaltari... astept sa imi revin financiar si sa merg si eu la shopping (desi e clar ca o sa tin la talpile goale ca asa ii place)... iar de idila... nu mai zic nimica.... decat ca sint atat de frumosi...
Flisa, bine ai venit; eu nu pot spune ca decalotez, il curat cat pot de bine, dar nu mai mult de atata
Dia, nu ma satur sa ma uit la pozele Oanei.... Luca o pupaaaaaaaaaa.... (dmic sa nu se supere pe noi)
Pe langa nebuniile din capul meu, acuma ma stresez ca fontanela lui Luca e aproape inchisa... ii dau doar o picatura de Vigantol/zi, dar sint super stresata.... ceva sfaturi? Eu m-as duce sa-i fac un eco dar nu stiu unde..
Am si eu o intrebare la voi din partea nasei lui Luchitza; ea este gravida in luna a 6-a si retine f. mult lichid.... eu nu am avut aceasta problema in sarcina... daca cineva s-a confruntat cu aceasta problema imi poate spune ce a facut sau care sint riscurile?
La Multi Ani:
Ana Mihaela de Panaa
Maria Cristina de Aka
David Mihai de Roxanica
Antonio de Crykett
Rares Bogdan de Marinelaf
Sper ca nu am transmis starea mea.... e de la vreme
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Yagmur
Am si eu o intrebare la voi din partea nasei lui Luchitza; ea este gravida in luna a 6-a si retine f. mult lichid.... eu nu am avut aceasta problema in sarcina... daca cineva s-a confruntat cu aceasta problema imi poate spune ce a facut sau care sint riscurile?

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

slide Luca
varsta Luca

eu am avute edeme foarte amri in sarcina, din pacate nu prea are ce sa faca..poate lua furosemid care scoate apa din corp...sau sa isi faca niste analize de urina...
eu nu am luat si nu am facut nimic si toate edemele s-au retras dupa ce am nascut

eventual sa elimine sarea din alimentatie..complet...daca poate

cam atat pot sa te ajut...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

YAGMUR uite multi de la noi pentru voi.

Si eu am avut probleme in sarcina ma umflam toata ,furosemid nu e bine sa ia in sarcina (asa stiu eu)sa reduca sarea cit poate si statul in picioare.sanatate multa.(sau sa sune ginecologul sa il intrebe)

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata soare! Apropos, are cineva vreo bucatica de soare de dat? Ca pe aici e nor si frig, noroc ca ieri a fost o zi superba... Multumesc inca o data pentru urari, sunteti minunate. Roxana a petrecut de minune, a avut o petrecere la un centru de activitati pentru copii si apoi am continuat si acasa, iar acum casa e plina de jucarii, farfurii, etc, iar noi n-avem nici un spor la curatenie. Poate mai tarziu... sau cand se face soare, sa ne mai dea energie.

Desiree, am observat la un moment dat confuzia, nici nu mai stiu cand, dar nu m-am impiedicat de o greseala de nume, mi-am zis ca Ruxandra nu are fetita, eu am, deci am inhatat urarea

Ruxandra sper ca sunteti bine de tot si ca ati avut o zi frumoasa!

Yagmur, uite un pupic de departe, face vreo 7 ore pana la tine dar mai bine mai tarziu decat deloc. Ce muzica ai in plan sa asculti azi?
Edemele pot sa fie un semn de digravidie, trebuie urmarita tensiunea si cate un examen de urina. Eu am avut picioarele umflate dar nu chiar groaznic, a fost mult mai rau dupa ce am nascut, la ambii copii.

flisa bine ai venit! Eu nu decalotez deloc, pe aici nu se recomanda, doar sa inceapa s-o faca baietelul singur cand mai creste.

bamboletta, imi place mult cum te-ai tuns!

madaluta, depinde de analize, dar in general la bebelusi nu le poti cere sa stea fara papa. Pentru siguranta intreaba medicul care iti recomanda analizele sau da un telefon la laborator.

La multe lunisoare sarbatoritilor de azi si felicitari vrednicelor mamici :
Ana Mihaela de Panaa
Maria Cristina de Aka
David Mihai de Roxanica
Antonio de Crykett
Rares Bogdan de Marinelaf

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare tocmai ce suntem in posesia unui dintisor .

urez si eu sarbatoritilor de azi LA MULTI ANI!

Yagmur - eu zic sa mergi sa vezi care-i treaba cu fontanela ... am o prietena care a fost la operatie cu fetita ei caci i s-a inchis f repede(parca pe la 4 luni)...speram sa nu fie ceva, dar mai bine dute si vezi.

Mai vb.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

n am avut net care net era de fapt placa de retea bulita si pt asta a trebuit sa asteeeeeeeeeept baietii de la net...

una la mana, am fost la vot, am zis ce trebuia, bine base

un nou tip de idiot/dobitoc/nemernic: cel care fumeaza in lift . am unu' consecvent pe scara. daca il prind....

teutz bunica cretinaaaaaaaa

bambo bob cu breton

eu a trebuit sa duc ceva munca de lamurire cu alex cu sarmalele la 3 ani, dar s ar parea ca a priceput....s ar parea, subliniez...acum am grija sa ii aduc la cunostinta tot felul de tragedii ca sa fiu sigura ca atunci cand ne vom intalni cu soacra sa nu mi o pun in cap...

luly ma bucur ca ne ai dat un semn, poate de data asta te tine mai mult ca asa faci tu, ne seduci si ne abandonezi. doua trei zile da, o luna nu... acum vad ca mi ai admirat sexosul...

lavinia hai , mai, ca e si mihaitza pe drumul cel bun...iti spun eu ca descopera gustul somului.... ce sa votez, bre, de mai multe ori? ca m au prins cu viza de flotant si m au pus sa dau declaratii...ca cica sunt de doar 6 luni cu viza si nu sunt pe lista...taman bine, d a facut senzatie prin sectia de votare...

un denis si luca si cate un pt mamicile lor . si un buchet maaaare de pt roxana

luna asta tre sa luam: blender, steamer, scaun de masa, scaun de masina (in scoica e chin). deci...stiti vreo banca cu credite lejere...

pana nu mai ia sexosu' la alergat ca nu ma mai misc de la calc (si mai am vreo 5 pag de citit...) sa va zic repede de noi. e ne bu ni e la baie, facem plici plici prin apa. si stropim tot. eu ii aratam: uite mami, plici plici si radeam...facea si el da' asa se speria cand ii venea apa n ochi...o data, de doua ori..acum...e dementza...ii place si lui, nu se mai sperie si facem si vocalize pe langa...o sa pun poze noi. plus ca, cu sterimarul, e nebunie...eu imi pun mie, fac aaaa si rad. si ii pun si lui. si sta asa cuminte...ii fac si lui aaaa. si sta si uita da' nu comenteaza nimic. facem asa si cu a doua nara si gata...s a chinuit alex sa il pacaleasca in n moduri. nu merge. asa...succesul e garantat.

m ati terminat cu incaltzarile...noi am umblat atat timp cu picioarele goale ( de cand altii aveau caciuli...) ca nu mai stam incaltati cu nimic...ceea ce va dorim si voua ca asa se creste un copil econom

flisa eu sunt contra decalotarii

fug ca ma asteapta cu [neandt]

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Gata.... m-am inveselit; treaba buna asta cu pupicii, chiar daca vin de departe; pup si eu back: Crykett, Donia (as trimite soare, dar n-avem azi), Desiree...
Saryta, merci mult... o sa caut sa vad unde se face eco in Cluj
Merci si de raspunsurile pentru nasica....
Luca zambeste acuma.... daca m-am calmat eu si el e zambaretz... ma duc sa-i pregatesc baitza...
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

DOINA-multumesc frumos pentru urare si da-o incolo de curatenie ca se face ea ,bine ca v-ati distrat si cristi sa distrat ?

SARYTA-multumim.felicitari la mai multi fara dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

yagmur .
nu stiu ce a avut copilul meu ieri, dar atata a fost de marait, incat aseara aveam nervii pusi pe bigudiuri.

ziua nu vrea sa doarma, desi e rupt de somn. cand il pun in patut parca il pun pe ace. caruciorul are niste ghimpi... deja ma stie toata strada cand ies cu copilul la plimbare. trage niste urlete, ca a speriat colentina si parcul obor. si bineinteles toate babele vin cu sfaturi.
vroiam sa va scriu mai mult, dar a inceput iar sa urle. ma duc sa-l spal si sa-l culc.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

DIANOCICA-chiar te dadusem disparuta .cred ca e super la voi cind faceti baie.bravo voua.

Mergi la inceput