Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetelor,
Am atatea de zis si atat de putin timp!!!
La multi ani pentru sarbatoritii zilei si La multi ani pentru Elenele si Constantinii nostrii!
Felicitari Saryta si Anca pt dintisorii piticilor!
Yagmur, capul sus fetitza! Tu care ai atata energie pozitiva si radiezi ...nu ai voie sa fii deprimata. Luca te vrea calma si senina si pt el trebuie sa-ti aduni resursele si sa-ti impui sa nu fii deprimata! Despre prietena ta, si eu am avut retentie de apa in sarcina, dar nu foarte grava. Dr. nu a vrut sa-mi dea nici un medicament, am mancat cu fff putina sare si am evitat sa stau in picioare si sa merg mult pe jos. Nu am redus consumul de lichide, dar nu am baut decat apa plata si sucuri stoarse la storcatorul meu si niste ceaiuri(nu apa minerala, nu bauturi carbogazoase, nu cafea, nu sucuri din comert care au indulcitori si conservanti) . Sanatate multa si sa duca sarcina cu bine!
Deci din seria Idiot mom: ieri ma uit in gura lui Rares sa caut urme de dinti si vad niste albeata pe cerul gurii. Pun glicerina cu stamicin pe o fasa sterila, o infasor pe deget, bag degetul la el in gurita...si vomita tot ce mancase cu 2 ore in urma! Dupa alte 2 ore se pune baiatul pe un plans de nu am putut sa-l potolesc cu nimik (baie, masaj, muzica, leganat, cantat, vibratii, jucarii...nimik). Ca intr-un final sa realizez ca el saracu' plange de foameeeee!!!!!! Normal ca a ras un 280ml in 5 minute!
Iar azi dimineata, 230ml-saracu' bebe...daca maica-sa e toanta!!!
Si vreau si eu sa intreb pe cele care se pricep:
Am primit alocatie si indemnizatie o suma totala de 1893 ron-care e mult mai mult decat trebuia dupa socotelile mele. Adica, pe fluturas scria alocatie 200 ron si indemnizatie 600 ron luna aprilie07 iar drepturi restante 1093 ron-total 1893 ron. Nu am priceput nimik, fiindca eu din 2 aprilie am fost la munca si am depus dosar de stimulent. Iar suma aia restanta nu inteleg deloc din ce se compune fiindca:
-am ridicat in martie alocatia pentru ianuarie si februarie si de atunci nu a mai venit nimik! Deci pt lunile martie si aprilie era neridicata.
-din 05.02.07 am fost in cic, deci mi s-ar cuveni indemnizatie din 05.02.07 pana in 02.04.07, dar care ar fi mai mare ca suma de cele 1093 ron restante!
-stimulentul nu l-am primit pana acum, ei ziceau ca daca am depus dosarul in aprilie, abia in iunie primesc!
Va rog mult, daca vreo-una din voi stie cum calculeaza astia drepturile, poate-mi explicati si mie! Si daca intr-adevar mi-au dat mai mult, trebuie sa-i anunt ca sa nu ma trezesc ca fac astia recalculari si-mi cer banii inapoi?!
Va pup si revin daca mai pot!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis!

Continuati la capitolul urmator!

Mergi la inceput