Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorym spune:
Am inceput mesajul asta de multe zile dar nu apucam sa-l editez pe forum.
Anateo ai 2 copii superbi si poza in care citesti fetitei tale e dementiala. Abia astept sa citesc si eu riannei povesti.
Madalutza mersi pt . raspunsul cu ’’pleata’’. Eu o sterg pe fata cu apa termala de la avene. Iar cu aerisitul camerei cu bebe am lasat-o si eu pe rianna cind aerisesc dupa ce am citit ca voi faceti asha.
Raluca cum sa te uitam? Ai uitat cum te-am sustinut in perioada sarcinii? Cum iti salva miro paginile cu incurajarile noastre si le dadea sotului? E greu sa cresti un copil , nu prea mai avem timp de altceva.
Ktrinel , ce frumusica e fetita ta.
Ralumat si eu salivez la castronasele de la giordani dar mi se par foarte scumpe.
Terminat cap. 43 de citit. Urmeaza 44 si noul cap. si revin.
poze Rianna
botez Rianna
flisa spune:
Vreau si eu in clubul vostru!
Am un fulgulet nascut in 03 noiembrie 2006 - ora 1155 care se numeste Rares.
Va urmaresc de ceva vreme dar de cate ori vroiam sa va scriu, ori se trezea bebe, ori suna telefonul...
Am tot incercat sa incarc si eu poze cu bebele meu dar nu se poate deoarece pozele mele sunt prea mari si nu se pot incarca.
Pupici multi la copilasi si la mamici!
porumbita80 spune:
Salutare la toata lumea
Meniul nostru:
6 dim-200ml lapte
10-150 ml suc de fructe diverse fructe il fac mereu combinat
13-cartof,carnita si lapte(1cartof fiert,20g de piept de pui,+150ml lapte toate le blenduiesc impreuna)doar varianta asta accepta o sa scadem din lapte si adaugam alte legume
16-200 ml lapte
22-200ml lapte cu ceriale(4 masuri lapte+2 ceriale)
intre masa de la ora 16 si 22 mai papa mar cu biscuite sau iaurtel sau branza calcica cu un fruct ceva
Fetelor parerea mea este ca fiecare isi creste copilu cum crede, este direc raspunzatoare de tot ce face, nici eu nu sunt deacord cu mamicile cu tot felu de aberatii din astea eu pursisimplu le evit nu le bag in seama.Fiecare copil are un ritm al sau este gersit sa comparam copii intre ei,toti sunt diferiti.
Marani ma bucur ca prietena ta a rezolvat sper cu brio necazul care a dat peste ei.
Ma fetelor ati vazut la stiri cum a mutilat tampita aia de doctorita bietul bebel de 4 luni?
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
flisa spune:
Si daca tot am putin timp liber (doarme bebe) sa va spun si programul nostru:
la 0730 - 0800 = 180ml lapte
la 1130 - 1200 = branza proaspata cu para (e singurul fruct care l-a acceptat f bine)
la 1530 = supa-crema de legume cu carnita de pui sau galbenus
la 1830 = 180ml lapte
la 2130 = 180ml - 210ml lapte si pana dimineata la 0730 somnic
Am tot citit cum faceti voi supica dar eu pun f multe legume: morcovel, pastarnac, patrunjel (radacina), ardei rosu (1/4), rosie (1/2), telina (putina), si un cartof. Apoi le pasez fara ardei, telina si patrunjel si papa bebe super bine. La inceput facea nazuri si il pacaleam adaugand 2 masuri de lapte praf, apoi am scazut pana nu i-am mai pus deloc.
Noi am inceput diversificarea la 4 luni ca saracutul nu a avut parte de tzatzica pt ca nu am avut lapte deloc iar supica a inceput sa o manace bine de 2-3 saptamani pt ca la inceput nu vroia, faceam pauza cateva zile, iar incercam...si tot asa.
Hai ca s-a trezit bebe si fug sa ii dau branzica (facuta de mine dimineata - calcica).
Pupici si fugiti la vot!
kikineata spune:
[quote]Originally posted by Laura13
va rog nu ocoliti intrebarea cu cate grame de mancare ar trebui sa pape la varsta asta. daca stiti
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Laura13, daca conteaza pt. tine stiu doar ce mi-a zis Capraru. La inceput in prima luna intre 150 - 170 si incet incet 200 -220. Asta la fete ca in general baietii ar tb sa manance mai mult 250 - 300. e deja cam mult. Bineinteles ca nu e regula batuta-n cuie.
Sara Maria nu a atins performanta de 180 - 200 decat de 2 ori
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
madaluta spune:
flisa: bine ai venit in grupul nostru si sper sa te integrezi la fel de repede cum ai facut-o si dincolo, la constantence...Imi place k marim si gasca de aici...
Donia, Ruxandra: multumesc pt sfaturile legate de analize. Voi merge negresit sa le facem...Despre radiografie ortopedul ne-a spus k abia cand va merge este recomandat sa facem ,caci abia atunci se poate vedea cu siguranta dc e congenital sau nu.Dar dupa cum spuneam, saptamana asta voi mai merge cel putin la inca un pediatru, un ortoped si voi vorbi cu un kinetoterapeut...
Toate insa le voi face fara stirea medicului nostru pediatru-ea mai mult de cele 5 pic de vigantol in aceasta luna ne-a zis k altceva n-are rost sa facem...Dar eu vreau sa ma asigur k fac tot ce se poate pt a remedia situatia.Stiu k in rahitism e vorba de profilaxie de durata, dar macar sa stiu dc e congenital sau rahitism...
Parerea mea este k are oasele strambe...si in cazul asta nu stiu cate se mai pot face..dar ma rog..om trai si om vedea...
Denis Cristian , Luca, Roxana
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
a_deju spune:
la multe lunisoare sarbatoritilor zilei!! il pupam dulce si cu dor pe luca, si pe mami yagmur 

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Lavinia_P spune:
Buna ziua,
Fost si votat NU.Sotul a plecat la peste.
Daphna, ce frumosi sunt..
,Elisa e ca de pe revista.
Ralumat,eu ii pun pernuta si in fata, ca a picat in nas si s-a lovit un pic..asa are amortizare.![]()
Cerealele Miluvit nu fac cocoloase ca cele Humana.
Carla,Mihaita bea de toate:si ceai si apa chioara si suc de mar.De obicei ii dau un Baby drink, foarte diluat,adica 1 pliculet in 100ml apa.
Donia, La multi ani pt Roxana,sa-ti traiasca si sa-ti aduca in continuare numai bucurii!
"minunea mea"
Lavinia_P spune:
Am uitat sa spun ca aseara a adormit la 21.15 si a mancat pt prima data pe la 4.30.Nici acum nu-mi vine sa cred.Ma dureau sanii nu puteam sa dorm
de la atatea mese sarite.
Oare se va repeta? Doamne ajuta!
"minunea mea"