Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
Teutz spune:
Am fost si noi si am votat NU! Dupa aia ne-am plimbat putin prin parcul Morarilor, sa vedem ce au mai facut muncitorii pe acolo, ca il reamenajeaza, il fac foarte frumos. Sper ca oamenii sa-l si pastreze frumos, sa nu-l distruga imediat! Vom trai si vom vedea.
Flisa, bine ai venit in grupul nostru!
Lavinia_P, iti doresc sa se repete minunea si sa doarma Mihaita bine toate noptile de acum incolo, fara sa se mai trezeasca pentru papica!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
porumbita80 spune:
Fetele la mine cerialele Humana nu fac cocoloase poate nu le bateti bine zic si eu
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
Teutz spune:
Lorym, Rianna e frumoasa foc si dulce, de-ti vine sa o mananci! A inceput deja sa se tarasca un pic.
A prins catelul pana la urma sau a fost mai atrasa de suzeta (am vazut ca era si suzi pe langa catel)?
-ici multi de la noi!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Lorym spune:
Cristina si eu am intrebat de storcator si nu prea am primit raspunsuri(Bambo mersi mult) si pina la urma am luat : storcator de fructe si legume Bosch care e fff bun si robot bucatarie Philips Cucina cu 29 functii pt. pasat, razuit etc.
Eu o tin imbracata noaptea doar intr-un body cu mineca scurta sau kimono; ziua cam la fel la ce calduri sunt.
Alexandra eu folosesc de la primii pasi biberon mic de 75 ml si are tetina mica. Am si o duzina de biberoane avent dar au tetina mare.
Yagmur felicitari! Esti o mamica puternica si curajoasa; Luca o sa fie tare mindru de mamica lui!
Lavinia esti durere cu sexoasele de pe strada!
Dia in legatura cu tema ta:
inainte
la o luna dupa nastere
Am recuperat ultimele 2 cap. Acum plec sa mincam . Intre timp s-a ars masina de spalat. Diseara citesc si cap. nou.
poze Rianna
ruxandra_sb spune:
Raportam: executat vot!
Normal, cu NU inainte!

Ralumat, asa-i cerealele le fac cu furculita, ca pe-o omleta.
.. noi bem doar apa. Mi-e lene sa-i fac ceai. Si nu vad neaparat rostul. Vreau sa se obisnuiasca cu apa. Apa-i sfanta. De cand cu caldurile astea, ii dau apa cu vreo ora inainte de masa de pranz si bea conu.. chiar si 40 ml. Apoi mai trage si mai incolo cate-o dusca, doua.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Donia, Ruxandra: multumesc pt sfaturile legate de analize. Voi merge negresit sa le facem...Despre radiografie ortopedul ne-a spus k abia cand va merge este recomandat sa facem ,caci abia atunci se poate vedea cu siguranta dc e congenital sau nu.
Madaluta, eu ma refeream la radiografiile pt diagnosticul de rahitism. Si acelea Matei le-a facut la maini, torace si parca si la picioare. Nu ca erau strambe, ci ca se vede nu stiu ce pe ele in caz de rahitism. Ma enervez, n-am caietul buclucas. Si le-a facut pe la 5 luni, cand i s-a si pus diagnosticul de rahitism.
Apropo, Matei are niste picioare perfecte - drepte si frumoase- si tot are rahitism/sechele de rahitism.. da prin alte parti.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
bamboletta spune:
Am fost la vot ![]()
am votat NU
Roxana de Donia
Denis si Luca
Lavinia_p-
si mie imi placea mai mult cu parul lung
dar mi-a cazut f mult si nu mai statea in nici un fel,doar cand il spalam statea bine...
Teutz,Flore,Asiza-
Lorym-ce scumpica e Rianna
f frumoase pozele 
Flisa-bine ai venit 
nu stiu cum reusiti sa le dati apa sau ceai la bb-ii
antonia bea maxim 1-2 lingurite cu bibe nu vrea
am inceput sa ma ingrijorez voi ziceti ca bb-ii vostri fac ca,cateii pe gurita
antonia de cateva zile face pe nas ca un catel si se stramba si din nas
,am aspirat-o bine am pus apa de mare,ii curge putin nasucul,asta sa fie cauza?
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Laura13 spune:
salutari mamici!
nu pot sa vad pozele riannei, nu pot sa vad pozele de la semnatura lui bambo... sunt ofticata!!!!!!
dani doarme si eu bantui pe aici.
nu am fost la vot, dar ma duc!
va pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
denis 
luca 
roxana 
sa cresteti mari si frumosi, sa va bucurati parintii, sa fiti fericiti si noroscosi in viata
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
crykett spune:
Roxana de Donia
Denis 
Luca
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copii tai
.cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI