Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by carla2005

INTREBARE: voi dati ceai de tei bbilor? Daca da, cat dati? Dar ceai de musetel sau de fructe? Eu i-am dat intr-o seara ceai de tei ca era maraita si s-a linistit (a baut 100ml) i-am mai facut odata si la fel a baut ca berila! Cum nuprea bea ceai pe caldurile astea m-am gandit sa-i mai dau ceai de tei dar nu stiu daca e bun sa-i dau asa zilnic!

Si goanga sta cu gura deschisa si ce ma enerveaza e faptul ca si respira pe gura prcum catelul (nu este infundata), pur si simplu asa face ea, nu am ce-i face!

Ma duc sa citesc din urma!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

mie mi l-a indicat pediatra ca fiind foarte bun in linistirea bebeului...asa ca il folosesc zilnic...mai degraba ii prepar o combinatie de tei si menta..
musetel se da doar daca ii constipat dinc ate stiu eu!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am observat si la motan cate-un fior de-asta... cam de cand stam si cu geamurile deschise prin casa. cred ca-l mai adie cate-o boare mai rece, stiu si eu? cu siguranta simte curentul altfel decat mine...
carla, ii mai dau si eu din cand in ceai, se numeste victorie daca bea 5 ml, da' nu-l prea frec la melodie cu asta, daca vrea bine, daca nu iarasi bine. folosim ceaiurile instant de la humana, de musetel si de plante, e posibil ca in ala de plante sa fie si niste urme de tei, n-am verificat. insa ceaiul de fructe e de la 8 luni incolo... adica asta instant, nu stiu cum o fi cu cele din plante/fructe uscate.. dar fii atenta totusi si la asta de fructe, ca poate provoca alergii!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

ralumat - am patit-o si eu cu cocoloasele, si asta pt ca n-am amestecat cum trebuie.. deci pasii sunt urmatorii: pun in castronas 4 linguri rase de cereale, torn apa nitel incalzita peste (toata, sau putin cate putin, cum doresti, ca tot acolo ajungi) si amestec cu o furculita, ca si cum as bate oua... e singura metoda prin care ies fara cocoloase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

E ceai de fructe si de la Hipp, dupa 4 luni parca.

Eu ii dau Tummy Tea de la Hipp, de pe la vreo 3 luni. E un ceai digestiv, fenicul, chimen, tra la la. Fara menta, ca noi avem probleme cu constipatia. Incerc sa il trec pe apa, asa ca acum ceaiul lui inseamna de fapt 1 lingurita la 250 ml apa (concentratia normala e 1 lingurita la 100 ml). Noi avem indicatie sa bea foarte multe lichide. Din fericire, bea cam 700 ml de ceai de-asta chior pe zi. Ii pun intr-un biberon micut cu manere si se serveste singur de cate ori are chef, ca si-l lasa la indemana .

Si mie mi-a zis pediatra ca daca am nevoie sa-l calmez sa-i dau ceai de tei.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

dianocica, bai nene, sper ca nu merge netu', ca altfel jap-jap si plici-plici (asa ultimu' e de la bici :) ) te-asteapta :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani Roxana de Donia!!! Sa cresti mare si frumoasa si sa-i aduci multe bucurii lui mami!
Daphna, sunt mortali Elisa si Eric! Mai, se vede ca Eric e indragostit lulea, ca ii trage niste priviri Elisei... Dar si Elisa l-a incalecat de tot, chiar daca Eric spune ca el e seful!
Dianarus, ti-am trimis un PM. Daca ai timp, te rog din suflet sa-mi raspunzi!

Ne imbracam si plecam SA VOTAM! Vorbim mai tarziu.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

si ala de la hipp tot de la 8 luni e :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teutz
Daphna, sunt mortali Elisa si Eric! Mai, se vede ca Eric e indragostit lulea, ca ii trage niste priviri Elisei... Dar si Elisa l-a incalecat de tot, chiar daca Eric spune ca el e seful!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

ehhhh... pacat ca n-am fost pe faza sa facem poze cand elisa atenta la suzeta motaneasca.. mortali, nu alta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by a_deju

si ala de la hipp tot de la 8 luni e :)

Hai ma, parca se numeste Children's Tea, sau asa ceva....ca am vrut eu sa i-l schimb, dar ala continea menta si am renuntat.

Editez, ca am cascat un pi ochii pe net: ai dreptate, ala de fructe e Junior Tea si e de la 8 luni. Ala de care ziceam eu ceva de plante...parca roinita, musetel, menta, alte chestii, ca am uitat. Mea culpa!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

uite www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=889" target="_blank">aici... in coltul din dreapta sus, o sa vezi, mai mic, dar e, un 8.. iti spun sigur ca e dupa 8 luni, ca si eu am cautat ceva de fructe pt varsta asta, si n-am gasit. iar aia cu alergiile mi-a zis-o pediatra, ca eu vroiam sa-i iau de fructe uscate..

Mergi la inceput