Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by asiza
Sa cresti mare si sanatoasa (ca frumoasa esti deja )!!!

Aveti perfecta dreptate, asa ca m-am conformat si-am editat mesajul.

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Beey...Denis stie cand NU trebuie sa faca ceva si, fiindca e baiat cu personalitate, face fix invers......adicalea: de regula se trezeste dimineata pe la 7.00, cel mai tarziu 7.30/8.00, dar azi, fiinca stie ca ne grabim sa votam si sa plecam...DOARME inca ca valiza-n gara......si va dati seama ca nu vreau sa-l trezesc...mi-a mai facut treburi dintr-astea "accidentale" fix cand aveam ceva de facut sau vreo programare la medic...si in timpul saptamanii as vrea sa dorm si eu mai MUUUULLLTTTT!!!!

DECI: LA VOT CU NOI!!!!...Mamici, faceti-va timp si treceti pe la sectiile de votare neaparat!!!!

V-am pupacit!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by asiza
Sa cresti mare si sanatoasa (ca frumoasa esti deja )!!!

Aveti perfecta dreptate, asa ca m-am conformat si-am editat mesajul.

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Denis de asiza

Luca de yagmur
Roxana de donia

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Bey da avem chef are de dimineata!!!
Luca
Denis
Roxana!!!
Si Oana va sarbatori prin absenta...tztztztz...
M-a capiat fii-mio!!! Iar s-a trezit la 5 in urlete si de atunci o tine in maraieli.Pauza nu a luat decat 5 min cat a dat pe gat 120ml lapte. Gingiile sunt tari, se simt 2 dintzisori acolo jos...dar inca nu sunt albe!!! Cat mai dureaza din faza asta???
Mistoaca freza ti-ai tras Bambo...mie-mi place mai mult asa...parca iti da o alta fatza!
Madaluta, noi nu diversificam decat la ora 10 niste suc de mar...azi suntem la 4 lingurite...deci la mine nu se aplica tema ta! Lapte papa de 5 ori pe zi cam 200 ml. Aseara a batut recordurile, am inaugurat bibele de 330ml si a papat 280ml!!! Pai nu degeaba are el 9 kg!!!
In alta ordine de idei, astazi, dupa vot , tre sa dau o fuga la posta sa vad ce se intampla cu alocatia fantoma ca nu am vazut-o de 2 luni...iar dupa aia ma duc sa-mi vizitez prietena insarcinata cu tripleti...ca mai are un pic si naste, draga de ea...habar nu are ce-o asteapta!!!
pup

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Ruxandra, sa iti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!

Sa traiasca de asemeni LUCA de YAGMUR, DENIS de ASIZA !

VIN SI EU CU INTARIRI: mergeti la vot va rog frumos !

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

aici dovada ,fetelor, ca o sa ma incuscresc cu Adeju!!!!!!!
neata,La multi ani ROXANA,sa fii sanatoasa in primul rand,k de restul are grija mami !
raprtam o noapte linistita si speram la fel si o zi linistita !!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

INTREBARE: voi dati ceai de tei bbilor? Daca da, cat dati? Dar ceai de musetel sau de fructe? Eu i-am dat intr-o seara ceai de tei ca era maraita si s-a linistit (a baut 100ml) i-am mai facut odata si la fel a baut ca berila! Cum nuprea bea ceai pe caldurile astea m-am gandit sa-i mai dau ceai de tei dar nu stiu daca e bun sa-i dau asa zilnic!

Si goanga sta cu gura deschisa si ce ma enerveaza e faptul ca si respira pe gura prcum catelul (nu este infundata), pur si simplu asa face ea, nu am ce-i face!

Ma duc sa citesc din urma!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by luly

Fetelor am si eu o bebei vostri au reprize de "tremurici" (nu stiu daca e cel mai corect termen dar cred ca intelegeti voi) ca pe a mea o apuca cateodata de se cutremura toata.

Va pe toate si noapte buna!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

David se scutura asa cam de vreo luna. Din tot corpul, ca si cum l-ar trece un fior. Din pacate, la noi e de la infectia urinara. Se scutura cand face primul jet de pipi, probabil il ustura

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Meniul nostru de azi:

7.30 - 100 ml lapte (din 150 lapte cu 2 masuri cereale nestle orez si roscove)
10.30- borcanel Hipp "Fruit desert" - am avut o super lene asa ca nu am mai amestecat cu mar ras
14.00- lapte, ca suntem prin oras si nu iau piureul cu mine
18.00- cereale Milupa cu mar si morcov (apropo, A_deju, cum faceti cerealele alea de la Humana, ca mie imi ies numai cu cocoloase?)
22.00- cat lapte o avea chef (dintr-un biberon de 180 cu 2 masuri cereale)

Apropo de "diversificarea altora", si mie mi s-a confirmat ieri ca nu voi lasa copilul la socri prea curand. Cumanta mea are si ea un baietel de 4 luni.Cand mananca ea, il tine in brate la masa...asa ca ii pune si lui pe buze ba tocanita, ba ciorbita...si se bucura ca ala mic se linge pe buze . Cand eu am facut cea mai politicoasa fata posibila (desi imi venea sa tip la soacra-mea), ea a zis "pai mama, sa nu pofteasca". Eu: "haideti, vorbiti serios, ce sa pofteasca la 4 luni, ca el nu stie gustul?". "cum, dar te vede ca duci la gura, se gandeste ca tu mananci si lui nu-i dai? doar asa, putin, ca e baiat si nu e voie sa pofteasca" . M-am dus in camera cealalta, am si m-am convins ca nu-l voi putea lasa impreuna cu varul lui la bunici , ca ala la 9 luni mananca friptane, iar al meu abia va sti ce-s alea banane. Si asta apropo de comportamentul soacrelor - a mea e super ok, ieri a stat vreo 6 ore la noi si a calcat absolut tot ce spalasem eu vreo 2 saptamani , moare de ciuda ca David urla la ea in brate, mai vine cu cate o idee (cum ar fi sa-i pun pernuta si in fata cand sta in fund ) si mi-a explicat ieri raspicat ca atunci cand voi lasa copilul la ea sau la sora ei, vor urma intocmai indicatiile, pentru ca "mama stie cel mai bine". Si cu toate astea, mie mi-e fricaaaaa

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput