Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
aka spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Revin cu intrebarea de mai devreme : voi vedeti albumele (cele care poarta nick-urile voastre si in care ati pus pozele piticilor...si nu numai) din mail-ul comun?? Eu nu le mai gasesc, desi am cautat peste tot.Pusesem si eu vreo 3 poze acolo, tocmai vroiam sa adaug si altele, dar...
Adriadna te-ai logat? eu acum ma uit la pozele grasunelului tau. ce frumos statea in cos
. iti trimit pm.poza concurs
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
asiza spune:
Donia, multumesc din suflet!
...
Madaluta, azi am intrebat si eu medicul de familie a lui Denis daca e cracanel...mi-a spus ca nici vorba, asa sunt toti copiii mici si ca daca nu are nimic la sold, atunci nu va ramane cracanat...Despre rahitism...sper sa nu fie cazul la Darius! Sa ne tii la curent!
Bambo, tu esti frumoasa oricum, dar sa stii ca mie mai bine-mi placea cu parul lung...

...si pupici pe frizura
...
Buna tema cu meniul zilnic al bebelusilor!!! Trebuie sa-mi notez si eu...
Noi azi am fost la controlul de 5 luni. Avem 8500g si 67 cm si suntem sanatosi..ne-a spus ca din luna a VI-a ne da Fe! Am povestit si despre diversificare si doctorita mi-a scris urmatoarea schema: incepem cam intr-o saptamana cu cereale imbogatite cu Fe(ea mi-a recomandat orez de la Nestle, e fara gluten) in bibul de seara...cate o ligura si crestem zilnic pana la 4 linguri parca (n-am caietul la mine)...apoi introducem fructele la masa de 10/11. Mi-a spus sa blendez direct fructul sa fac piure si sa n-o lalai cu sucul...cate 2/3 lingurite la inceput...mi-a mai enumerat apoi fructele pe care i le pot da lui Denis...banana mi-a specificat clar ca doar dupa 6 luni, de portocala si alte citrice nici n-a pomenit macar!
...apoi mi-a spus sa introduc branzica in piure...despre legume a zis ca nu-mi mai incarca memoria ca si asa ne vom vedea la controlul de 6 luni si-mi zice atunci ca sigur n-o sa ajung sa-i dau legume pana atunci...si are dreptate!...imi palce de doctora asta ca e citita la zi cu toate si nu-mi impuie capul cu tampenii!
aaaa...ceva interesant: mi-a spus sa incerc, daca vreau, sa oparesc fructul inainte sa-l blendez (asta-i cuvant inventat de mine, v-ati prins...nu-l cautati in DEX
) sa moara toti microbii...si mi-a zis sa dau fructele crude si nu coapte!
In alta ordine de idei, maine dimineata, DUPA CE VOTAM NU
, plecam la munte pana duminica seara...asta ca sa nu ne dati disparuti!!!
Dianocica, nu-mi place ca nu te-am zarit prea des azi pe forum!!! Ce faceti???
V-am pupat cu drag! 

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Ariadna30 spune:
aka, sigur ca m-am logat. M-am uitat prin toate folderele pe care le vad...numai de albumele cu pricina nu dau. ![]()
Hmmm..grasunel? Toata lumea imi zice ca arata bine copilul si mi-l tot scuipa (sa nu se deoache)...ca "tare bine ii merge" (alde soacra-mea, cumnate, etc.), numai eu il vad slabut. Adica nu chiar slabut, dar mereu cred ca e loc de mai bine...![]()
Multumesc fetelor care mi-au scris in privat.
Mai incerc sa dau de albume...![]()
Teutz spune:
Ruxandra, intr-adevar, nu stiam ca se poate da frisca inainte de un an. Daca se face chestia asta la recomandarea medicului, atunci ma gandesc ca e ok, mai ales ca e frisca facuta in casa. 
Asiza, felicitari pentru vestile bune de la control! Aveti o pediatra super!
La multe lunisoare pentru "fratiorii" Denis de Asiza si Luca de Yagmur! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si voinici!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
luly spune:
Salutare fetelor!
Hai ca ma ajuns si eu cat de cat la zi (chiar dc am mai si pierdut cateva capitole si am mai citit si pe sarite).
In primul rand vreau si eu sa ma laud ca de ieri avem si noi cercelusi, dar din pacate deocamdata nu pot sa fac dovada
.
Inca n-am inceput diversificarea, dar cat de curand incepem si noi cu sucul de fructe si pe urma cu supita de legume. Aaaa si am reusit si noi sa ne cantarim si avem aproape 8 kg.
Am apucat sa mai citesc si eu in ultima vreme asa ca am cazut in butoi din cauza depresiilor voastre dar noroc ca a venit Ralumat cu povestea ei cu scaunul 

si mi-am revenit rapid.
Am vizionat poze de dinainte si poze actuale. Am admirat siluete de Dianocica (inclusiv pe sexosu' cu poseta roz
), de Bamboletta, Asiza, Dia , Flore, Madaluta si ... scuze dar nu mai tin minte. Doamne, fetelor ce tinerele sunteti... am si eu niste poze asemanatoare numai ca au vechime maaaare. Si mi-au placut si pozele cu miresicile Dia (super coafura
) si Flore (mi-au placut buchetul si rochita
).
Fetelor am si eu o
bebei vostri au reprize de "tremurici" (nu stiu daca e cel mai corect termen dar cred ca intelegeti voi)
ca pe a mea o apuca cateodata de se cutremura toata.
Va
pe toate si noapte buna!
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
Donia spune:
Maine o sa fiu cam prinsa ca e ziua Roxanicai si avem cateva petreceri, asa ca ii pup de pe acum
pe Denis si
pe Luchita si pe mamicile lor! 
luly, n-am observat tremurici la Cristi, desi a avut o perioada lunga in care ii tremura barbia.
asiza, dar de ce nu incepi sa-i dai cerealele direct cu lingurita in loc de biberon? Si n-as vrea s-o supar pe pediatra cool
, dar recomandarea e ca primele alimente sa se dea in cantitate cat mai mica, o lingurita sau mai putin, pentru ca in caz de alergie/intoleranta reactia sa fie cat mai putin severa. Adica nu cateva lingurite de pireu de fructe, ci o lingurita sau mai putin. 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
La multi ani Roxana ! 
Sa cresti mare, si mai frumoasa, sanatoasa si voioasa spre bucuria ta si celor care te iubesc. In special mama, tata si fratiorul tau mai mic.
Petreceri frumoase va dorim. 
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
asiza spune:
ROXANAAAAA, in sfarsit ne-a dezvaluit mami cand e ziua ta!!!!
LA MULTI ANI!!! Sa cresti mare si sanatoasa (ca frumoasa esti deja
)!!! 

Multumim pentru urari...ne-ati adus voi aminte ca azi implinim 5 lunisoare!!! 

Donia, pediatra asta cool zicea ea ca recomanda cerealele pe la 18.00 cu lingurita, dar a zis ca daca oricum ii dau completare seara de ce sa nu le bagam in biberon???? Mai vad io cum fac! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
ruxandra_sb spune:
.. si sum zisei si la generale:
La vot cu noi!
Grigore
ruxandra_sb spune:
.. si inca un
pt cele 5 lunisoare ale lui Denis de Asiza si Luca de Yagmur.
Chef de chef azi! 
Grigore