Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

noi papam exact ca Antonia de Bambo,mai putin carnita de pui ,cred k mai astept putin cu ea.si prima masa e pe la 8.00.

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

meniul nostru:
5-6 dimineata: lapte san
10 dimineata: 1/4-1/2 de mar ras+para borcan+piersica borcan (de azi dimineata am inceput si cu piersica)+1masura cereale+80ml suc dil;uat cu 30 ml apa
13-13.30 incercam de 2 zile cu legume, dar nu prea reusim+san
17.30 san+2 masuri cereale
21.30 san+3masuri cereale

fierb acum supita pe maine: morcov+cartof+fff putin patrunjel. maine ii pasez doar cartof si un pic de morcov. credeti ca e ok? o sa incercam sa vedem ce iese.
a! am obs acum pe seara o pata marew rosie pe capsorul lui Dani. nu are bubite, doar o pata rosie! de la ce o fi? daca nu ii trece pana maine o sun pe pediatra.

bambo bubitele de caldura sunt razlete, adica nu sunt grupate si pielea nu e uscata in jurul lor. cand ne vedem ti le arat

teutz eu cred ca as fi facut o criza de toata frumusetea!

multumesc din suflet pt raspunsuri

fug la somnic, pup mamicile si bebelusii, spuneti-le din partea mea sa fie cuminti, sa aiba un somnic linistit cu vise frumoase si ca ii pup pe toti!
noapte buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mnaseara,

Bambo, foarte faina freza desi as fi taiat si mai scurt bretonul(am vorbit ca Mircea Barbulescu).Sa nu te superi pe mine,imi placea mai mult cu parul lung,dar dupa par si unghii sa nu plangi niciodata ca (virgula) cresc inapoi.

Off..stiu cum e,Teutz.Imi este jena sa recunosc,dar kiar proprii mei parinti deja au inceput..mai ales tata,total nelamurit ca ce are daca-i dau o bucata de gratar..ca ei asa au crescut.Si mama e tot pe acolo.Soacra-mea ,daca stau zi de zi cu ea, a invatat ca deocamdata lapte,dar nu garantez pt mai tarziu.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

tema zilei:
ora 7 - lapte 130-160 ml
ora 12 - lapte 100 ml + pireu cereale 50-60 ml
ora 16 - pireu legume 150-200g
ora 21 - lapte 150-200 ml
si cateodata cand ultima masa e mica, mai exista si ora 00 cu lapte 160-180 ml
urmeaza sa introducem si noi fructele la ora 10, deocamdata i-am dat doar 2 lingurite

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

bamboletta superba freza. imi place tare mult, mai ales ca e in mare voga vara asta.

teutz stiu si eu cum e. Si mie imi zice lumea ca tin fata flamanda. dar ce/mi pasa mie de lume. Oricum nu o las cu nimeni decat cu mama mea,care asculta ce/i spun, si tine cont de parerea mea.
tema zilei:
- la 7 tzitzi
- la 10 mar( am inceput azi ) si tzitzi
- la 14 tzitzi
- la 18 tzitzi
- la 21.30 cereale si tzitzi.
saptamana viitoare incepem legumele.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DIANARUS, multumesc tare mult pt nr de telefon, o sa te sune daca are nevoie. Acum sunt ceva mai linistitac a-l stiu la Iasi pe maini bune. N-am stiut ca bb al tau avu acelasi diagnostic. Oricum, ai suflet mare....mersi inca o data!

TEUTZ, BAMBOLETTA, multumesc pt gandurile bune.

DONIA, plecam maine dimineata si venim peste o luna. O sa mai vin in intervalul asta sa platesc darile la stat. Nu o sa am internet acolo, asta-i baiul, sa vad cum ma pot acomoda. Sper ca pisi sa se simta bine.

In noaptea asta dorm si eu in sfarsit linistita, Matei ( bblusul prietenei ) e pe maini bune. Ati vazut la PRO TV, a disparut un copil de la noi din Piatra Neamt. Am vazut-o in seara asta pe bunica lui, disperata saraca femeie, cu poza lui in mana intreba pe toata lumea....a plecat copilul la meci cu baietii de la bloc si nu s-a mai intors..Si ai mei au tras ceva spaime d-astea cu mine, ma duceam la o sala cu jocuri mecanice. De 3 ori am plecat, aveam 4 ani. Abia acu imi dau seama ce fu in inima maica-mii!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by madaluta

Asaaa...azi am fost la ortoped..primul care ne-a iesit in cale in Policlinica cu plata...Diagnosticul lui: inceput de rahitism..sau cam asa ceva... caci sunt semne si la coaste si abdomen..nu numai la picioruse.Ne-a zis k in afara de profilaxia rahitismului pana la 3 ani nu are ce sa ne recomande altceva...
Dar a mea pediatra ne-a spus k alte semne vizibile de rahitism nu sunt..Asa k pe cine sa cred?? Trebuie sa mai aflu si alte pareri: alt pediatru si alt ortoped...

Cand Roxana a fost suspectata de rahitism a facut niste analize, printre care calcemia si fosfataza alcalina. Se mai poate face si radiografie. Iar daca diagnosticul este pus atunci trebuie vit.D in doza mai mare, cu repetarea analizelor dupa o perioada de timp. Daca te mai duci la medic spune ca vrei sa-i faci analizele de mai sus, sa stii sigur cum stai. Poate radiografie nu e neaparat cazul, dar cele de sange sunt destul de importante daca doar pe semne nu se poate pune diagnosticul.
Citeste si aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=846

Donia are dreptate. Cere neaparat aceste analize!
Si noi am trecut prin asa ceva. Eventualul diagnostic de rahitism se pune pe baza celor 3:
- aspectul clinic (coaste, abdomen, fontanela, etc.)
- analize de sange (fosfataza alcalina, calciu, fosfor)
- radiografie

Iar dupa ce va lua doze mari de vit D (in functie de gravitatea rahitismului) analizele tb repetate. Matei a luat intr-o perioada chiar si 3.500 u.I. de vitamina D zilnic. Alte terapii presupun doze soc de vit D (injectabil).

Noi am facut atunci si analize de urina. Colectat pipi timp de 24 ore pt a vedea calciul si fosforul eliminat si raportul dintre ele.. parca. Sorry, dar nu am acum la indemana caietul lui Matei.

Iar daca Darius chiar are rahitism => profilaxia se poate intinde pe ani buni. De exemplu Matei o sa ia supliment de vitamina D pana la 12-14 ani. Vazand si facand.

Eu sper sa nu fie cazul. Multa sanatate.

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by flore26

laura subscriu la ceea ce a zis a_deju in legatura cu legumele. Fa o pauza, sau vezi ce anume nu/i place. Saptamana viitoare incep si eu pireul de legume. Am emotii.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Super printesuca!!!!draga de ea,ce scumpa e..

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Revin cu intrebarea de mai devreme : voi vedeti albumele (cele care poarta nick-urile voastre si in care ati pus pozele piticilor...si nu numai) din mail-ul comun?? Eu nu le mai gasesc, desi am cautat peste tot.Pusesem si eu vreo 3 poze acolo, tocmai vroiam sa adaug si altele, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumesc inca o data fetelor care m-au felicitat. Va pe toate.

quote:
Originally posted by Teutz
Azi mi-a povestit o prietena prin ce a trecut finutul ei de 9 luni, din cauza bunicii (din partea tatalui), care i-a dat #8220;sa guste#8221;... frisca!!!

Nu vreau sa te sochez, dar si Matei a primit indicatie pt smantana si frisca inainte de 1 an. Nu stiu sa-ti spun acum exact la cate luni, ca n-am caietul cu mine. O sa revin.

Pt ca era slabut si tb sa manace cat mai consistent. E drept, era vorba de frisca facuta in casa, din smantana. Si nu cine stie ce chestie cumparata, plina de chimicale. Da de facut nu i-am facut.. de lene. Am preferat sa-i dam smantana si apoi unt.

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput