Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
irlandeza spune:
Buna dimineata zuzelor.
Ramo, fugi la dr. , ca sa stai apoi linistita.
Laura, tu chiar vrei , ce cauti tu "acolo". Si eu imi pun utrogestan dimineata si seara, dar nu ma spal inauntru niciodata. Un dus, sau daca nu sunt in stare de dus, la lighean, dar fara sa-mi bag degetele pe acolo.
Docdecap, noi facem pauza la , asa preventiv, pana nu ne spune dr. ca e bine tot. Si vise din astea erotice, mai am si eu dar m-am gandit ca-i normal, daca de atat timp am facut pauza.
In alta ordine de idei, aseara mi-am cumparat un tensiometru, ca nu mai puteam sta in incertitudine. Prea m-am simtit naspa. Asa ca am avut 104/69 si 70 pulsul. Cam mica, de obicei la mine e mica, dar ieri parca se invartea casa cu mine. Asa ca m-am dus la culcare si vad ca azi nu mai sunt asa ametita. O sa-mi iau tensiunea de 2 ori pe zi , si joi cand merg la dr. sa-i arat si sa vedem ce zice.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
irlandeza spune:
Abia m-am trezit de o ora si iar mi-e somn. Dar trebuie sa merg pana in oras, asa ca lene-nelene, trebuie sa plec. Vorbim cand ma intorc. Mai ales ca ieri nu am iesit nicaieri. Azi e asa frumos. Noroc ca nu-s calduri mari ca-n Ro.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
crissandrada spune:
quote:
Originally posted by teomariaquote:
Originally posted by doniro
... Va spun toate astea pt ca ma simt groaznic acum!!!!! Sa ma ierte Dumnezeu si voi, care sunteti asa de fericite sau care asteptati sa se intample minunea, dar eu nu ma pot bucura de noua sarcina. Ma doare sufletul sa o spun, pt ca nu e drept fata de bb din burta mea, dar nu pot si nu vreau sa neg adevarul. E vina noastra, pt ca am fost neglijenti, dar sincer nu am crezut ca pot ramane asa de repede. Nu ne-am gandit deloc la tot ce implica o noua sarcina acum. Rar aud de mamici care nasc al doilea copil cand primul are doar un an si jumatate. Simt ca o voi neglija pe Daria, simt ca o pierd intr-un fel si ma doare de mor! Stiu ca e bine sa fie diferenta mica, dar ar fi asa de bine daca ar fi macar de 2 ani... Sunt atat de nehotarata. Acum imi spun ca va fi bine, ca asta e etc, peste 5 minute imi spun ca nu e o nenorocire daca renunt la sarcina acum si incercam peste un an.......... Sunt constienta ca trebuie sa iau o hotarare, dar pur si simplu niciuna nu imi da liniste.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Doniro, am vrut sa-ti scriu de ieri,cand am citit de nelinistea ta, dar m-am razgandit.Azi insa mi-au dat lacrimile cand am vazut postarea ta de mai sus si pe urmatoarea (cea in care mama te indeamna sa renunti)...am fost aproximativ in aceeasi situatie cu a ta, in sensul ca si eu aveam nelinistile mele.Pe scurt...la 2 luni de la casatorie am ramas gravi (am plans ca n-am ramas din prima luna)..fericire mare in toata fam sotului mai putin in a mea (ca n-avem casa, n-avem masa, etc., dar ne-am apucat de facut copii!!!)...si am nascut un baietel; cand a implinit 10 luni am ramas iar gravi cu fetita din prima incercare, iar fericire mare (mai putin din partea alor mei).Nici o clipa nu m-am gandit c-as putea renunta si desi a fost mai greu la inceput(stateam intr-o camera la socri, Teo vroia mereu in brate, drept pt. care am dus sarcina ff.jos, dupa ce s-a nascut surioara lui era gelos si nu voia s-o iau in brate, astfel incat ii luam pe-amandoi o data, etc).Concluzia o poti vedea in poze - acum sunt nedespartitit (desi se mai cearta)se joaca impreuna, coloreaza, picteaza, fac scenete de teatru si se filmeaza prin casa cu mobilele noastre, au mers impreuna la gradinita (Teo e deja in cl.I).In fine, cred ca m-am cam lungit....ideea e ca ar trebui sa faci ceea ce cedeti voi, tu si sotul, ca e mai bine pt. tine.Iar mie mi se pare, sper ca nu ma-nsel, ca tu iti doresti cu ardoare acest si copil.
Noi acum ne dorim si pe al 3lea, dar anul trecut in aprilie am avut un avort spontan, nu voit(cum ar vrea mama ta sa se intample) si de-atunci nu mai raman gravi, ba se pare ca s-ar fi infundat trompele, ba ca a aparut un polip in urma chiuretajului, cert e ca nu se-ntampla desi facem ce trebuie cand trebuie.Deci, ai grija mare...se pot intampla multe in urma unui avort...mai ales psihic.Sper ca Dumnezeu sa-ti dea gandul cel bun!!!
Pupici la toate fetele si sarcini usoare in continuare!!
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
doniro cand fetita mea Andrada avea 8 luni am ramas insarcinata. M-a speriat foarte tare ideea de a mai avea un copil in conditiile in care nu aveam nici un ajutor de la nimeni si sotul meu lucra 24 cu 48 de ore. Si mama mea la fel mi-a spus ca mai bine renunt. Si asa am facut. Nu am regretat pana acum de curand cand m-am hotarat sa mai fac un copil si mi-am dat seama ca ar fi fost mai bine sa fie unul de aproape 5 ani si unul de 3 si ceva. Acum regret.
DAR astazi mi-am facut un test de sarcina care mi-a iesit pozitiv si deci dupa 4 ani exact in aceeasi luna am ramas din nou insarcinata. Cred ca sunt cam incoerenta ca de abia mi-am facut testul si am foarte mari emotii.
Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
Ramo2007 spune:
M-am intors de la doctor.
Am facut eco si mi-a spus ca e posibil sa fie sarcina oprita din evolutie.
LA prima eco de la 4 sapt si 2 zile avea 0.46 cm si acum dupa 9 zile are 0.77 cm.
Eu la inceputul sarcinii am luat Nolicin, nestiind ca sunt insarcinata.CAnd am aflat la 2-3 sapt medicul mi-a spus ca antibioticul daca nu-l omoara il lasa in pace.Si apoi am facut eco si l-am vazut pe bebe si mi-a spus ca e bine. Si acum...plang incontinuu.Luni e ziua mea de nume si ma gandesc cu groaza ca eu ma duc la eco.
5+
Ramo
docdecap spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Docdecap, nici eu nu am greturi si voiam si eu sa intreb voi cum stati cu . Noi ne purtam normal, mai ales fiindca am primit liber de la doctor (sotul meu avea oarece temeri sa nu ii facem rau lui bebe), dar oricum nu in fiecare seara.
Cat despre visele pe care spui ca le ai, una din prietenele mele e psiholog si am intrebat-o si explicatia ei a fost ca acum fiind graviduta, viitoare mamica, subconstientul tau doreste sa isi scoata la suprafata ideea ca ramai in continuare feeie si in plus survin si temerile ca nu cumva prin sa ii faceti rau lui bebe si asa se manifesta. Nu stiu daca te satisface raspunsul sau te ajuta cu ceva, dar am citit ce ai scris si am sunat-o
Vreau sa te intreb ceva, cum adica iti simti colul? Te doare?
Voi celelalte fete cum stati cu ?
Pupici,
Angelique 8+
Multumesc mult angelique,
Explicatii psihologice incerc sa-mi dau si eu, mai ales ca sunt din tagma -d'aia ma cheama doctoru' de cap . io gasisem una si mai si, ca am dubii ca sunt insarcinata asa ca imi vine sa ma pun din nou pe treaba , ochii vad, inima cere.
evident, explicatia oferita de prietena ta este la fel de valabila, este o alta ingrijorare de-a mea si de-a mamicilor. Un canadian ii spune "teama de madonizare", adica ajungem mama sacra si treaba cu sexul nu se mai potriveste in tablou...
ma gandeam ca e posibil sa fie si hormonal, ca si noi am cam facut pauza, si in plus s-au dus toate valorile hormonale de-a dura, si imi joaca feste.
in ceea ce priveste colul, ma resimt in actul sexual, aproape dureros, oricum am teama. nu de pisoi neaparat, ca putina dragoste pe seara nu-i strica, cat de durere si de probleme in zona. La fel am senzatii si dupa ciclul menstrual, dar acum sunt si mai cu grija, abia nu ma mai doare burtica de cateva zile.
laura,
asteptam vesti de la doctor, care e treaba cu colul jos? sper ca este bine si ca ai fost zuza, da' nu rau de tot.
Monica
Life's a beach
adinag spune:
Buna fetelor,
Gugu, felicitari pentru inimioara! Asta intotdeauna-i o zi deosebita... nu-i asa?
Laura, nu mai zic nimic, ca ti-au zis fetele deja! Eu oricum nu inteleg deloc chestia asta cu spalatul inauntru, aici nu cunosc pe nimeni care sa faca asa ceva! Nu-i voie!
Ramo, fuguta la doctor! Si eu tot asa stiu, ca atata timp cat e maroniu nu-i peroculos, dar mai bine te duci si stai dupa aia linistita, nu-i asa?
Ca tot vorbiti de sex, la noi e mai rarut, dar nu ca n-as vrea, ci pur si simplu am fost in criza de timp, amandoi! Dar in rest, de ce nu?
crissandrada, bine ai venit la noi!!!
In rest, eu nu am nimic de spua, se simte cand tastez burtica (jos de tot) uterul marit si intarit. Oricum, eu nu mai pot incheia decat niste pantaloni de in, care-s tare lejeri de felul lor. Dar nu numai din cauza bb-ului, eu inainte de a ramane insarcinata m-am ingrasat cu vreo 4-5 kg, exact cu vreo doua luni inainte... Restul pantalonilor, daca-i inchei, ma taie asa tare ca ma apuca dureri de burta mari (am numai pantaloni cu talia joasa, deci se incheie exact unde este uterul acuma...).
Eu ma mai mir de o chestie: In cartile mele despre sarcina scrie in toate ca in perioada de greturi si mai ales voma, sa se evite alimente acre! Si eu am avut acum mai multi ani probleme cu gastrita, si alimentele acre erau complet interzise! Nu stiu, mie nu mi-e rau, decat greturi usoare, unde oricum poti manca orice, deci nu vorbesc din experienta...
Va pup pe toate
Adina 8+4
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
NataliaS spune:
Ca tot vb despre sex...sex? ce-i ala?
Noi ne-am cam pus pofta in cui ( nu ca n-ar fi pofta), dar asa a zis dr sa stam cumintei inca o bucata de vreme pana stim sigur ca bb e bine ancorat...ca sperma contine f multe prostaglandine care pot sa determine contractii si deci chiar un avort spontan in cazul unei sarcini firave.
Voi care puteti, bucurati-va
Natalia 8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
LA prima eco de la 4 sapt si 2 zile avea 0.46 cm si acum dupa 9 zile are 0.77 cm.
Eu la inceputul sarcinii am luat Nolicin, nestiind ca sunt insarcinata.CAnd am aflat la 2-3 sapt medicul mi-a spus ca antibioticul daca nu-l omoara il lasa in pace.Si apoi am facut eco si l-am vazut pe bebe si mi-a spus ca e bine. Si acum...plang incontinuu.Luni e ziua mea de nume si ma gandesc cu groaza ca eu ma duc la eco.
5+
Ramo
Ramo, dar e foarte bine cat a crescut in 9 zile, de ce spune dr ca s-a oprit din evolutie? cel mai bine e sa mergi maine dimineata sa faci o analiza de sange BHCG si luni inca una si daca se dubleaza valoarea e ok, nu te arunca sa faci chiuretaj inainte de analiza de sange, o alta fata de pe forum a facut chiuretaj dupa ce i-a spus dr ca sarcina e oprita din evolutie si chiar si acum se intreaba daca nu cumva medicul s-a inselat si nu era adevarat. Te rog mult linisteste-te si convinge-te mai intai. Eu la 6 sapt si 2 zile aveam doar 1,3 cm, deci la tine e bine. Ai mare grija!!
Laura, nu ne spui nimic?
Criss, felicitari si bine ai venit! Iti inteleg perfect emotiile, eu cand am avut test pozitiv tremuram si plangeam si nu puteam vorbi.
Irlandeza, buna treaba cu tensiometrul!
Monica, abia acum am vazut ca si tu esti psiholog...
Adina, nici mie nu imi mai vine nici o pereche de pantaloni din aceleasi considerente. In schimb cand sunt in fusta nu se vede, numai dc stii ca sunt graviduta, atunci iti dai seama. Oricum ma bucur ca pana acum nu am pus nimic pe mine.
Restul fetelor pe unde umbla??
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
5+
Ramo
Ramonel,
In primul rand incearca sa te linistesti, ca nolicinul din cate stiu se elimina repede din sistem. efecte peste o saptamana m-ar mira. uite, o sa mai intreb o prietena farmacista si iti dau PM.
In al doilea rand, la mine nu au vazut nimic saptamana trecuta -adica sapt a 5-a plus ceva zile- cand dupa 2 ecografii au gasit doar o chestie de abia 3 mm (a doua ecografie, ca prima, din aceeasi zi, nu a vazut nici macar atat). saptamana asta, ca sa vezi, deja avea 1,3 cm. deci nici asta nu e un criteriu prea de incredere.
In plus, ai incredere in copilul tau, ca el stie cel mai bine. Daca acum e vremea lui, va veni acum. (dupa ce m-au speriat si pe mine ca nu e, ca o fi insuficient dezvoltat, ca o fi extrauterina, mi-am spus ca daca nu e, e din cauza ca era fetita si noi am cam vrea un baietel. explicatie de doi lei, dar am descoperit ca daca am incredere in bb ca stie el ce face, a fost mai bine)
Si nu te invinovati ca ai luat pastile, le luai pentru ca iti trebuiau si pentru ca nu stiai ca ai fi insarcinata.
mie acum imi pare rau ca m-am indoit si m-am ingrijorat saptamana asta care a trecut, dar am dat vina pe hormoni. numai ca incercam sa dureze cat mai putin si sa ma menajez totusi.
Curaj, draguta, viata isi croieste drumul ei, sa avem incredere in ea.
Life's a beach
NataliaS spune:
Ramo relaxeaza-te putin si vezi ce-ti spune tie sufletelul...eu cand am avut sarcina oprita in evolutie simteam ca nu e ceva in regula...in plus mi-au disparut toate simptomele de sarcina, putinele pe care le aveam - dureri de sani, insomnie...
Apoi cred ca e bine cum iti spuneau si fetele sa iti faci BHCG si doua ecografii repetate la interval de cateva zile.
fata si sa fie bine bb.
Natalia 8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png