Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna zuzelor
am intrat putin sa o incurajez pe Ramo.
mie la 5 sapt nu mi-a vazut dr decat un punctuletz mic, iar la 6 sapt un sac gestationel de 12 mm. eu zic sa stai linistita, si sa faci o analiza de sange. eventual dute la un alt dr , dar mai peste vreo sapt, ca nu prea are ce vedea akuma.
eu cand am avut probleme (scurgere maro) am, luat 6 utrogestan/zi si intr-o sapt a fost totul ok!
tin pumnii sa fie bine!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am venit de la eco si e totul super ok Am vazut cupilu', are 12 mm si o inimioara care bateeee, manca-o-ar mama pe ea Acu ma duc sa ma culc, sunt epuizata dupa atata stres Gata nu ma mai spal inauntru

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Fetelor am venit de la eco si e totul super ok Am vazut cupilu', are 12 mm si o inimioara care bateeee, manca-o-ar mama pe ea Acu ma duc sa ma culc, sunt epuizata dupa atata stres Gata nu ma mai spal inauntru

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Bravo Laurici!! ma bucur pt tine!! sa cresca bebe mare si sa fie sanatos.!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

fetelor,sunt si eu putin ingrijorata.la inceputul sarcinii, cand inca nu stiam ca sunt insarcinata am avut probleme cu stomacul si am luat vreo 3 zile calmogen. acum m-am uitat pe prospect si este contraindicat in timpul sarcinii. stie cineva cam ce efecte ar avea? ca eu la doctor doar luni pot sa merg si ma tot doare burta. imi este groaznic de frica

5+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura sarcina usoara si bb sanatos!Ma bucur ca in sfarsit s-a infaptuit minunea si pt tine !

La ce dr mergi?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna,Zuzelor!
Va urmaresc din umbra de vreo 2 saptamani.
Tare as vrea si eu sa ingros randurile,aici la voi da'mai am de asteptat vreo saptamana ca sa mi se confirme asteptarile!
Pana atunci...sarcini usoare tuturor!

rontzy:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

LauraIoana-Felicitari draga mea pt samburelul de 12 mm si de acum sa nu mai fii asa ingrijorata eu ti-am spus ca totul va fii bine!Sa .ti creasca mare si sanatos!!!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silviota spune:

Hello Zuzelor 2008,

Doar sa va salut si sa va anunt ca ma pregatesc si eu pentru prima livrare in ianuarie 2008

Dupa un test pozitiv si o vizita la doctor de unde ne-am intors cu prima poza ... acum e totul clar, avem 4 saptamani si 5 zile!

Si mami si tati se simt excelent!

Va pup pe toate si sper sa avem sarcini usoare ... si rezistenta, caci ne asteapta caldurile!

Cu drag,
Silviota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor,

Am intrat repede de la scarbici, ca e vineri si nu am chef de nik. Eu sunt bine, am ceva dureri mici de burta dar stiu ca sunt normale...si abia peste 2 sapamani ma duc la dr. la control.

Ramo eu zic sa mai consulti un alt medic si sa vezi exact ca...e mai sigur asa. Sa dea Domnul sa fie bine!
Laura ma bucur ca e totul ok.

Bun venit zuzelor noi, si sedere placuta cu burtici agitate va doresc.

Abia astept sa inceapa sa miste. Imi e tare dor de acea senzatie!!!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor va multumesc mult pt incurajari! (si pt certuri, sa stiti ca mi-au prins bine). Chiar ca-s cea mai zuza Acum sunt muuuult mai linistita, iar pe miercuri m-a chemat sa-mi fac iar Bhcg-ul. Am uitat sa va spun ca, de ieri, sunt mandra posesoare a CAIETULUI GRAVIDEI E asa frumooos

Ramo si eu cred ca sarcina e inca prea micuta, ca sa poata spune ca e ceva in neregula. Abia incepe sa se vada, asa ca nu-ti mai fa griji! Mergi, cum ti-au zis si fetele si fa Bhcg, apoi repeta-l dupa 2 zile. Ai sa vezi ca e bine

Remi nu cred ca 3 pastilute afecteaza sarcina. Stai si tu linistita!

Lunna multumesc mult pt felicitari! Sunt pacienta dr Munteanu si ma inteleg super cu ea

Michelle esti o draguta, multumesc. Te astept si pe tine cu vesti bune, cat de repede

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput