Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
AngeliquedeS spune:
Ramo, mesajele tale inca sunt moderate de aceea nu ti-au raspuns fetele.
Scurgerea maronie nu semnifica o probleme decat daca e rosu deschis. Cu siguranta medicul o sa iti recomande utrogestan vaginal, trei pe zi, poti lua si fara reteta si ia si NO SPA trei pe zi ca sa nu ai contractii. Scrie-ne te rugam cum mai esti, sa ne dai vesti bune.
Laura Te ungem sefa ZUZELOR! Ce ai cautat fata draga pe acolo, ce a fost in capsorul tau? Mie mi se face rau numai cand ma gandesc la asta! Eu nu m-am spalat niciodata intravaginal fiindca e foarte rau si periculor, iti distrugi echilibrul de acolo! Vaginul e ca ochiul, se curata singur, mamica stai cuminte, de ce vrei sa deranjezi ceva pe acolo? Ufff, ce ne facem noi cu tine?
Pup fetele!
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
Ellenuta spune:
Buna fetelor,
ma bucur sa ma alatur mamicilor de ianuarie 2008! dupa aprox 9 luni de incercari si vesti proaste de la doctori (ca am ciclu anovulator, ca am dereglare hormonala), testul de sarcina (de fapt testele ca am facut 3!!) au aratat doua liniute! teoretic ar trebui sa nasc undeva la inceputul lui ianuarie .. ca sa incepem bine anul! va doresc sarcina usoara si sa va aduca Doamne Doamne un bebe sanatos!
pupiciii
lilina spune:
gagici, felicitari, sa va ajute Doamne-Doamne sa aveti parte
de sarcini si nasteri usoare
eu sunt mamica de bb de 8 luni si am o prietena insarcinata cu
DPN prin ian.2008 pe care incerc s-o conving sa scrie la voi
va pup si sa aveti grija de voi si de burtici
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Laura Ioana spune:
Fetelor certati-ma, ca fac numai prostii! M-am spalat inauntru, ca am zis ca nu pot sta cu utrogestanul chiar asa. Doar ramane ca o pasta alba inauntru...si m-am spalat ca sa-l pun urmatorul
Acum la 11 o sun pe doctorita, dar mi-e asa de fricaaa...am un morcov in fund, de numa! Mi-e tare frica sa nu-mi dea o veste rea
Intru cand ma intorc si va povestesc, ok? Multumesc mult pentru sustinere sunteti niste scumpe
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Ramo2007 spune:
Iau Utrogestan 2/zi, vaginal inca de la inceputul sarcinii, de cand aveam 2-3 saptamani.
La ora 12 ma duc la medicul meu.
Tineti-mi pumnii, mi-e foarte frica.
Pupici,
5+
Ramo
docdecap spune:
buna fetelor, si mai ales noilor zuze!!
n-am mai rezistat pana sambata si am fost aseara la eco si L-AM VAZUUUUT!!! 1, 34 cm, pulsa acolo, micutul!!!
am iesit in strada si sotul meu a inceput sa topaie ca e bine pisoi, si s-a vazut intr-un sfarsit, ca saptamana trecuta se ascunsese si incepusem sa ne ingrijoram!
E prins bine, pe fundul uterului, are tot ce-i trebuie la varsta lui
doniro ma bucur ca te-ai hotarat si te-ai linistit, eu sunt la primul copil dar imi doresc sa am tot asa, copii de varsta apropiata. am inteles ca marea contraindicatie e pentru corpul mamei, sa se poata reface intre cele doua sarcini. eu ma uit la sora mea cu copii la diferenta de 2 ani si nu cred ca e mult mai usor. iar pentru copii, cu cat e diferenta mai mica, cu atat se inteleg mai bine.
Imi pare rau sa aud ca va e rau si greata, eu ma simt rau doar cand poftesc la cate ceva si prea exagerez (aseara mi-am pus capac cu niste spaghete carbonara la care am visat toata ziua).
va pup si ne mai citim!
Monica
Life's a beach
docdecap spune:
fetele, mai am o intrebare (mai ales pentru cele fara greturi):
cum stati cu ?
eu am si fost plecata vreo 4 nopti de acasa, si am visat in fiecare noapte tot felul de , am ajuns acasa, am reusit performanta, dar cum am sarit o seara, iara vise cu .
la imi cam simt colul si uterul si nu e tocmai ca in visele mele, dar nici chiar asa, vise in fiecare seara.
sa merg la un psihanalist??
Life's a beach
AngeliquedeS spune:
Docdecap, nici eu nu am greturi si voiam si eu sa intreb voi cum stati cu . Noi ne purtam normal, mai ales fiindca am primit liber de la doctor (sotul meu avea oarece temeri sa nu ii facem rau lui bebe), dar oricum nu in fiecare seara.
Cat despre visele pe care spui ca le ai, una din prietenele mele e psiholog si am intrebat-o si explicatia ei a fost ca acum fiind graviduta, viitoare mamica, subconstientul tau doreste sa isi scoata la suprafata ideea ca ramai in continuare feeie si in plus survin si temerile ca nu cumva prin sa ii faceti rau lui bebe si asa se manifesta. Nu stiu daca te satisface raspunsul sau te ajuta cu ceva, dar am citit ce ai scris si am sunat-o
Vreau sa te intreb ceva, cum adica iti simti colul? Te doare?
Voi celelalte fete cum stati cu ?
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
alina023 spune:
Legat de intrebarea lui dodecap... Eu parca am un libido ceva mai scazut (desi la sarcina cu Luca a fost exact invers). Parca sunt ceva mai...stramta si nu-mi place. Eu sper sa-mi revin cat mai repede pentru ca deja sotul a inceput sa bombane
Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan