Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 30
irlandeza spune:
Breaz, somnolenta o ai pt. ca pastilele luate pana acum isi fac inca efectul. Incearca si ia vaginal, 2 seara, si ai sa vezi ce bine e .Fara somnolente si ameteli.
Eu cred ca daca as lua oral , as fi intr-un somn continuu.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
irlandeza spune:
Fetelor, intru mai tarziu, ca am de terminat ceva pt. scoala, pt. diseara, sper sa pot merge.
Si deschideti un nou capitol.
Noi 2 singurei
7+
AngeliquedeS spune:
Breaz, vezi pe prospectul de la dulti, dc e contraindicat cel de adulti, atunci e posibil sa fie o problema si cu cel de la copii, chiar daca e mai slab. Cat despre analize sa iti faci neaparat si cea de rubeola si eventual toxocara canis (doar Ig G se face)
Eu in seara asta voi face gulii umplute, daca intereseaza pe cineva trec reteta.
Pupici,
Angelique
8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
zuzele2008 spune:
Dragele mele zuze
Sunt Laura si am deschis subiect nou aici.
Va pup si fug la servici
adinag spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
zuzelor, voi stranutati?? ca eu, desi nu sunt racita, le cam stranut ...oare de ce??
si alta nebunie: voi aveti pofte nesanatoase?? eu de exemplu, desi am super greturi si nu mananc/beau aproape nimic, in schimb am pofta de coca cola rece cu gheata si culmea imi trece si greata de la ea!!!
Si mie nu mi-a placut niciodata coca cola, nu sunt bautoare de cafea...nu inteleg
oare e bine sa beau?? vad ca ma simt ceva mai bine dupa ce beau un pahar, dar as bea litri...
bubuleana7+
Doctorita mea (nu ginecolog, cea "de casa", ,cum se zice la noi) mi-a povestit ca ei in toate cele 3 sarcini i-a trecut greata numai cu cola... si cica ajuta si daca ai tensiunea mica. Am intrebat-o daca nu-i nociv, a zis ca in cantitati mici, nu. deci cred ca nu face nimic daca nu bei mai mult de un pahar, in definitiv se ot bea si 2-3 cani de cafea fara probleme, nu?
Si eu beau din cand in cand cola, ca altfel am tensiunea prea mica si ameteli si mi se face si rau, dar nu ca greata de sarcina, ci pur si simplu de la tensiune.
Adina 9+1
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Lala_D spune:
Si eu am baut Coca Cola in sarcina anterioara si am mancat muraturi la greu
. Culmea este ca baiatul meu nici pana in ziua de azi nu pune gura nici pe cola nici pe muraturi ...cred ca i-au ajuns in burtica 

Acum insa vad ca nu ma atrag cele doua , mai curand as manca prajituri ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
irlandeza spune:
Am fost pana jos, la magazin, si am gasit nectarine. Ce bine-mi pare,
ca-mi plac asa mult.
Am devorat deja 3 , cred ca o sa merg mai pe seara sa mai imi iau. Sper sa nu le 
Noi 2 singurei
7+
kalosalina spune:
Eu deocamdata nu pot sa ma plang ca nu pot manca...inca nu au aparut greturile, dar le astept ![]()
A venit Bebica!!!
4+
irlandeza spune:
Alina, fi fericita ca nu le ai, e groaznic,
chiar daca trebuie sa fim tari pt. bebe.
Am incercat sa scriu la capitolul nou, da nu-mi da voie, e moderat.
Noi 2 singurei
7+
Ramo2007 spune:
Buna,
Bubuleana,Kalosalina,asa cum spuneam si ieri am auzit inimioara lui bebe.Doctorul a masurat si bataile inimioarei.
Medicul meu este Daniel Tutunaru de la Elias.
Pupici,
6+
Ramo