Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Bubu eu nu stranut, in schimb sunt putin ametita, ma mai doare burta din cand in cand si sanii putin.
Cu cola te rog sa ai grija ca nu este sanatoasa deloc...asa poate doar juma de pahar pe zi...

A venit Bebica!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

alina: e normal sa te doara burtik si pe mine m-a durut pana pe la 6 sapt dar m-am tratat cu no spa si a fost OK
stiu ca nu e sanatoasa cola, eu niciodata nu beam cola si in general nimic cu acid, doar apa plata si sucuri fresh...ei si uite si tu tocmai acum cand sunt gravii... si ce scarboasa mi se parea cola inainte

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bubu, eu sunt alergica la praf si iau tratament homeopat, insa de o saptamana, de unde nu aveam nimic, am inceput sa stranut si sa imi curga nasul intr-o veselie. Chiar in dimineata asta mi-am sunat doctorita sa imi dea ceva ca nu mai rezist! Ce tare esti cu cola! Eu in primele saptamani pofteam KFC de muream!

Lorena si pe mine ma durea burtica asa cum spui tu si nu m-am speriat ca stiam ca e normal, se intinde ligamentele. Insa eu mai aveam niste dureri localizate in punctul in care e bebe si asta m-a speriat tare pana am aflat ca si astea sunt normale.

Laura, nu cred ca sunt probleme daca glicemia e mica, depinde si cat de bine hranita ai fost cu zi inainte In plus glicemia variaza foarte mult chiar si de la o dimineata la alta.

Nici eu nu am ajuns cu rezultatele la medicul de familie, doar dr. ginecolog mi le-a vazut si a spus ca sunt ok. Eu tot nu pot manca si imi e tare ciuda. ieri mi-am luat in schimb caise si astea mi-au cazut tare bine.

Pup toate Zuzele!!!

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bubu , sa sti ca si eu mai stranut din cand in cand, am crezut c-o fi de la praf sau altceva. Si cola nici eu nu beau de obicei, dar parca corpul meu simte nevoia de ceva acidulat, dar nu orice ci numai cola. Iar cu mancatul , stau rau de tot, cate un gref roz sau cate un mar zemos, si cand termin imi e gura asa amara, cred ca de la fiara.
Intr-o zi mi-am luat varza murata si am mancat tot borcanul cu 400 g de varza. A fost foarte bun, castravetii murati nu prea ma ajuta.
Aseara am imbratisat WC -ul din nou .A fost mai bine dupa, iar acum de dimineata , iar nu pot manca nimic, si-mi e foame rau.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Angy: eu nu ma stiu alergica la praf, la nimic...sau oi fi mai sensibila in perioada asta?

irlandeza: aha, deci nu sunt singura tie iti fac bine acriturile? ca si eu m-am blindat cu toate fructele si acriturile posibile insa le dau afara imediat ce le mananc. Am vazut ca stomacul meu nu suporta decat sticks-uri asa ca numai asta ii dau si cola desigur

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Da Bubu, acriturile sunt destul de OK, cu stiksuri n-am inceract, doar pane prajita, sau paine uscata. Si cola, desi incerc sa beau f. putin, stiu ca nu e buna, dar........
Hai ca merg sa-mi intind hainele.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

si eu stranut destul de mult si am o pofta nebuna de cola, dar si de sucuri naturale, si muraturi mananc des dar am o pofta si mai nebuna de chips-uri si da snacks-uri acum am pofta de prajituri

6+
poze

Mergi la inceput

Eu de urda, ca am citit la Aspirante, ce mananca fetele acolo....

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Salutare fetele,

Astazi am fost si eu la medicul de familie sa-mi dea trimitere pt analize. Mi-a dat sa-mi fac hemoleucograma, hiv, VDRL, glicemia, calciu, magneziu si examen de urina. Astea cica le suporta casa de sanatate si sint gratis. Eu am mai cerut sa-mi dea trimitere si pt toxoplasma, clamydia, lysteria si citomegalovirus. Credeti ca ar mai fi ceva analize care ar trebui sa le fac.
Vreau sa va intreb sa va dati si voi cu parerea, eu seara imi pun o picatura de Olynth pt copii intr-o nara ca altfel nu pot sa adorm cu nasul infundat. credeti ca e periculos si ar trebui sa ma abtin?
Apropo de utrogestan si eu iau 2 pe zi oral unu dimineata si unu seara si am niste somnolente groaznice. Da azi dimineata am uitat sa-l iau si am aceleasi somnolente, asa ca nu stiu ce sa mai cred.
Va pup pe toate si aveti grija de voi
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

fetelor,m-ati innebunit complet!m-am apucat de mancat gogonele murate

6+
poze

Mergi la inceput